Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

На р.Струма! - Продължение...30-31 ..08г.
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
На р.Струма! - Продължение...30-31 ..08г.
Тъй като никой колега не спомена, за успешен на р.Струма реших да го направя аз! 
Още на 31.05 08г. в 03.00ч. с колегата Дако ( roshko ) тръгнахме за реката,тъй като се очакваше да е лудница,и се опасявахме че може да няма места на любимия ни район. Пристигнахме в 05.00ч.и като видяхме че,няма кой да ни напсува се успокойхме. Въпреки че беше толкова рано, и цял един ден преди откриването си сложихме столовете и багажа за да си пазим местата.След това си направихме и лагера,а някои си легна да си доспи. Реката не беше в добро състояние - водата до горе, леко мътна и влачи какви ли не буклуци от битов характер,дори на другия ден мина и едно умряло малко теле. Като се събуди колегата Дако, решихме да направим една кофа захранка и да започнем захранване на местата. След тази процедура направихме масата,запалихме
и знаете какво се случва след това.
След обяд към 15.30ч. не съм сигурен,поради алкохолния градус-пристигна и колегата Любо ( sirius3 ) и стана още по интересно. Привечер пристигнаха още някои приятели и се заформи голям купон.Вечерта на 31.05. на трети бараж вече нямаше място. В 12.00ч. се започнаха едни стрелби,едни фоерверги,неам думи да ги опиша като,че дойде нова година.
Рано сутринта 01.06 започна толкова дълго очакван ........
. Ловеше се през целия
ден,предимно дребна и средна по размер мрена, по някое дребно скобарче и кефалче.Едрата риба явно я нямаше!
Любето ( sirius3 )

Улова на Дако ( roshko )

Обратно във водата

Не можах да снимам на ( sirius3 ) улова и пускането на рибата обратно,тъй като събирахме багажа.
А моята риба пусках директно обратно,защото не ми се цапаше живарника!
Късмет на всички колеги през новия сезон!!!

Още на 31.05 08г. в 03.00ч. с колегата Дако ( roshko ) тръгнахме за реката,тъй като се очакваше да е лудница,и се опасявахме че може да няма места на любимия ни район. Пристигнахме в 05.00ч.и като видяхме че,няма кой да ни напсува се успокойхме. Въпреки че беше толкова рано, и цял един ден преди откриването си сложихме столовете и багажа за да си пазим местата.След това си направихме и лагера,а някои си легна да си доспи. Реката не беше в добро състояние - водата до горе, леко мътна и влачи какви ли не буклуци от битов характер,дори на другия ден мина и едно умряло малко теле. Като се събуди колегата Дако, решихме да направим една кофа захранка и да започнем захранване на местата. След тази процедура направихме масата,запалихме

След обяд към 15.30ч. не съм сигурен,поради алкохолния градус-пристигна и колегата Любо ( sirius3 ) и стана още по интересно. Привечер пристигнаха още някои приятели и се заформи голям купон.Вечерта на 31.05. на трети бараж вече нямаше място. В 12.00ч. се започнаха едни стрелби,едни фоерверги,неам думи да ги опиша като,че дойде нова година.
Рано сутринта 01.06 започна толкова дълго очакван ........

ден,предимно дребна и средна по размер мрена, по някое дребно скобарче и кефалче.Едрата риба явно я нямаше!
Любето ( sirius3 )
Улова на Дако ( roshko )
Обратно във водата
Не можах да снимам на ( sirius3 ) улова и пускането на рибата обратно,тъй като събирахме багажа.
А моята риба пусках директно обратно,защото не ми се цапаше живарника!
Късмет на всички колеги през новия сезон!!!

Последно промяна от Бай Гого- Сиромаха на Нед Авг 31, 2008 8:42 pm, променено общо 7 пъти.
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Re: На р.Струма!
Браво за успешния излет и хубавите снимки.Естесвено и пускането на рибата 

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- Виктор71
- ще става разбирач
браво за излета и браво за избора на кола . моита неме е оставяла никаде по язовирите
Бъдете здрави за риболов
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Супер излет ,колеги,прекрасна е Струма,все така да продлжавате 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Понеже не си ми снимал пусната риба, то аз го направих.
Снимките в галерията
Снимките в галерията
Последно промяна от sirius3 на Пон Юни 02, 2008 10:12 pm, променено общо 7 пъти.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Добър излет,при положение, че общо взето са били зле нещата по реката.

За Ситроен Ксантия или добро,или нищоВиктор71 написа:браво за излета и браво за избора на кола . моита неме е оставяла никаде по язовирите

Всичко може,но не всеки го можe.

- indalo
- фен клуб-скобар
Браво за успешния на любимата река. Още много такива през годината. 

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Влияят ни явнo многото филми Гого! 

- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Не ги пропускам изобщо!!!sapuna написа:Влияят ни явнo многото филми Гого!

Гога, мама му стара, как ти завиждам!
- Диканаров
- кандидат преподавател
Е това е риба! Черна мряна!!!
Не е като тенясалите бабушки и оклей от Негован и Чепинци!
Фантазия е и реката и сянката и скарата! Блазе Ви!
Все така и все по-успешни!

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Цъ недей ,Гого просто си е хванал риба ,но нещата не са така розовиDedy написа:![]()
![]()
![]()
![]()
Гога, мама му стара, как ти завиждам!

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Споменах в петък сутринта на 13.06 че отивам на риба.Тръгнах сам в 7.30 и в 9.30 бях на реката в Пастушкия район.Имах уговорка с Дако ( roshko ) да се срещнеме на реката в събота.Отначало се чудих с какво да я захващам,тъй като реката беше голяма,мътна и на мястото където реших да им късам джуките бърза. Реших да ги захващам на фидер и да не се занимавам с директни, болонезета,плувки и т-н. Забърках два пакета рана,турих както казва Венци две шаки белки,направих шест жилави портокала и зараньих на средата баш у бързата вода. Зглобих фидеро на 3.60 основно 0.18 повод 0.12 кука N 14 кошница 30гр.Ииии атакаааааа..

Ето го и колегата Дако ( roshko ) на другия ден !

Аре още малко природа.

Аре стига толко!!!
Ето го и колегата Дако ( roshko ) на другия ден !
Аре още малко природа.
Аре стига толко!!!

Последно промяна от Бай Гого- Сиромаха на Вто Мар 17, 2009 9:10 pm, променено общо 2 пъти.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Re: На р.Струма! - Продължение...
Пък аз си мислех,че тази сутрин съм бил за риба!