Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Презентация на съфорумниците
Модератор: dantho.mihov
- stiv1961
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Re: Презентация на съфорумниците
Добре дошъл,колега!/В буквалния и преносния смисъл/.И аз се занимавам със същото.А синът от сега го стягаш за риболов,май?
Успех!!!
Последно промяна от georg на Нед Дек 20, 2009 12:16 am, променено общо 1 път.
-
- новобранец
Е здравейте и от мен.Казвам се Бено- малко странно име но така са го избрали родители ми да са живи и здрави още.НА 37 год. от Бургас съм.Работя в сервиз ТОЙОТА като монтьор.А забравих за приятелите съм Бенджи
Искам да пожелая успех и на слука на всички колеги и колежки разбира се през новия риболовен сезон.И за създателите на този форум едно голямо 

- Димича
- ще става разбирач
Здравейте,колеги!Аз съм от Сливен,на 46/майко,кога станаха!!!/,маш.инженер,женен, занимавам се с ремонт на разни техники/предимно ел.и електроника/,изработка на метални изделия,...и др.,абе,отвсякъде по нещо!Обичам риболова и мразя ОСИРАНЕТО на природата!!! п.п.Радвам се ,че тук попаднах на интелигентни хора и на сериозен и смислен форум!!! Благодарности към създателите на сайта!
Ракията не е за малки дЯца!!!! 

Я... то имало и такъв форум демек тема - сега го видях
Казвам се Димитър Бержаров, от Добрич съм на 43 години, по образование авиационен инженер... ама сега в Добрич авиация не остана - завършил съм КИИГА в гр.Киев Украйна- живях там 14 години,(ей й й й какви щуки има в Днепър, каква платика,какъв распер
....сега работя в областта на маркетинга и продажбите на полуремаркета,ремаркета и контейнери. Високо ценя чувството за хумор, с риболов се занимавам от 35 години - жената оставям рибата и цигарите не!Женен
с две деца

Казвам се Димитър Бержаров, от Добрич съм на 43 години, по образование авиационен инженер... ама сега в Добрич авиация не остана - завършил съм КИИГА в гр.Киев Украйна- живях там 14 години,(ей й й й какви щуки има в Днепър, каква платика,какъв распер

Казвам се Иванка от Пловдив,омъжена,живея в Чирпан.Имам риболовен магазин. 

Александър Фиков от София!Философия в СУ!
Занимавам се с климатици,бяла и черна техника!Материалистичен идеалист с две деца.Момиче и момче!То е ясно,нали съм дуалист!
Майка и брат-шизофреници!
За сега съм О.К.!Вервайте ми! 

- valioiko
- новобранец
- Обратна връзка:
Здравейте! Адмирации за прекрасната тема. Казвам се Валентин и съм запален по шаранджийския риболов от 1 година (категория дилетант). Завършил съм Международни икономически отношения във ВТУ "Св. св. Кирил и Методий". Две години бях Търговски директор на един завод край Стара Загора. От януари имам търговска фирма с предмет на дейност внос на строителни материали. Болен съм на тема риболов, но сега започвам да се уча.
Пожелавам здраве и слука на всички!
Пожелавам здраве и слука на всички!

Здравейте,
казвам се Стефан Минчев, на 41 години, 36 от тях плътно в риболова. Финансист по професия. Слушам яко метал, хард рок, джаз рок...Луд съм по спининга, ама преди съм ловил и на плувка, и на тежко, на булдо, на зимна блесна и мормишка на лед...Обичам да ловя хищници, любими водоеми - планинските реки и езера, от язовирите - Въча, Жребчево, Искъра...На Дунав, Марица, Янтра и Тунджа също се кефя като хода за рибоци. Имам и други интереси освен риболов, ама за тях не остава много време - кино, литература...
Най-важното за мен е: spinning forever
тая краста няма начесване...
Айде наслука на всички!
казвам се Стефан Минчев, на 41 години, 36 от тях плътно в риболова. Финансист по професия. Слушам яко метал, хард рок, джаз рок...Луд съм по спининга, ама преди съм ловил и на плувка, и на тежко, на булдо, на зимна блесна и мормишка на лед...Обичам да ловя хищници, любими водоеми - планинските реки и езера, от язовирите - Въча, Жребчево, Искъра...На Дунав, Марица, Янтра и Тунджа също се кефя като хода за рибоци. Имам и други интереси освен риболов, ама за тях не остава много време - кино, литература...
Най-важното за мен е: spinning forever

Айде наслука на всички!
На кьоравото врабче Господ му свива гнездото.
-
- ще става разбирач
Не знаех за тази тема, казвам се Борислав Миланов Енчев на 29 год. от В.Търново.
ЖИВОТА Е ЩАСТЛИВА СЛУЧАЙНОСТ СЪС СМЪРТЕН ИЗХОД !
-
- ще става разбирач
.Имам 3-месечен син.Щуката ми е любимата рибка ,сигурно друго не мога да ловя знам ли

Последно промяна от борислав енчев на Сря Фев 25, 2009 9:51 pm, променено общо 1 път.
ЖИВОТА Е ЩАСТЛИВА СЛУЧАЙНОСТ СЪС СМЪРТЕН ИЗХОД !
- yancho
- ще става разбирач
здравейте казвам се Янчо и съм от Хасково, работя като сменен ръководител на бензиностанция ШЕЛ, младоженец съм , но все пак намирам време да ходя и на риба, па било то само веднъж седмично
и помнете зареждайте само на ШЕЛ по добрите горива

и помнете зареждайте само на ШЕЛ по добрите горива

Здравейте,колеги и аз малко по-късно я видях тази тема(да не кажа след 1 година
),много добра идея!Казвам се Павел Иванов Тороманов 30 годишен,женен при това щастливо
,завършил съм руска филология и журналистика в Пловдивски университет,от 4 години работя в София като стоков дилър,ние сме официалните вносители на LG и Midea за България,жена ми е програмистка в областта на банковия софтуер!На всички колеги мога да дам съвет каква пералня,климатик,микровълнова,миялна да си купят и да съдействам за да им се направи отстъпка,другото,с което мога да съм полезен е руският език!

-
- вече хвърля и на тежко
Георги Аврионов, на 29 год. от Асеновград! Работя като барман, фен съм на риболова по река, не че отказвам и язовири, ама само пролет и есен когато е по-хладно
Много обичам да "кова" мрянки, пъстърви и кефали, а когато има скобар, и на него му обръщам внимание 

Asenovgrad Fishing Team © ® Member of Asenova krepost fishing club © ®
здравейте! казвам се петър петров.най-после и аз да се регистрирам в най-посещаваният от мен форум. много малко време имам за риболов но желанието в мен гори непрекъснато.на 52 години съм имам внуци но ще направя каквото мога за да станат добри хора.да обикнат природата ни , да я пазят и да станат добри рибари което на дядо им също надявам се предстои.най-хубави пожелания кьм всеки с вьдица в рьцете.живея в софия но сърцето ми е в коняво и река струма.