Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

сърца червени,за "В" родени!
Модератор: dantho.mihov
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
сърца червени,за "В" родени!
и какво стана,ще правят на Томов ,паметник на Герена до ГУНДИ ,с надпис ,"завинаги един от нас."!
А склуптора на топката с именитите футболисти по случай 60 годишнината,не си получил парите за труда ,и дал ултиматум да се разплатят, иначе имало оферта от Левски да я купят и копат в гробиЩата!
Аз лично ще посрещам всеки от форума, на Бов ,при срещата "ЦСКА" -"СКАЛА" с блага ракия и скара! и не се дразнете идва истинския футбол тази седмица !
ШАМПИОНА,УМРЯ! ДА ЖИВЕЕ,ШАМПИОНА!!!
А склуптора на топката с именитите футболисти по случай 60 годишнината,не си получил парите за труда ,и дал ултиматум да се разплатят, иначе имало оферта от Левски да я купят и копат в гробиЩата!
Аз лично ще посрещам всеки от форума, на Бов ,при срещата "ЦСКА" -"СКАЛА" с блага ракия и скара! и не се дразнете идва истинския футбол тази седмица !
ШАМПИОНА,УМРЯ! ДА ЖИВЕЕ,ШАМПИОНА!!!

- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: сърца червени,за "В" родени!
Бовски това е трагедия аз някои знаят съм от Локомотив Сф. Това може да се случи с всеки отбор в България. По темата нямам думи освен това
Пълна трагедия за BG футбола.
Пълна трагедия за BG футбола.
....то пък футбола в BG все едно е нещо по-различно от "ТРАГЕДИЯ", че толкоззз драми да правим....споко, ЦСКА ще си играе в Шампионска лига, номера е
да се пошуми и да се "постели" на новия собственик....едни пари пак да се завъртят....всичко е поредния балон....
...как ЛЕВСКИ ще бъде най-великия отбор без да си лупка ЦСКА?!?

да се пошуми и да се "постели" на новия собственик....едни пари пак да се завъртят....всичко е поредния балон....
...как ЛЕВСКИ ще бъде най-великия отбор без да си лупка ЦСКА?!?

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

- DrAkoN
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Бовски по леко пич !!!! ЦСКА никога няма да отиде във В група !!!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
най ме е яд за добрите футболисти ,дето ги подлъгаха за шампионска лига и трансфери ,мина времето на "Пари ,нема действайте", съща е и съдбата на половин България ,всеки тегли кредити и после ,като не успее да ги върне ,кво става?

- Andrey82
- научил се да хвърля
Последният момент всичко ще се оправи, ще видите
Поне в В група няма да играем, сигурен съм!

На Текето ми е най-добре 

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Че няма да играем в "В" то е ясно, но това не пречи да посетим Бов, а и Бовския да почерпи
Бовски, къде ще я пиеме тая ракия, на стадиона или при Оги ?

Бовски, къде ще я пиеме тая ракия, на стадиона или при Оги ?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ако ни изгонят ще е правилно, но съм песимист.
Като гледам, как се решава всичко у нас......
Като гледам, как се решава всичко у нас......
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
цска трябва да играе във В група щом не спазва правилата там им е мястото вината търсете при вашите ръковидители не намесваите левски
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
- Protos_Immortal
- ще става разбирач
Тя вече си е във В група.DrAkoN написа:Бовски по леко пич !!!! ЦСКА никога няма да отиде във В група !!!
В интерес на истината ако ЦСКА не играе във "В" група, това означава, че има задкулисни игри. Лиценза за европейските турнири и професионалния футбол е един.
Не ми се мисли какво ще му с е случи на Миталчо ако се появи някога.
И се чудя хем държавата знае, че има неплатени данъци и осигуровки, хем не прави нищо.
Не ми се мисли какво ще му с е случи на Миталчо ако се появи някога.
И се чудя хем държавата знае, че има неплатени данъци и осигуровки, хем не прави нищо.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
След като Пирин Благоевград играе във В група за неплатени данаци значи че и това отборче трябва да гние там.
Еми на сила хубост не става,както ви създадоха така ви и затриха,аз на някои мои колеги цесекари като им разправях че щом Черепа не можа да се оправи на кочината никой няма да може те ми викаха че бил левскар и че продал титлата на Левски през 2006...Томов завинаги един от нас...тридесет и едно номер едно,тридесет и две във "В"
- asenovpk
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
еееиииииииии много ме е яд за ЦСКА и наи добре кога са се така да Са хахаха

- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
asenovpk написа:много ме е яд за ЦСКА и наи добре кога са се така да Са

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!