Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Каде го чакаш каде излиза.
Re: Каде го чакаш каде излиза.

Корегирах голяма част от мненията в темата, защото смятам, че е абсолютно излишно да се опорочава слуката на колегата!
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Рибока е невероятен, този шанс където са го имали рядко се случва , евала че неса го пропуснали и пропиляли

-
- разбира нещата
Пффф...
...представете си...седите си сутрин пред ТВ'то и гледате Тази Сутрин или Здравей България...и ти хрумва...абе...дай да ида просто ей така да метна...меткаш...пиеш си биричката почва аванса да върти че чак пушек излиза...фърляш бирата и лягаш на земята и почва борба!
КОЛЕГА...ЧЕСТИТО! 

Последно промяна от natrii на Пет Юни 06, 2008 10:40 pm, променено общо 1 път.
ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

- indalo
- фен клуб-скобар
Евала за рибока. Аз такива само ги сънувам.
. Много дашна тая Студена напоследък.

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- ще става разбирач
Пробвал съм 7 килограмов и да знаеш е супер.Този даже е и повече."Колкото повече,толкова по добре. 

Удоволствието на риболова е хванатата риба,не изпържената\!

- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Поздравления от мен. Аз лично те такъв голям красавец не съм вадил. Страхотен екземпляр.
Здравейте,колеги!Никога не сам ходил на Студена,знам,че преди беше
забранено.Сега на целият ли язовир разрешават да се лови или само на
определено място?А съшто така дали е платен или с билет?Ако може
инфо?
Предварително благодаря!
забранено.Сега на целият ли язовир разрешават да се лови или само на
определено място?А съшто така дали е платен или с билет?Ако може
инфо?
Предварително благодаря!
Браво колега за тлъстото шаранче
. вярна ли е информацията че е ваден на 0.20 влакно на бял червей?... поне това ми довериха "свидетели"

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Абсолютно вярно е,а кепчето беше някакво измислено и малко,просто си беше някакъв луд късмет,но явно е истина че твоя ли е рибата си те чака някаде там.Сега пак бях там,лудница е,даже за малко и бой да гледаме,ама се размина,но сега не кълве,даже и каракудата я няма,само едни хора имаха слука на няколко каракуди.А и искам друго да кажа,по някога е по добре да си ги прибереш,защото преди да си тръгна сега,минаха някакви контролни органи,незнам какви,един от тях явно е разбрал и ме попита,аз му показах фото,а той ми каза "Я ГИ Е..ВАМ ТИЯ С ПУШКАТА,А И ПО ГОЛЕМИ".Това е наща скромна държава,и рибарите може да не сме читави,ама и тия дето ни контролират.....не са.
- Димитър Янчев
- ще става разбирач
Колега евалата !! По-добре на въдица да го хванеш от колкото някой тарикат с пушката да му е... м.....а какъвто ще да е камо ли от контролните органи.

Вярно е, че през уикенда става невъзможно за риболов на Студена... Много хора, голямо викане а пък за боклука който остава да не говорим.

- indalo
- фен клуб-скобар
Е за това скоро язовира ще е забранен скоро, както ми казаха и в Гърция било забранено за Българи вече. Причината била мърсотията която нашенци оставят.Panzer написа:Вярно е, че през уикенда става невъзможно за риболов на Студена... Много хора, голямо викане а пък за боклука който остава да не говорим.![]()
![]()

Чудя се луд ли съм или не съм.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Страшно е,днес беше ад,скари,бири,песни и танци.Тия от горското пълен пас,само казаха колите да си изкараме,но със сигурност ще е забранено ако така се продължава.А за Гърция не е вярно,но и там не се знае до кога.