Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

НС 3 - Награди !!!
Модератор: dantho.mihov
Re: НС 3 - Награди !!!
Честито на всички. Много успехи на Езерово и на НС 4 да почерпите

- XauBaHkO
- ще става разбирач
Нямате грижи!Красимир Кюрпеков написа:Честито на всички. Много успехи на Езерово и на НС 4 да почерпите![]()
- XauBaHkO
- ще става разбирач
chapara , сори бате , ама няколко дена ми беше спекано , и нямах време да седна на комп-а
ама ся ще си наваксам!
ама ся ще си наваксам!
- XauBaHkO
- ще става разбирач
Там ще съм!
Пишете и мен , ама да не са разтури хавата !
ИДАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!
Пишете и мен , ама да не са разтури хавата !
ИДАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!
Въх темата несъм я отварял неколко дена и то са писало писало, па и награда, ба мааму, са плесна по челото.
ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА НОМИНАЦИЯТА И НАЙ-ВЕЧЕ НА ЛЮБО-ГОЛЯМ ЧОВЕК С ГОЛЯМО СЪРЦЕ.
Чакам НС3+ с нетърпение, вероятно пак ще нося две въдици, вероятно пак няма да опъна нито една, вероятно малкия ще ме отсрамва, тоест семейно съм, а за бирата то просто несе коментира.
Само кажете кога, нова тема ли щее и тн. Любо, ако откриваме заедно не носи картата, предпочитам на место на НС3+

ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА НОМИНАЦИЯТА И НАЙ-ВЕЧЕ НА ЛЮБО-ГОЛЯМ ЧОВЕК С ГОЛЯМО СЪРЦЕ.

Чакам НС3+ с нетърпение, вероятно пак ще нося две въдици, вероятно пак няма да опъна нито една, вероятно малкия ще ме отсрамва, тоест семейно съм, а за бирата то просто несе коментира.
Само кажете кога, нова тема ли щее и тн. Любо, ако откриваме заедно не носи картата, предпочитам на место на НС3+

Акъл и да нямаш, може да дадеш !!!!!!!
- krokibg
- учете се от него
Сега,първо да кажа че нямате проблем за НС3+ но ще трябва да я правиме след 8ми 06.2008
Причината е че се изнасям за откриването на Дунава и ще бъда там от 03.06.2008 до 08.06.2008.Много време го сънувам този излет за откриването и ще отида ако ще и във казармата да не ме вземат.Мислете и кажете на коя дата след 8.06 2008 да ви чакам при мен !!!

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Бре че съм изтървал много,ха честито на печелившите и да си ползвате картите,че да се виждаме по често,що ми се струва,че съм си забравил пъпа на Езерово,май ще ходя често да си го търся
Много срещи сте нарекли бре ора,ще ме разорите тотално

Много срещи сте нарекли бре ора,ще ме разорите тотално

Любо благодаря ти от сърце за наградата, ще почерпя по случая като се видим. Благодаря и на Сакси за вазата направо е чудесна дано не се оттървеш от клиенти за тези чудесни саксии и вази. Успех и на двамата
Много се радвам,че има хора като Любо(казвам го без да го познавам,както всъщност не познавам и почти всички във форума),които да се грижат за язовира си и за природата около самия язовир,да зарибяват...да създават блага на толкова хора!Дай боже повече такива хора!А на печелившите-ЧЕСТИТО!НАСЛУКА И НАЗДРАВЕ!