Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Така е в нашата държава,но докога....
Модератор: bobopeli
- майсторчето страхил
- сериозен играч
Re: Така е в нашата държава,но докога....
Народа е казал отдавна.За кокошка няма прошка, за милиони няма закони 

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

Много пъти когато съм чел мнения на колеги за бракониерите и връзките им с ИАРА ми се струваше преувеличено,докато не се убедих сам.Най интересното е,че договора който ми размахваше магазинера беше сключен между водно стопанство и пловдивска фирма,а самата фирма е сключила договор с него като му дава право да лови рибата с мрежи,без самата тя да има право на това.Шефа на ИАРА Кърджали ме уверяваше,че иска да разплете случая и щеше да ми праща мейл,на който да му изпратя снимка на бракониера.Така си и остана……Сами преценете?
Саморазправата не е най-доброто решение в случая.Бяхме двама доста здрави и можеше да стане това,но си мисля,че сме достатъчно възпитани за такава постъпка.Тези неща няма да се решат от нас,без органите на реда да се заемат сериозно с това.За това и въртяхме толкоз телефони,а и затова пиша тук.Жалко за още един хубав язовир в България.
Саморазправата не е най-доброто решение в случая.Бяхме двама доста здрави и можеше да стане това,но си мисля,че сме достатъчно възпитани за такава постъпка.Тези неща няма да се решат от нас,без органите на реда да се заемат сериозно с това.За това и въртяхме толкоз телефони,а и затова пиша тук.Жалко за още един хубав язовир в България.
- Димича
- ще става разбирач
Взе ми думите от устата,колега!Защото,ако те хванат,че ловиш с повече кукички,или с повече пръчки/въдици,или че не си си вписал излета в билета ,ако искат да се заядат,тъй могат да те обуят/по-скоро-събуят/,че да се чудиш откъде ти е дошло!!!Но,докато нашего брата търпи и се реди на опашка да си плати данъците,тъй ще е!!! Само можем да им кажем:"майсторчето страхил написа:Народа е казал отдавна.За кокошка няма прошка, за милиони няма закони

Ракията не е за малки дЯца!!!!