Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Сафридът се показа
Модератори: emo vasilev, alekst
- Диканаров
- кандидат преподавател
Re: САФРИДА СЕ ПОКАЗА
Е това е! Колеги, напълнихте ми душата! И текст и снимки и клипче! Благодаря от сърце!

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Благодаря за отзивите,нали трябва и да показваме,че наистина ловим риба,не приказваме тук напразно,но може ли някой да ме светне,защо така накъсани са клиповете.Като си ги гледам от компа е съвсем друга картинка.Или ако има друг по-добър сайт,дайте ми го.Не обичам навсякъде да се регистрирам,затова искам точното място.
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Киро,ако не си доволен от Vbox7,посети http://www.youtube.comКИРО написа:Благодаря за отзивите,нали трябва и да показваме,че наистина ловим риба,не приказваме тук напразно,но може ли някой да ме светне,защо така накъсани са клиповете.Като си ги гледам от компа е съвсем друга картинка.Или ако има друг по-добър сайт,дайте ми го.Не обичам навсякъде да се регистрирам,затова искам точното място.
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
- КИРО
- Обратна връзка:
Камба,и там ще видя,но като остане малко време,първо ще се запозная с клипчетата им.
Днес 2 пъти влизах на Траката с лодката, и двата пъти по 4 кила сафрид.СПЕЦИАЛНО ЗА КИРО. На траката кълве слабо каята, а и е дребна. Срещу часовника на Евксиноград. Там пробва един приятел.
Пашата обича смелите.
днекса и аз бях на Траката, много каръшки ден , мотора не запали , лодката изпускаше, на шефа му стана лошо , в крайна сметка за 30 мин къцане изкарахме 1 кило сафрид. Останалото беше яко гребане 

- Моряка
- кандидат преподавател
Аз доколкото знам тези клипчета са страшно компресирани и затова им бяга качеството,а спирането и тръгването може да е от слаб комп,като тръгне да върви клипчето го дай на пауза да зареди червената лента отдолу и тогава го пусни.Доставчика е също важен.КИРО написа:Благодаря за отзивите,нали трябва и да показваме,че наистина ловим риба,не приказваме тук напразно,но може ли някой да ме светне,защо така накъсани са клиповете.Като си ги гледам от компа е съвсем друга картинка.Или ако има друг по-добър сайт,дайте ми го.Не обичам навсякъде да се регистрирам,затова искам точното място.

А сега де? 

- КИРО
- Обратна връзка:
moriak1,с два RAM /256 и 512 / съм,скорост на интернета над 700Мб/сек,но става въпрос,че кадрите ги дава на едри пиксели,зареждането ми става бързо.
БАРЕТА,блг за инфото за каята.Едрата избяга доста навътре,ще я намеря.
За събота дават лошо време,че и за неделя май.Дано са грешни прогнозите.
БАРЕТА,блг за инфото за каята.Едрата избяга доста навътре,ще я намеря.
Малиииий,пък туй как ми е познато.Последното излизане беше съпроводено също с влошаване състоянието на единия член на екипажа,но това е нормално.Все пак издържа 3 часа,и чак като решихме да си тръгваме му прилоша,нахрани малко рибата, за следващия път да наедрее.Абе 3-4 бала не са малко,голямо клатене беше.efond написа:днекса и аз бях на Траката, много каръшки ден , мотора не запали , лодката изпускаше, на шефа му стана лошо , в крайна сметка за 30 мин къцане изкарахме 1 кило сафрид. Останалото беше яко гребане
За събота дават лошо време,че и за неделя май.Дано са грешни прогнозите.
-
- научил се да хвърля
Здравейте на всички
Значи аз ходих във вторник от 17:30 до 20:30 по аспаруховия мост от брега .. 3 кила сафрид извадихме

- КИРО
- Обратна връзка:
Добре дошъл Теодоре.На стария аспарухов ли е това,и вие ли бяхте като минах с лодката.Имаше трима,та гледах да не им закача въдиците,но бяха на стария мост.
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
значи затова варненци ми подпалват телефона за лодки и двигатели... а към Созопол дали се е появил сафрид /от лодка/ - евентуално може да направя един набег...
Дака кога ще качиш снимките от вчерашния риболов на сафрид в Балчик?

-
- научил се да хвърля
КИРО сигурно ние сме били 

Да не би всичкия сафрид да заби на север
? Някакво инфо от южното крайбрежие няма ли