Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

ОБЩИНСКИ ПРОИЗВОЛ
Модератор: bobopeli
- HOOLIGAN
- ще става разбирач
ОБЩИНСКИ ПРОИЗВОЛ
Колеги, обръщам ви внимание на нещо което според мен не е по-малко бракониерство, или по-скоро предразполага към такова и нещо друго, цели да възпрепятства риболова! За какво става въпрос:
Хора близки до кметове или самите кметове чрез подставени лица заменят земеделски земи за земи граничещи с водоемите!!! Замяната се извършва по места в общините, и само за ваша информация ще кажа, че имам достоверни сведения, че общинска/свободна/ земя около язовир Жребчево почти не е останала
Това ме навежда на мисълта, че не е далеч момента в който ще осъмнем с ограда и порта на която пише "ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ" и зад нея ще има два ротвайлера и една или повече умно гледащи мутри които ще ти искат такса за да преминеш през частната собственост или такса паркинг или какво ли още не............. достъпа до язовира ще бъде ограничен, да не кажа напълно отрязан
Горе споменатото не се отнася само за Жребчево, а и за много други!
Хора близки до кметове или самите кметове чрез подставени лица заменят земеделски земи за земи граничещи с водоемите!!! Замяната се извършва по места в общините, и само за ваша информация ще кажа, че имам достоверни сведения, че общинска/свободна/ земя около язовир Жребчево почти не е останала

Горе споменатото не се отнася само за Жребчево, а и за много други!
Hooligan , това лято между 17.07 и 03.08 буквално ни оградиха с колци на яз. Доспат , на 1 км. след Крушата в посока Сърница-Доспат...Едва ни изчакаха да завършиме почивката...Питахме и кво се оказа , частна собственост на 2 метра от брега. Естествено монтираха и две железни врати , едната горе от към асвалтовия път , а другата до водата
.. И това хубаво и удобно за къмпиране място отиде в списъка на "задрасканите". Не е луд тоя , дето яде зелника , а тоя дето го дава ..

На платено не одим !
Ако някой е ходил тая година на Студен кладенец местноста Калоянци е видял, а който не е да не ходи!!! Целия бряг е ограден с огради , страните на които влизат във водата. Те това чудо е дело на богати "колеги" от Пловдив и Хасково, да не заема никой местата. какъв ти 1 метър от брега, оградите влизат по на 10 м. навътре във водата
Аз съм от скоро в този форум, но все ми се струва, че тук има доста хора на които не им е безразлична природата и водоемите, а също така има и доста хора от София които на вярно разполагат с малко повечко пари или поне достатъчно.
Ми приетели защо не направите едно срдужение или по голям клуб, което или който може да се грижи за тези въпроси а и не само за това. (мисля че като сдружение или клуб бите могли да отговаряте за определени водоеми , като се поемат нужните отговорнисти за това).
Пък дано потръгне !!!
Аз бих учавствал с удоволствие но за съжаление не съм в момента в България, но заради рибата и приятелите се връщам поне веднъж в годината.
Ще ми е приятно да се срешна с някои от вас по водоемите
, а и не само 
Със здраве и успешна борба от мен !!!
Ми приетели защо не направите едно срдужение или по голям клуб, което или който може да се грижи за тези въпроси а и не само за това. (мисля че като сдружение или клуб бите могли да отговаряте за определени водоеми , като се поемат нужните отговорнисти за това).
Пък дано потръгне !!!
Аз бих учавствал с удоволствие но за съжаление не съм в момента в България, но заради рибата и приятелите се връщам поне веднъж в годината.
Ще ми е приятно да се срешна с някои от вас по водоемите

Със здраве и успешна борба от мен !!!
- георги н.
- ще става разбирач
Ще ти кажа какво е общински произвол. не знам дали сте риболовствали на река Малък искър след село Джурово. Реката държеше много и разнообразна риба, кефал, мряна , и др. Природата е супер за излет а ако нямаше мангали щеше да е божествена . миналата година я хванеш някой блескач я не . има един нелегален кожарски цех в джурово . при един силен дъжд и наводнение цялата химия използвана за кожите изтече в реката а и количеството хич не е било малко. след сигнала подаден от нас нямаше никаква реакция , цеха си бълва смрадлетините до ден днешен. от съответната община явноп играят с гадния кожар

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Ама то има ли още свободни водоеми из България.Аз като гледам как превзеха морето около Варна.Най удобните места за пускане на малки лодки бяха на Зл.Пясъци-последната буна до хотел Гларус.Не можеш да припариш там,камо ли да си пуснеш лодката от буната.А до хотел НОЙ е пълно с коли и също е невъзможно.Други места има,но после бръмчиш поне 2 часа докато стигнеш местата за риболов.
Май трябва да се съюзим с ловците,те поне имат "солидни аргументи" срещу мутрите.
Май трябва да се съюзим с ловците,те поне имат "солидни аргументи" срещу мутрите.
- krokibg
- учете се от него
Голям смях !!! Само си чешете езиците и със глупавите ви завистливи постове,просто обиждате хората.Защо само мутри и т.н.Доста хора които имат възможности и пари си купуват земи където се продава и където могат.Вие защо не си купите а ??? Причините могат да бъдат много,но няма да ги изброявам.Миналата зима ви обяснявах на дълго и на широко какви са перспективите и какво ще става за напред,но вие явно несте чели или не ви се иска да е така.Щом някой нещо продава,има и кой да купува.Аз също имам земя,нечувствате ли че обиждате хората без да се замислите.А също така незнаете ли че повечето земи са частни на селяни от района.Аз ще ви кача една карта и ще видите че всичко е на частни лица и много малко общински.Нивите са върнати и кой сте вие да казвате кой къде ще купува и какво ще прави.Искам да продавам -продавам,искам да купувам и ще купувам докато се продава.Айде спрете се и стига като някой да не казвам думата,единия напише нещо и другите подхващат да му подръжават и да се възмощават от неща които просто не им е работа да се занимават.Дядовците ви,бащите и майките ви или поне на някой от вас са имали земи и са ги продали.Можеби и вие сте си купили от някъде земи или сте продали,някой да ви пита от къде,защо и как сте я купили ит.н.Каквото и да бръщолевите,не сте във състояние да направите нищо и на никой,ама за да се направите на загрижени,запявате във един хор.Престанете и се замислете за това което ви пиша и не се излагайте.И тази тема,тука ли и е мястото във " БРАКОНИЕРИ " ,кой са бракониерите,собственниците на земя ли??? или тези дето са им продали земята.Направо ми падате във очите.VGS ,ти като си във Германия,защо не разпиташ там как стоят нещата със водоемите и частните и държавните,ами и ти пишеш простотий.Язък,за някой от вас имах друго мнение,но просто съм разочарован.Отдавам го или на младоста на някой колеги,или във грешната им и нетрезва преценка на нещата.Кой ,някой от вас ще отрече ли че има земи,или мога ли да кажа на някой ти имаш земя до водоем,и аз ти забранявам дая продаваш.Е,дано съм ви понапълнил малко главите със рязум.Има закони,има и прокуратура и полиция.Ако някой от вас има сведение за извършено престъпление,нека да пусне жалба или по точно казано донос,че еди кой си е направил такава далавера.Ако е прав,човека ще иде във затвора заедно със тези които са му дали далаверата.Ако ли не,нека се готви да лежи за клевета.Питайте юристи за какво говоря и си направете сметката.Нищо не сте във състояние да направите, само остава убидите които ръсите без да мислите.

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- krokibg
- учете се от него
Жоре,гледам да ги кпра предварително,преди да са се увъргаляли в лайната като пате в калчишта.Има си закони,аз им казах.Ако имат какво да кажат на някой нека го направят,не само да пишат глупости.Щом някой е купил някъде земя,някой му я е продал,така лие.Те сигурни ли са че всичките земи са общински,аз съм убеден че неса или ако има, то тя не е повече от частната.Някой бил направил замяна,ами да направят и те и да си вземат някое парче земя до някой язовир и да се кефят на собственното си место за риболов.После и те да сиго заградят и това е,то си е тяхно и ако искат и със кравешки фъшкий даго напълнят.Частното си е частно и ако някой го е придобил по незаконен начин,да си отговаря.Прав ли съм или не,кажи ???
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!