Горни Дъбник - откриване

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

jmarchev
новобранец
новобранец

Горни Дъбник - откриване

Мнение от jmarchev »

Вчера открив риболова на язовир "Горни Дъбник". За съжаление снимки не мога да Ви предоставя, поради факта, че апаратчето бе в жена ми, за да снима малкият послучай 1 юни. За да не се отклонявам от темат ще Ви разкажа на кратко за преживяното.
Тръгнахме от гр. София в 4.30 часа сутринта и бяхме на язовира в 6.25. Местата по дигите бяха окупирани от Плевенските рибари :roll: . След кратка обиколка в региона, намерихме едно не до там предспективно местенце, НО НО НО, то се оказа "ЗЛАТЕН ЖОКЕР". Риболовът започна с първото замятане и почти без прекъсване, продължи до нашето тръгване от чзвира в 14.30 часа. Ловиха се предимно платики, костури и каракуди, като от време на време се хващаше и по някой друк клен, оклей и кротушка. :?: :?: :?: "ЗА ИНФО РИБАТА Е ХВЪРЛИЛА ХАЙВЕРЪТ С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА КАРАКУДАТА!!! "НАЙ-ПОДХОДЯЩАТА СТРЪВ В МОМЕТА Е СИТЕН ТОРЕН ЧЕРВЕЙ, НО КЪЛВЕ И НА ВСИЧКО ДРУГО КОЕТО И СЕ ПРЕДЛОЖИ". ЗАХРАНКА ЗАДЪЛЖИТЕЛНА. ОТ БЯЛАТА И ПОМЕН НЯМА!!!!! :mrgreen:
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Re: Горни Дъбник - откриване

Мнение от Dedy »

:!: :!: :!: :!:

Вчера в късния следобед минах покрай язовира и естествено спрях да видя как стоят нещата. Първото нещо коено ми направи впечатление е прекалено високото ниво на водоема. Водата заливаше дори околните поляни и много от удобните места просто липсват. Може би и затова колегите които ловяхя по това време се брояха на пръсти. По информация от плевенски колеги, риболова като цsло е вървял доста слабо.
jmarchev
новобранец
новобранец

Мнение от jmarchev »

Рибата бе в плиткажите и залятата трева и се събираше с захранката. Дълбочината на която ловихме бе около 60-80 сантиметра.
Аватар
mackovec
новобранец
новобранец

Мнение от mackovec »

Браво майсторе!
Аватар
Protos_Immortal
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Protos_Immortal »

Значи два от месните ми агенти там вчера са били на Дъбника и са ги счупили ма не ги питах каде и на кво.Най-вероятно на червеи.
Аватар
vodi77
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от vodi77 »

Protos_Immortal написа:Значи два от месните ми агенти там вчера са били на Дъбника и са ги счупили ма не ги питах каде и на кво.Най-вероятно на червеи.
Ти май не си ги питал за най важното :roll:
Аз пак съм за риба;;;;
marinov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от marinov »

аз направих слабо откриване там :rolleyes: но нивото на язовира наистина е много високо дано кат поспадне да варви кат миналата година :D но рано пролета даже зимата се виждаха мрежи из водоема :evil: може зарад туи да не варви :roll: и аз незнам
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”