Евро Австрия и Швейцария

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

SONY
учете се от него
учете се от него

Евро Австрия и Швейцария

Мнение от SONY »

И така колеги днеска е откриването на европейското първенство по футбол , което се провежда в 2-те страни Австрия и Швейцария.Има интересни групи и се надявам да се получат интересни мачове и много спектакъл за нас феновете!За някой няма да е много интересно това първенство , поради липсата не само на България , но и на Английския национален отбор , които има доста фенове не само у нас а и по цял свят.Както повечето знаят , мачовете ще бъдат предавани не по канал 1 , както е било до сега , ами по Диема-та.За мен лично големите фаворити са Германия и Франция , но все си мисля , че силните отбори не гледат много сериозно на европейско първенство , за разлика от световните финали.На вашето внимание днешните мачове домакинът Швейцария срещу коравия отбор на Чехия , както и Португалия срещу Турция , както казах вече мачовете ще бъдат предавани пряко по Диема , някой да не земе да ги чака по БНТ :lol: Зареждайте хладилника с бира и чакайте екшъна , но това не значи , че трябва да забравим за риболова :wink: Мачовете са от по късничко.Тук може да даваме прогнози , да изказваме нашите фаворити , както и да поспорваме в рамките на нормалното разбира се :wink: Аз примерно си мисля , че на това европейско няма да има изненади и някое от големите имена ще вдигне титлата , но има време и ще видим.Можем само да се надяваме , да стане едно добро първенство и да се насладим максимално на срещите. :!: :wink:
TICA FAN
doktora27
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Евро Австрия и Швейцария

Мнение от doktora27 »

българия ги няма :? ,англия също :? :? :? ...при това положение мачовете ще ги гледам само за мезе на ракията(мастиката,бирата....)!!! е и малко залози разбирасе! :wink:
айде успех колеги,аз тръгвам да пробвам платерината! :D
laplandeca
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от laplandeca »

Сериозно ли няма да предават европейското по някоя ефирна телевизия в БГ.Егати и карпузено-картофената република !
Pavkata 1977

Мнение от Pavkata 1977 »

За голямо съжаление на хората,които нямат цифрова или кабелна телевизия!Но такъв е живота,тяхно величество парите печелят!Просто Диема извадиха парите и платиха изисканата сума за да предават пряко мачовете от Евро 2008,а защо никой друг не го направи нямам обаснение(имам предвид Нова или Би Ти Ви)?!
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Швейцария - Чехия 2

Португалия - Турция 1

Не се имам за някакъв спец, но такъв мисля, че ще е изхода от днешните срещи. Аз искам някой от братята славяни да грабне трофея, но да видим :)

Приятно гледане и положителни емоции пожелавам на всички.
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
malkia_joro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от malkia_joro »

Аз съм фен на Швейцария,след България разбира се и ще викам за тях :smt041 :smt041 :smt041 Даже на аватара си съм с швейцарската тениска.Ако има и други фенове на Швейцария,може да заформим един фен клуб. :smt038 :smt038 :smt038
Красотата на живота е в това,че продължава.
Изображение
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от d_bozhkov »

То остави това ами шефката на БНТ ,Уляна Пръмова ли как беше не помня точно се отказала и от препредаването на някои мачове (закупуването от Диема ,която държи правата ) поради високата цена ,която изисквали.
В същото време източват парите на данъкоплатеца чрез още незапочналото предаване на ортака и Димитър Цонев.
Отпуснали бюджет от 5 милиона лева и половината вече са изхарчени преди и да е започнало предаването.
Искрено Ви препоръчвам да прочетете интервюто във встник "УИКЕНД" на подалия оставка Борислав Геронтиев.
НЯма ли кой да ги контролира тия самозабравили се.....

За щастие имам кабелна телевизия и се надявам да ги гледам.
Не прави чест и на Диемата ,защото обещаха на феновете си че Европейското ще го гледаме на HDTV формат ,ама не виждам да са пуснали такъв канал.
http:/Който желае може да се подпише и в петицията "АНТИ ДИЕМА "/

http://www.bgpetition.com/anti-diema/in ... index.html

Освен това и от КейбълТел ни мародерстват като искат 345 лв. за декодер и 19 лв. за 3 канала .
Ами да си ги гледат ТЕ.Сигурен съм че след някой друг месец ще ги прелагат безлатно декодерите .
Мисля да изчакам до тогава.
За сега ще си гледам на ЛСД -то 16:9 формат .Надявам се на идеална картина и така.
НАЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ !

П.П.
Ето това ми хареса много.Давам го като цитат на клега от друг форум
ДА УТОЧНИМ НЕЩАТА ПРЕДВАРИТЕЛНО
ОТКРИТО ПИСМО ДО ЖЕНА МИ

Скъпа,

1.От днес чети спортната страница за световното, за има за какво да си говорим. В противен случай, не се учудвай, че не ти обръщам внимание.

2.По време на европейското телевизорът е мой по всяко време, без изключение. Дистанционното … не си и помисляй дори да го погледнеш, камо ли дa го пипнеш.

3.Няма проблеми да минаваш пред телевизора по време на мач, винаги когато го правиш пълзешком и без да ми отвличаш вниманието.

4.По време на мачовете съм глух и сляп. Не очаквай да те чуя, да отварям вратата, да вдигам телефона или детето, което е паднало от горния етаж. В никакъв случай.

5.Няма да е зле винаги да има бира в хладилника, сандвичи в изобилие и да се усмихваш на приятелите, които са дошли да гледат мач. В знак на благодарност, ще ти позволя да гледаш телевизия от 6 до 6.30 сутринта винаги, когато по някой от каналите няма повторение на мач.

6.Много те моля, ако видиш, че съм ядосан, защото някой губи, не казвай “какво толкова” или “е, ще спечелим следващия мач”, защото това ще ме ядоса още повече.

7.Можеш да гледаш един мач с мен и дори да говориш с мен между полувремената, но само и единствено по време на рекламата. И недей да прекаляваш, казах ЕДИН мач.

8.Повторенията на головете са изключително важни. Няма значение дали вече съм ги гледал, или не, искам да ги гледам отново и много пъти.

9.Да не и хрумне на някоя от твоите приятелки да кръщава дете, да празнува рожден ден, да прави първо причастие или да умре по време на европейското, защото:

А) Няма да отида.

Б) Няма да отида.

В) Няма да отида.

Г) Няма да отида.

10.Ако някой приятел ни покани в неделя да гледаме мач (каква покана!), разбира се, че ще отидем.

11.Прегледът за деня от европейското е толкова важен, колкото самите мачове; да не с посмяла да кажеш: “Ама това вече си го гледал, защо не пуснем нещо друго?”

12.Възможно е по време на европейското да не се къпя и бръсна и край мен да мирише на диво животно. Ти също не винаги миришеш добре, но аз нищо не ти казвам.

13.Още нещо, Дрогба НЕ е име на нов наркотик; Тиери Енри НЕ е име на парфюм; Уайн Руни НЕ е вино нито пък Хайнце е марка кетчуп.

14.И накрая, спести си изразите като “Колко хубаво, че европейското е само веднъж на 4 години!”, защото има Шампионската Лига, Купата на Америка, Откриването, Закриването, Испанското първенство, Английската лига и т.н.

15.Ако любимците ми спечелят европейското, ще изчезна за 2 дни, достатъчно време за да го отпразнувам с приятелите. Когато се върна ще имам право да разполагам с телевизора през следващите 30 дни, за да преживея отново всяка секунда от победата. Ако те бъдат елиминирани, ще ти предоставя телевизора и дистанционното за 60 дни. Достатъчно време за траур. (Разбира се, след финала на европейското, защото ако ни елиминират, ще подкрепям най-слабия отбор.)

С обич Мъжа ти
:D :D :D
Последно промяна от d_bozhkov на Съб Юни 07, 2008 2:36 pm, променено общо 2 пъти.
Изображение
Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

Португалиа европеиски шампион,претполагам.Това педерасчето :lol: Роналдо играе в животна форма :wink:
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

На Чехия , няма да им е лесно срещу домакина , но ще видим! Иначе най-вероятно Роналдо и компания няма да имат проблеми! :wink:
TICA FAN
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Е сега изиграх за 50 евро че Роналдо ште е прв гол маистор на турнира.Ако стане така ,ште спечелиа 500 евро. :lol:
Macedonia
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
georgi_gopata

Мнение от georgi_gopata »

Само не разбрах всяки ден ли ще има мачове и от колко часа :?: :oops:
riibok
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от riibok »

Швейцария-Чехия -1-1
Португалия-Турция-3-1
КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
Аватар
muerter
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от muerter »

Все пак не забравяите Германия,колкото и слаби да изглеждат.Почти винаги са на финал или полуфинал :D
Аз сьм за Холандия,макар че заради тях не сме там :(
Приятно гледане и наздраве :drinkers: :drinkers: :drinkers:
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от d_bozhkov »

nikola polizovski написа:Е сега изиграх за 50 евро че Роналдо ште е прв гол маистор на турнира.Ако стане така ,ште спечелиа 500 евро. :lol:
Не очаквай много голове от него !
Сигурен съм че ще бъде плътно най-много пазения футболист.
На такова първенства голмайстори все стават някои футболисти от по-непознати отбори или си разделят няколко футболисти голмайсторския приз.
Мисля че отбора на Германия ше има най-много отбелязани голове като цяло.
Иначе не мисля че ще паднат много голове на първенството.
Жалко че моя букмейкър е премахнал залозите за мачове под 2,5 гола на мач
Иначе щях на всички мачове това да залагам.
Изображение
Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

d_bozhkov написа:
nikola polizovski написа:Е сега изиграх за 50 евро че Роналдо ште е прв гол маистор на турнира.Ако стане така ,ште спечелиа 500 евро. :lol:
Не очаквай много голове от него !
Сигурен съм че ще бъде плътно най-много пазения футболист.
На такова първенства голмайстори все стават някои футболисти от по-непознати отбори или си разделят няколко футболисти голмайсторския приз.
Мисля че отбора на Германия ше има най-много отбелязани голове като цяло.
Иначе не мисля че ще паднат много голове на първенството.
Жалко че моя букмейкър е премахнал залозите за мачове под 2,5 гола на мач
Иначе щях на всички мачове това да залагам.
Тргвам от това че Роналдо е универсалец-шутира дуспите,нарушениата,играе с глава,има страшни лев и десен крак..... :wink:
Macedonia
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”