Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Сафридът се показа
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- учете се от него
Re: САФРИДА СЕ ПОКАЗА
Айдеееееее почна се ....
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Strijok,пусни едно кандро,че поне да го видим.
-
- учете се от него
Сори, но имах предвид,че ще го почваме.Шефът си взе нова лодка и в неделя ще я дообурудвамеа през седмицата ще я регистрира и другата събота и неделя - в открито море. До тогава може да отскоча до Японското в неделя да напълним кофите

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- КИРО
- Обратна връзка:
Аз помислих,че си напълнил две кофи вече.Досега съм записал,кая,хариб,дракон.Да видим в неделя какво ново ще има.Ама днес гледам е доста голяма вълна,дано падне.
-
- новобранец
днес вечерта бях на моста.имаше още няколко човека,които бяха чули че са хванали много риба на японското,но на никои не клъвна дори.нямаше го сафрида.
Днес 18.05 половин кофа сафрид, се похвали един рибар че е хванал около н.Галата с лодка.Мене ме мързеше да вадя чепарето, пак и трябваше да се прибираме, та не съм я пробвал, само я видях като доказателство. 

-
- новобранец
днес бях на славянка.там където спират по-големите големите кораби хващаха много сафрид.за жалост не знам от къде се влиза там и не можах да отида
Тръгваш след някой пенсионер-рибар....и той щете закара на нужното място...

- КИРО
- Обратна връзка:
Не знам Мартине.Тъкмо си пуснах компа,който до сега беше на ремонт,та.martin25 написа:Днес 18.05 половин кофа сафрид, се похвали един рибар че е хванал около н.Галата с лодка.Мене ме мързеше да вадя чепарето, пак и трябваше да се прибираме, та не съм я пробвал, само я видях като доказателство.
Ние също бяхме на това място.Този път ще бъде без снимки,че докато кача всичко,ще стане утре,повече са клипчета.
Сутринта към 06.40 бяхме пред вълнолома,само 2 сафрида за половин час.После до 100-тния буй,нито сафрид,нито кая,но поне едната котва се наложи да я оставя там.После пред галата в тарапаната от лодки,1 час клатене,удари ми веднъж,изкарах 6 сафрида.Но тези в обектив не влязоха,от които 2 се върнаха в къщи,2 отидоха после за стръв.
След час,през което време имаше основно дребен меджит,който се връщаше обратно,ударихме една черта на 3-4 км навътре,пак проби за 1-2 часа.Няколко дребни меджита и там,после ресто към брега,пак пред Галата,освен мъртвак около 2 бала и вятър,хванахме малко попчета.Но задуха вече силно,и се скатахме зад Галата,та там още малко кая,и към 15.30 се прибрахме.Трима бяхме,всеки имаше по кило,кило и малко риба.Като гледах колегите,видях само един да изкара сафрид,малко след мен.Бинокъла ми е 10Х,та що годе ги виждах какво вадят,а, и до нас,една дама извади един приличен дракон, ти кажа и още,че щом се замъкнах в залива,час след това и цялата "флотилия" се прибра там.
Ако след нас са направили нещо,съм съгласен,но ме чакаха на маса,и повече не ми се стоеше,поне загар по лицето хванах.
- КИРО
- Обратна връзка:
И още нещо.
Много по-млади от мен имаше,но не виждам защо само няколко човека се отчитаме във форума.Почнах вече работа,та свободното ми време е само събота и неделя,но ако някой пише дали след 1800 дава,мога да рискувам да излизам и след този час.Така,че моля и другите да пишат.Аз също се нуждая от информация.
Много по-млади от мен имаше,но не виждам защо само няколко човека се отчитаме във форума.Почнах вече работа,та свободното ми време е само събота и неделя,но ако някой пише дали след 1800 дава,мога да рискувам да излизам и след този час.Така,че моля и другите да пишат.Аз също се нуждая от информация.
- КИРО
- Обратна връзка:
Вчера след като се прибрах от работа,едно кафе,бърз разбор със шурито,и газ към лодката.По пътя взехме и Димича.
Бързо се озовахме пред вълнолома,и така почна.

И както писах преди за чепаретата,понеже ще питате после,работех с моя модел,само перушина.Шурито беше с ламели,но бързо го смени,не ще на ламела.

Тук без коментар.

По един,по два,но имаше и такива моменти де.

Димчо много се кефеше.

Но стана късно,и си тръгнахме.Залеза във Варна наистина е хубав.

Резултата е към 4кг сафрид,само аз и шурито,Димчо сигурно и той има около 2-3.
Айде чао за сега,и успех на всички.
Бързо се озовахме пред вълнолома,и така почна.

И както писах преди за чепаретата,понеже ще питате после,работех с моя модел,само перушина.Шурито беше с ламели,но бързо го смени,не ще на ламела.

Тук без коментар.

По един,по два,но имаше и такива моменти де.

Димчо много се кефеше.

Но стана късно,и си тръгнахме.Залеза във Варна наистина е хубав.

Резултата е към 4кг сафрид,само аз и шурито,Димчо сигурно и той има около 2-3.
Айде чао за сега,и успех на всички.
Браво Киро-готин репортаж, а и рибата пак е тук значи. За съжаление в Бургас пресен сафрид май няма дори и по магазините
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Браво,Киро,браво! 

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
- КИРО
- Обратна връзка:
И лефера е тук.Инфо от един колега от 1-ва Кранево,делфина стои на ачика,пред Калиакра и не пуска лефера навътре,а той си прави каквото иска в залива / залива Калиакра- Галата /
А вчера и така ставаше понякога.
http://www.vbox7.com/play:631a9e45
А вчера и така ставаше понякога.
http://www.vbox7.com/play:631a9e45
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Вчера му въртях железата на морска гара,ама го нямаше.Чудя се дали да не проверя малко по-късно на първа буна?Миналата година първите рибки там ги извадиха.
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.