Ха да видим!?

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Ха да видим!?

Мнение от Dedy »

:?: :?: :?: :?:

Кой къде гризна дръвцето днес на откриването?
Знам, че тази тема е болезнена и на много от нас не им се говори по нея, но все пак, кажете си ще ви олекне!

Аз бях с един приятел на река Осъм в близост до гр. Ловеч! Улових N броя пръскачи, уклеи и кленчета ненадминаващи един пръст. Моят човек лефна няколко клена на спининг, а аз нямам нито една свястна риба. Ебати откриването!
Аватар
Виктор71
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Ха да видим!?

Мнение от Виктор71 »

така е эколега но поне си бил на реката а аз си бях на работа но мисля през седмицата да отскоча до искара да видя платиката
Бъдете здрави за риболов
laplandeca
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от laplandeca »

Dedy написа::?: :?: :?: :?:

Кой гризна дръвцето днес на откриването?
Знам, че тази тема е болезнена и на много от нас не им се говори по нея, но все пак, кажете си ще ви олекне!

Аз бях с един приятел на река Осъм в близост до гр. Ловеч! Улових N броя пръскачи, уклеи и кленчета ненадминаващи един пръст. Моят човек лефна няколко клена на спининг, а аз нямам нито една свястна риба. Ебати откриването!
Еми и аз съм само с 2 дребни щукички и 2 костура за един час активно спининговане и 6 сменени примамки.
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Случва се Деди.И аз бях капо,понеже работих :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
vlado-fidera
фен клуб-скобар

Мнение от vlado-fidera »

Цял ден обикаляма р.М.Искър като хванах 2 блескача..една кука, заедно с повод я връзвах 7 пъти, което са си 14 възела кажете, че не е изнервящо...целия пък бях изгорял пък от вчерашния риболов и ме болеше навсякъде..този ден хич не вървеше.
Еййй верно, че ми олекна :D
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' :D:D
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

Dedy написа:Кой къде гризна дръвцето днес на откриването?

у МАЛ-МУК-о , на работа :evil: :evil: :evil:

Ама какво съм си запланувал за в другиден :twisted: :twisted: :twisted:
Само да чукна на дърво и да не ми мине котка път :roll:
И Dedy , това все пак е нещо , на Струма от Перник до Бобошево е било още по-гоУема трагедия :lol:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
riibok
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от riibok »

Понеже Деди си призна-айде и аз :? На градския язовир един облес,една червеноперка,маломерно кефалче и два слънчака.После на реката един брой маломерно кефалче също на блесна.Толкоз.Доколкото знам,повечето колеги от региона са още по-зле и от мен.Информацията е за язовирите Бистра,Поляница,Пресиян,Тича.
А пък дръвцето си го гризкам редовно на откриване и закриване/и не само/.
КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
Аватар
muerter
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от muerter »

:D Аиде и аз да си кажа.За сьбота и неделя до обед-2костурчета и една каракуда.Мястото-Яковския рькав на яз.Иовковци.
Ама пьк какво напиване си спретнахме,стлашна лабота.Още ме боли главата :D
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от d_bozhkov »

Днес на път за бай село ( Роза ,Гюлемяново ,ЯМБОЛСКО ) минах през Крушарската дупка да Видя какво е положението
Към 10.30 бях там и направих оглед.Предположенията ми се оказаха вярни.Имаше малко на брой рибари ( е то рибари е силно казано ,повечето наблягаха на пикника и барбекютата ) .Сериозните рибари всички се бяха изнесли по язовирите или Бог знае къде....
Размених приказака с 4-5 колеги.Всички се оплакахаче са гризнали дръвцето.
Затова че положението е обичайно навсякъде...
Не се притеснявайте значи.....
Улових N броя пръскачи, уклеи и кленчета ненадминаващи един пръст
ДЕДИ Днес на първи Юни си напукал децата.
Пожелавам ти другия път да се закачат бабите им !
:D :D :D
Изображение
Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

Ето и аз се записвам тук.Бех на близкиа иазовир Иловица до Струмица,от петак вечерта до сабота 09.00 сутринта.Излезе че шарана там оште не е активен през ношта,та си преседехме като грештни диаволи цела ношт :lol: .В 5.00 сутринта проследват 3 удари и општ резултат едно шаранче накам кило(два испуснах)Очаквах повече,затова се писам в неуспешни,но удоволствие ми направи това че сефтосах новите Корморани :wink: НАСЛУКА за в бдеште на всички.
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Аватар
Vaneto_99
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Vaneto_99 »

здравейте колеги днес на откриванетето излетът ми мина много добре.Кълването беше почти постоянно предимно от шаран но лошото беше че рибата беше много малка
Изображение
Изображение
стръвта беше предимно царевица и червей и монтаж на капан ето и снимки от излета
Изображение
Изображение
Изображение
това са шарани по 500гр уловени на царевица
Изображение
Изображение
това беше от мен пожелавам на всички колеги да си изкарат добре през този сезон :smt023
Наслука Колеги!!!
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

Dedy написа::?: :?: :?: :?:

Кой къде гризна дръвцето днес на откриването?

Къде си бил по-точно и защо не се обади - аз цял ден се чудя къде да се дяна, тъй като предварително бях решил да не ходя никъде на самото откриване!?! Дано сте се почерпили като хората, поне! При товеа променливо време и отрицателно влияние на луната, неуспеха е бил почти неизбежен! По информация от приятели и на 3-те щогоде посещавани водоеми в нашия регион - Крапец, Александрово и Стамболийски, не е имало активност на водните твари! Като гледам и на Осъма не е било по-различно! Но нищо! От сряда нататък ще се активизират и тогава ще има реванш!
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

А аз у черешата. Дръпнах към 100 килца, а в срядата се каним да сосипем рибата на Струма. Деди що изневери на любимата река :?:
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

То аз като казвах, че на Дунав (поне около Видин) няма да се хване нищо... :evil: и вярно нищо не се хвана. :twisted:

Всъщност аз хванах...ъъъ...хванах слънчево изгаряне. :oops:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
Димо Генчев
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Димо Генчев »

vlado-fidera написа:Цял ден обикаляма р.М.Искър като хванах 2 блескача..една кука, заедно с повод я връзвах 7 пъти, което са си 14 възела кажете, че не е изнервящо...целия пък бях изгорял пък от вчерашния риболов и ме болеше навсякъде..този ден хич не вървеше.
Еййй верно, че ми олекна :D
Е, аз пък за 2-3 часа под с.Своде безброй кленчета колкото пръст, същите уклеи и една мряна - педя.
После на гьола до пътя за Добревци (все му забравям името) - също нямаше активност, друг път поне няколко уклея, сега нищо.
Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”