Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Запис на DVD за Ботев?!
Модератор: dantho.mihov
Запис на DVD за Ботев?!
Скъпи колеги,
Трябва ми вашата помощ. Вчера участвах в предаването на телевизия СКАТ "Поради що се срамиш?", посветено на Христо Ботев. Днес същата телевизия ще повтори предаването вечерта след 22 часа. Нямам DVD да го запиша на диск, затова ако някой го направи заради мен, ще съм дълбоко благодарен, защото искам да изпратя записа на дъщеря ми в чужбина, да го гледат и други българи. Предаването е час и половина, не знам има ли подходящи дискове, но аз ще си платя каквото струва.
Благодаря предварително!
Трябва ми вашата помощ. Вчера участвах в предаването на телевизия СКАТ "Поради що се срамиш?", посветено на Христо Ботев. Днес същата телевизия ще повтори предаването вечерта след 22 часа. Нямам DVD да го запиша на диск, затова ако някой го направи заради мен, ще съм дълбоко благодарен, защото искам да изпратя записа на дъщеря ми в чужбина, да го гледат и други българи. Предаването е час и половина, не знам има ли подходящи дискове, но аз ще си платя каквото струва.
Благодаря предварително!
Последно промяна от docenta на Пон Юни 02, 2008 5:19 pm, променено общо 1 път.
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Re: Запис на DVD?!

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Re: Запис на DVD за Ботев?!

За съжаление тук не мого да помогна, иначе бих го направил с удоволствие!
Твърде късно отворих темата................За съжаление!
Но мога да съм полезен в подобни случаи, затова, ако вбъдеще има подобни молби - само ме информирайте!
Но мога да съм полезен в подобни случаи, затова, ако вбъдеще има подобни молби - само ме информирайте!
Сомът обича смелите!
- Zen
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Доценте, не могат ли да ти дадат копие от самата "телевизия" СКАТ за личния ти архив?!?!? Я вземи ги питай