Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Въпроси и съвети при ловенето на риба
naRiba.com

Форум

Какво е?
Модератор: sapuna
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: Какво е?
И аз съм на мнението на САПУНА,водолаз е.Братчеда е такъв,и какви само ги е правил с въдичарите.....Обеща книга да пише.
- Димича
- ще става разбирач
По въпроса с водолазоловенето,колегата Protos Immortal е специалист,той си е хващал , вярвам му ,евала!!! Някой друг да има с такъв улов,а!!!

Ракията не е за малки дЯца!!!! 

- CERRUTI
- сериозен играч
Според мен е щука,не че някога съм хващал щука,но раци и костенурка съм вадил много-на 70-80рака съм имал 2късания и то точно над куката(0,18корда).... а костенурка като хванах даже не беше наранила монофила...

A от моята корда липсваха 30 см.CERRUTI написа:Според мен е щука,не че някога съм хващал щука,но раци и костенурка съм вадил много-на 70-80рака съм имал 2късания и то точно над куката(0,18корда).... а костенурка като хванах даже не беше наранила монофила...

Не знам за вас но според мен (сигурен съм на 90%) е щука.Тя като си е намествала месцето от рибата в устата най - вероятно е погълнала тия 30 см.
Не знам но дано да го хванеш тоя звяр и да си го изядеш с кеф

Не знам но дано да го хванеш тоя звяр и да си го изядеш с кеф

- майсторчето страхил
- сериозен играч
Абе най вероятно е водолаз който е ловил раци и го е подгонила голяма щука като акула,закъчил се е за такъма на колегата и понеже такъма е бил за 10 кг.,а водолаза е бил над десет ,и съответно се ескъсал
Майтапя се!!!

Майтапя се!!!
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

Така ли, а аз се чудя защо първата като скъсах излизаха мехурчета,
а от втората въдица изплуваха ПЛАВНИЦИ!

Сега чакаме мнение и от колегата борислав енчев.

Сега чакаме мнение и от колегата борислав енчев.

- майсторчето страхил
- сериозен играч
- dunedanetz
- научил се да хвърля
Айде бе колега, ходи пак на гьола, че ни е много интересно кво същество ти е скъсало кордата - да докладваш скоро 

Колега, на този гьол ходя много често досега съм ходил 3 пъти (откакто съм пуснал темата), ама неще пък ме е страх да ловя без повод.
Ама все някога ще огладнее.
Чудя се дали да пробвам на костур тъй като във водоема го има доста и може и на това да клъвне.
Щом имам слука ще пусна в "Успешни" не бой се.
Според теб как да я провокирам

Чудя се дали да пробвам на костур тъй като във водоема го има доста и може и на това да клъвне.

Според мен се пробвай в Метро да си купиш щука и се върни към стария си начин на ловене:)
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
ами кажи кой е гьола де,някой може да го познава по-добре от теб.аз съм убеден ,че е щукаgeorgi_gopata написа:Колега, на този гьол ходя много често досега съм ходил 3 пъти (откакто съм пуснал темата), ама неще пък ме е страх да ловя без повод.Ама все някога ще огладнее.
![]()
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Гьола е Язовир Светлина (малкия).Мисля че колегите от Пловдив го познават, някои може и по-добре от мен.
. 

georgi_gopata написа:Колега, и мен ме съмнява за щука но като никой не е улавял и не е пускана....но пък може птиците да са принесли хайвера.....
georgi_gopata тя не е ли живораждаща щуката ве ?
Какъв хайвер ?
-
- учете се от него
Това да не е акула , уаjkr написа:georgi_gopata написа:Колега, и мен ме съмнява за щука но като никой не е улавял и не е пускана....но пък може птиците да са принесли хайвера.....
georgi_gopata тя не е ли живораждаща щуката ве ?
Какъв хайвер ?