Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

моята стръв за откриването
Модератор: Paublo_Eskobar
моята стръв за откриването
здравеите колеги -лично аз съм стигнал и изпитал до извода че наи много успехи съм имал на червен червеи особенно на водоеми с тревист бряг или втичалата на реките -и има логика в тоя периот има много дъждове които заливат тревните площи а всички сме виждали кога след дъжда земния червеи излиза сам от дупката -така че се подготвяиите особенно софиянци -според мен това ще бъде стръвта която ще е-кът по магазините в СОФИЯ-сме много а наблизо не се гледат животни -обиколил съм по околовръсното и торен на -наи си още повече че и да видиш торище или няма и е пресно или си го пазят за градинките -а наи мразим да няма в чашките от магазина

Риболовци.
- dalgia
- вече хвърля и на тежко
Re: моята стръв за откриването
Здравей колега:сезона ще го открия на плувка на мамка за скобар и друго каквото дойде,а в страни ще метна една на дъно на качамак и задължително една на уклей на дъно.За плувката стръвта ще ми е задължително бял червей.Щях да пропусна-става въпрос за р.Дунав-наслука на всички 

- CERRUTI
- сериозен играч
Аз ще заложа на шарен(бял)червей като основна,но ще взема и царевица,жито и.....абе ще видиме 

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Сварил съм вече 1 чувал с царевица.
Взел съм една касетка със захранки.
Тъстът си копал градинката и намерил едно попово прасе, което си го отглеждах на терасата, ама взело, че умряло.
Та основно - царевица и рибета.
Взел съм една касетка със захранки.
Тъстът си копал градинката и намерил едно попово прасе, което си го отглеждах на терасата, ама взело, че умряло.

Та основно - царевица и рибета.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
някой пробвал ли е да лови на калифорнийски червей /от тези, които се отглеждат за производсто на почва за саксии/?
аз все се каня да купя и да ги развъдя на рибарника на село и все го отлагам...
аз все се каня да купя и да ги развъдя на рибарника на село и все го отлагам...
- ribar ot klasa
- новобранец
аз заложих на бял и скъсах червеноперката

Аз пък на торен -грозд хванах повече от доволно-основно платики-сом -бяла -костур-и една 400 гр пъстърва -на Искара-4 риболова -за по 2 дни

Риболовци.