Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Да направим Отбор за Руская рибалка
Модератор: dantho.mihov
Re: Да направим Отбор за Руская рибалка
от вчера вече неможе да се играе онлаин на 1.5.8 ,на другата версия 1.6 може но трябва да се закупи рин код !!!
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Помощни файлове за Версия 1.6
20 пръчки Diamont 100
Вечна пица
Анимирани прътове
Пътеводител за 1_6 версия
Файловете се копират в Потребителската директория ,като се заместват съществуващите такива.
За "Анимирани прътове " се заменят всички файлове в папката "Animation" с дадените.
Успех на всички !
20 пръчки Diamont 100
Вечна пица
Анимирани прътове
Пътеводител за 1_6 версия
Файловете се копират в Потребителската директория ,като се заместват съществуващите такива.
За "Анимирани прътове " се заменят всички файлове в папката "Animation" с дадените.
Успех на всички !

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
ако някои може да ми помогне със закупуването на пин за играта нека ми каже,плаштам си 

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Ако не си засякъл няма начин и за 1000кг да е ще се счупи.А за въдиците триеш старите слагаш новите нищо сложно няма!
И се пробвай да пишеш на кирилица!
И се пробвай да пишеш на кирилица!
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ДАversace написа:tva za animiranite pratove ne mi e qsno sega slojih diamondovite 6te se zapazqt li ako sloija i animeto ili drugi vadici sa tva
Анимацията помага за да видиш каква риба си хванал.
Появява се нещо като сигнализатор на пръта при закачане на риба и се оцветявя от ярко жъто до тъмночервено в зависимост от тежината на рибата.

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Купи си корда от станция ДОН издържаща риби до 450 кг. и не претоварвай спина и макарата ( нивосигнализаторите при вадене да не отиват на червено)versace написа:hvanah nekva riba i uj e vadicata do 400kg se s4upi nqma li po silni vadici
Освен това винаги започвай тегленето натискайки първоначално клавиш "H" .Така ако си закачил по-голяма риба се къса кордата ,а не се чупи пръта !

- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Рекорда за Белуга ( а тя е най -голямата риба ) ,която може да хванеш в играта в момента е 449,644 г.
Така че риби 500-600 кг. няма как да хванеш без помощта на измама.
За тия които хващат такива има специален раздел в форума на играта.Руснаците ги наричат читерьй.
Аз самия спадам от тях ....а дори и ти в момента,затова че ползваме нелегален (нерегламентирам )начин да правим пари ,прътове и т.н.
Така се гъби истинската тръпка от играта .Т.е да започнеш от началното ниво да трупаш постепенно знания,умения,пари и т.н. докато достигнеш майсторския клас.
Доста хора ме упекват че помагам на начинаещи в играта ,но все пак това е въпрос на избор ,ако искаш ползваш облагите на готово ,за които някой друг е положил доста труд за да ги постигне.
Аз самия също ползвах доста неща наготово и затова предоставям и на останалите.
Въпрос е на избор дали ще решиш да ги ползваш.
Но създателите на играта не са се съобразили и с обратния момент.
Това че много от започващите играта стигат до определен момент ,когато не могат да преминат по-горно ниво неползвайки чужда помощ и това стига до отчаяния и отказаи за продължаване наред.
Аз самия по-едно време бях се отчаял тотално ,като не знаех как да продължа напред.
Получих навременна помощ от други Бг играчи и те така.
Междудругото рускоговорящите "братя" са доста критично настроени към не рускоговорящите играчи в чата и те игнорират веднага...затова умната
Късмет !
Така че риби 500-600 кг. няма как да хванеш без помощта на измама.
За тия които хващат такива има специален раздел в форума на играта.Руснаците ги наричат читерьй.
Аз самия спадам от тях ....а дори и ти в момента,затова че ползваме нелегален (нерегламентирам )начин да правим пари ,прътове и т.н.
Така се гъби истинската тръпка от играта .Т.е да започнеш от началното ниво да трупаш постепенно знания,умения,пари и т.н. докато достигнеш майсторския клас.
Доста хора ме упекват че помагам на начинаещи в играта ,но все пак това е въпрос на избор ,ако искаш ползваш облагите на готово ,за които някой друг е положил доста труд за да ги постигне.
Аз самия също ползвах доста неща наготово и затова предоставям и на останалите.
Въпрос е на избор дали ще решиш да ги ползваш.
Но създателите на играта не са се съобразили и с обратния момент.
Това че много от започващите играта стигат до определен момент ,когато не могат да преминат по-горно ниво неползвайки чужда помощ и това стига до отчаяния и отказаи за продължаване наред.
Аз самия по-едно време бях се отчаял тотално ,като не знаех как да продължа напред.
Получих навременна помощ от други Бг играчи и те така.
Междудругото рускоговорящите "братя" са доста критично настроени към не рускоговорящите играчи в чата и те игнорират веднага...затова умната
Късмет !