25_05_2008 Крушарска баластиера !

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

25_05_2008 Крушарска баластиера !

Мнение от d_bozhkov »

Както бях писал в темата отивам на излет след предварителна уговорка с колегата Стоян (Сливналия) от няма и къде ,че посетихме Крушарската баластиера .
Обичайната практика....Събуждане в 4 и 45 .15 мин за сутрешен тоалет,вадене на белия червей от хладилника.Багажа приготвен от вечерта.В 5.00 тръгване в 5.15 бях в квартал Речица да взема колегата и около 5.45 да сме били на дупката.Където ни посрещна ето това :

Изображение

Изображение

И това ...за съжаление
:evil: :evil: :evil:

Изображение

Започна се едно разпъване,захранки,дънни (особенно при мен като че ли щяхме да караме цяла седмица :D ).
Заметнахме по 2 телескопа.
Докато се натуткам Стоянчо изкара и първата си риба ...

Изображение

Изображение

Аз започнах да чистя водоема (разбирай напуках слънчевките ) ,докато Стоянчо вадеше през 5 мин по някоя риба,я ЛИН я Каракуда я Червеноперка.

Изображение

Изображение

Особенно единия лин беше доста приличен.Което ме принуди и аз да сменя тактиката....Смених куките и резултата не закъсня.
След малко извадих едно линче и аз.

Изображение

И така вадихме на 10 -15 мин по нещо по-добро от слънчевка,докато към 10.00 ч . кълването рязко спря(дори и на слънчевките.
Изнервен от това започнах да сменям отново захранките.Запонах отново да слагам бял червей ,като правих грозд от 5-6 червея на кука номер 8. :D .
И за изненада и на самия мен (дори не усетих кълването бях се заплеснал с дънната) връщам се виждам ,че нещо ми натиска пръта ,дърпам и усетих яко опъване ,Разбира се последва асистенция на Стоянчо с кепа ( Все пак не съм се измайсторил както Рапалката да ги вадя с голи ръце :D :D ) за което ,голямо благодарско и след минути в ръцете ми беше ето това красиво шаранче .

Изображение

Изображение

Кеф си е да вадиш шаран с телескоп независимо ,че беше сравнително малък.Жалко че имаше много папур и не се церемоних много много с него ( с риск да го изтърва) да не забие,а и линията ми беше само 0.10 (изглежда качествена)

След това отново застой и пак смяна на тактиката,Стоянчо извади ето това приспособление ...

Изображение

Извади 15 "виолетки"....

И се започна "Гол след гол " ...Доста приличен костур (за Бг стандарта де).
За час два направих 30 тина бройки .Изплозвах една виолетка за ваденето на 3,4 костура.Стоянчо се отказа от ловене на такъв тип риба (не знам защо)...на мен си ми беше гот (заради спорта :D ).
Снимки не направих защото се заплеснах по риболова.

Към 14.00 слънцето адски ни напече и решихме да привършваме с риболова ,а и всеки си имаше ангажименти в къщи.Прибрахме циганията изчистихме боклука и към къщи.
Ей сега привършвам и лягам че съм адски уморен .Вечерта ходихме на галаконцертна участниците от детския фестивал ,който се провежда в града,после гледахме абитюриентите и съм скапан.

П.С. Сега видях че част от снимките са завъртяни ,но не ми се играе .Ще ги оправя кога имам време .
Изображение
Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
Аватар
Protos_Immortal
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: 25_05_2008 Крушарска баластиера !

Мнение от Protos_Immortal »

Улова ви е варха а това място как ми напомня и прелича на Тульовските блата.
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Браво за излета!Разнообразие от риба сте имали като гледам.Евала и само така! :wink:
TICA FAN
Аватар
Димича
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Димича »

Браво :smt038 !Направо ви завиждам за добрия излет :lol: !А за щуки нещо чухте ли-излизат ли?Аз на 24-ти ходих да ги мъча,ама-грънци!!! :drinkers:
Ракията не е за малки дЯца!!!! :)
Аватар
Rapala_Team
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Rapala_Team »

Браво Браво аз пък вчера бях на Сливенската за Сом ама то много молки тея СОМЕТА бе :D :D :D
CARP FISHING :fishing9:
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

Браво за излета :wink: ,лина е голиам красавец
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Аватар
RUZBATA
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от RUZBATA »

Браво за излете ,хубаво място но както винаги засипано с боклуци :twisted: :twisted: Мисля че няма управия с тая българска простотия(има и рима)!!Иначе пазете си лина защото останаха малко местата, на които има тази красива риба!!Поздрави и наслука :smt023 :smt023
п.п Аиде не остана некви 4-5 дена :D :D
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:smt023 :smt023 :smt023 :smt023

Добър излет сте направили! Боцков, това шаранче дето го държиш, да не би случайно да го е хванал чичо ти? Не, че ви нямам доверие на сливналии, ама ...!
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

:shock: :lol: :smt023 :smt041 :smt038 :smt038 :smt049
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

Dedy написа::smt023 :smt023 :smt023 :smt023

Добър излет сте направили! Боцков, това шаранче дето го държиш, да не би случайно да го е хванал чичо ти? Не, че ви нямам доверие на сливналии, ама ...!
Не,сам си го е хванал!Лично отидох да проверя.Нередности не бяха отбелязани :lol: :lol: :lol:

П.П.Момчета съжалявам,че толкова за кратко се завъртях,надявам се да успеем да си организираме някой хубав излет цялата дружинка,жалко само,че трудно се съчетават подобни мероприятия извън почивните дни.
Поздрави.
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от d_bozhkov »

Dimich написа:Браво :smt038 !Направо ви завиждам за добрия излет :lol: !А за щуки нещо чухте ли-излизат ли?Аз на 24-ти ходих да ги мъча,ама-грънци!!! :drinkers:
Имаше доста народ хвърлил тапи,но не видях някой да вади.Ние не хвърлихме за щука .Просто мястото ,което бяхме избрали беше по- дълбоко и преценихме че няма смисъл,пък и не хванахме малка червеноперка или върхар .Бяхме хвърлили дънни на царевица ,но нищо не удари.
Иначе за щуките ще питаш бате си Пенчо той е специалиста ,аз да си призная не съм голям специалист,макар да имам рекорд от 7,300 кг. на Сливенската дупка още като новобранец и то на корда завита на дезодорант.Бай ти Христо искаше да ни избива тогава като я видя,още взимаше пари тогава за ловене,че и от него си взехме върхара за стръв.
Изображение
Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

Колега Божков-тази година спеца по щуките се излага като кифладжия-6бр. извадени и Nбр. изпуснати :? Май трябва да почна да обръщам внимание на шараните в локвата?
Аватар
георги н.
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от георги н. »

Браво за добрия излет . Особено много ми хареса лина. Страшно красива риба ама нещо изчезна напоследък, и на все по малко места се среща :(
Не можеш да очакваш полет на мисълта в този който е свикнал да пълзи .
Аватар
Димича
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Димича »

Тапите не са ми толкова по вкуса,въпреки че понякога хвърлям.Повече ме интересуват блесните,силикончетата и воблерите-дали и на какво гони :drinkers: :smt023
Ракията не е за малки дЯца!!!! :)
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

Доста видове и се ценна риба сте хванали на тази баластриера поздрави :) :wink:
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”