Откриване - БОВ

Модератори: bobopeli, sapuna

БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Откриване - БОВ

Мнение от БОВСКИЯТ КОРМОРАН »

Понеже детето е ваканция и се гледаме взаимно ,нямаше как да открия на някой голям гьол ,пък и на 1ви имаше рожден ден :smt113 а жената ме врънкаше да го правим в заведение ,та изненадах всички :shock: запалих влака и с детето на вилата! :lol: :lol: И какво стана.....!

Сутринта започна така!
Изображение

Украсих за празника на детето,от Божурите напълних буркан зелени скакалци и на реката.С първото хвърляне за тест на такъма ,плувката заби и....

Изображение

викам, бре ти гиди скакалецо, ма не! повече не пипна! минах на торен ! и..............

Изображение

после на бял! и...........

Изображение

Пак на бял ме изненада рекорден размер Беловар :shock:

Изображение

Напече жестоко и трябваше да прибера детето на сянка и хайде на гарата за сладолед и бира :lol: седнах при Оги на брега на реката в компанията на една Мренка и една Сулка да си пийвам биричка на лаф

Изображение

,бях хвърлил от моста на скакалец ,две момчета щъкаха по реката и бяха уловили 5 мреки,мъж и жена стояха на горния вир без резултатно,пийнах си бирата, презаредих на торен и нова бира и така нищо15 мин.пийнах си и втората ма лафа готин ,презаредих на бял и си викам явно и аз требе да сменя напитката ,я една голяма (200)с много лед и докато се хилиме гледам върха шава ,беж ,дръж ,сец и...............

Изображение

Явно ракията си каза тежката дума ,събра се народа да гледа сеир имаше дискотека и народ бол,половината измреха като я пуснах ,ма то си маломерно, не че и голяма да беше пак щях да я пусна така съм си хващам, снимам и пускам! така съм и с жените но зменям "снимам "с друго :oops:
После вечерта започна така.............

Изображение

а завърши така ..................!

Изображение

За времето което бях на реката си е повече от успешен !

НАЗДРАВЕ! ОТ МЕН ТОЛКОЗ! :drinkers:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Re: Откриване - БОВ

Мнение от rumci »

Хубав излет, а гледам на последната снимка си получил и просветление :lol:
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Браво Бовски много свеж репортаж и готини риби!Както подобава и хубава почерпка :drinkers: :smt023
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
борислав енчев
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от борислав енчев »

Много добре!!!Последната снимка е от МЕЛМАК ама и аз често ходя там и не е лошо никак :lol: :lol: :lol: .На здраве!!
ЖИВОТА Е ЩАСТЛИВА СЛУЧАЙНОСТ СЪС СМЪРТЕН ИЗХОД !
HAZART
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от HAZART »

Малий как ти завиждам приятелю.Изплуваха ми и спомени от НС-3. :drinkers:
ТОВА,ЧЕ БРАКОНИЕРИТЕ СА НА СВОБОДА,НЕ Е ТЯХНА ЗАСЛУГА А Е НАША ГРЕШКА.

Изображение
Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Бай Гого- Сиромаха »

Браво БоФски ти си пич бе!!! Изображение Да тие живо и здраво детенце!!! Изображение
Красимир Кюрпеков

Мнение от Красимир Кюрпеков »

Браво бе Бовски ти си можел и риба да хващаш :lol: . Пък аз си мислех че си добър само на маса :lol:
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:smt023 :smt023 :smt023 :smt023

Евалата Бофскио, майсторчЕ си!
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

На последната снимка , направо има ореол над главата :D :D :D :smt023 :smt023 :smt023
Изображение
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

ЯденЬе, пийенЬе и риба - супер! :drinkers:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

бе много добре си си прекарал раво :D
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
BZI
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от BZI »

GODzillata написа:ЯденЬе, пийенЬе и риба - супер! :drinkers:
някои, като уважавания колега "5 кила" биха добавили и йебанйеееееее :D :D :D :D
Изображение Пазете природата чиста !!!!
lekiq_ribar
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от lekiq_ribar »

Поздравления.
Каде се намира тва бе?(ако не е тайна)
Удоволствието на риболова е хванатата риба,не изпържената\!

Изображение
БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от БОВСКИЯТ КОРМОРАН »

ГАРА БОВ !Първата снимка е от вилата ,чадъра го смотах от бирарията в Обеля ,макарата от оптиката на нета, от пак от там ,пейките ги спасих от един парк ,реката е Искър а пъстървата и кръчмето на гарата ,река Трескавец ,ракията от Пазарджишкия край ,пурата Вашко да Гама ,мръвката от супер Марио ,Нови Искър ,да спомена че другата седмица е СБОРА ,ЗАПОВЯДАЙТЕ ! НА 13ти "СИТЕ БЪЛГАРИ ЗАЕДНО"ще раздвижат нещата!

Изображение

Село Бов се намира в планински район, в дела Мургаш от Западна Стара планина. Намира се между върховете Гарван, Яворец и Колибища, в западното подножие на връх Издримец (1493м). На север граничи със село Лакатник, на юг със село Лесковдол, на запад село гара Бов и село Габровница. В село Бов са известни общо 10 пещери и пропасти. Най - голяма е пещерата "Мечата дупка", с обща дължина на галериите от 564 м.

История
Според местна легенда наименованието на селището произлиза от името на френският рицар граф Сен дьо Бьоф. Последният заедно с други пленени латински рицари след битката при Одрин през 1205 г. бил заточен в лагера Костел, край днешния град Севлиево. По късно, през 1206 г. непосредствено след смъртта на император Балдуин Фландърски, като васал на българския владетел Калоян, граф дьо Боф заедно с още около 1000 латински рицари бил разселен в планинските предели на Искърския пролом. Остановил се тук завинаги, на посоченото място графа заварил местни български селяни. Тук той се заселил, усновал ново поселище, въздигнал и крепост, а след време оставил и името си на селището. Оттогава и до ден днешен всички наричат това селище с побългареното му име Бов.

Народният поет Иван Вазов посещава района на Бов пише следното в пътеписа си “Разходка по Искъра” с присъщото си многословие относно името той заключава:

„ Туй село с такова звучно и с романтическа прелест дишуще име, и по напред пленяваше въображението ми, а сега още повече гъделичкаше любопитството ми. На какви странни обстоятелства дължеше това име? Каква историческа личност наумяваше то? В ума ми неволно нахлуха поетическите сенки и възпоменания за средновековните рицари. “

Процесът на движение на населението от село Бов към Гара Бов е най - силен в периода 1956-1957г., когато жителите на с. Бов от 1557 намаляват на 533, а в същото време жителите на Гара Бов се увеличават на 1777 души. По - късно общината се премества в Гара Бов и към нея се присъединяват и селата: Заселе, Зимевица, Заноге, Губислав, а за кратък период и село Лакатник.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Бат Ицо
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Бат Ицо »

Бовски хвала за изчерпателната информация :prayer:
Отдавна се каня да го посетя този край със семейството си и вероятно ще отседна там поне за два-три дни, но не знам как са пътищата, има ли там места за нощувка-хотел, мотел или място за къмпингуване :?:
Ние сме пътешественици и всяка година посещаваме по един хубав край на Родината ни :D
Благодаря предварително :prayer: :prayer: :prayer:
БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”