Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Марица - дъжд и риба
Марица - дъжд и риба
Здравейте колеги.Отново решихме днес следобяд да посетим любимата ни река в рамките на града.Пристигнахме доста късно и взехме да оправяме пръчките.Моя приятел реши да хвърля на плувка на бял червей , но без някакъв резултат.Установихме се на едно ръкавче и реших да пробвам на воблер.Първо замятане - удар без резултат.След още няколко хвърляния удари по добре - не лош кефал.Последваха нови замятания в близост до отрещния обрасъл бряг и не закъсня и щуката - около 52-53 см дължина.Преди това се говореше , че на този ръкав обитава огромна видра , която видях по късно и следователно нямало риба .. но тази новина не ме спря
Повечето време валеше силен дъжд и решихме да се поскрием под моста.Там не изкарахме почти нищо с изключение на едно уникално малко костурче захапало воблера на колегата Petar_sabev
И така поради силния дъжд решихме да се прибираме.Доволен съм като цяло .. имах емоция а и щуката доста се разбесня , след като се закачи на воблера.Имаше доста яки скокове над водата
Така да спомена и воблера - ъгли дъкинг потъващ - 3 см.Доста дъжд се исипа та вероятно тия дни реката ще е мътна и много голяма , но какво да се прави
Ето и малко снимки :
Ето ме тук с първия улов - кефала , които изкарах точно зад мен.

Последва и щуката , която удари там , където е малко тясен ръкава.

Ето и , какво още гонеше воблера нищо , че беше горе долу , колкото него.Уловен от колегата Petar_sabev

Тук се крием леко под моста , че бая дъжд падаше

Ето ме и мен с двете ми изкарани риби - кефал и щука.

Поздрави на всички , които обичат да ловят риба по река Марица , а и на останалите също!

Ето ме тук с първия улов - кефала , които изкарах точно зад мен.

Последва и щуката , която удари там , където е малко тясен ръкава.

Ето и , какво още гонеше воблера нищо , че беше горе долу , колкото него.Уловен от колегата Petar_sabev

Тук се крием леко под моста , че бая дъжд падаше

Ето ме и мен с двете ми изкарани риби - кефал и щука.

Поздрави на всички , които обичат да ловят риба по река Марица , а и на останалите също!

TICA FAN
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Марица - дъжд и риба
Браво момчета,за кои пат по ред сте иако успешни,все така да си искарвате на Марица.Прекрасна река имате,направо завиждам 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- научил се да хвърля
Ники евалата ти сефтето на воблер преполагам бравос
Яудесни рибки..
Ама как ги подкара тез излети ще каже човек, че си стоял месец и половина на сухо

Ама как ги подкара тез излети ще каже човек, че си стоял месец и половина на сухо

Евала Сонка, ти направо немаш спирка! Мрени, сомове, други хищници, абе много кефиш!
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Браво Ники голем си
!Как ви завиждам за Маричката не е истина
Поздравления за хубавия излет 

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Браво SONY! Ама покрай тази риба кога ти остава време да работиш 

-
- разбира нещата
Баво Сони, напоследък направо ги разбивате рибите по Марица. Аз живея на 2 мин. от реката и досега никога не съм я посещавал, но май коренно ще преосмисля риболова. Ако нямаш нощо против някои ден може да се поразходя с вас поне да ви погледам как ги морите

Благодаря на всички
Ами старая се да съчетавам няколко неща , като винаги гледам да наместя риболова някак си
Колкото до това дали сме чак толкова успешни - не сме , но поне се стараем и имаме желание
Разбира се , че ако някой иска някой ден може да направим излет , аз също живея доста близко до реката и имам горе долу опит по нея , тъй като ходя от малък.Днес бая дъжд вали , та вероятно ще си гледаме само мачовете.Дано по скоро да се спре , да се поизбистри водата , та да се почнат нови излети по нея.Има ли обикаляне и упорство , реката дава заслуженото , макар и не всеки път
А що се отнася до филма , все още никой нищо не ми праща , а аз нямам толкова материял.Иначе ви пожелавам приятно изкарване , на тези , които ще ходят на НС3
Поздрави на всички и само големи риби да вадите

TICA FAN
-
- разбира нещата
НС3 ?????????????????? що е това?
Сони ти няма ли да доидеш на пловдивсаката среща?
Сони ти няма ли да доидеш на пловдивсаката среща?

Ами , къде и кога ще е ? Аз тия дни не чета много форума и явно съм изпуснал темата 

TICA FAN
-
- разбира нещата

браво братле готин изглед и аз бях сащия ден за риба но не подгони веднаш поне
на какьв воблер ги хвана
аз сам от изгрев и ходя редовно кам шлузовете
на какьв воблер ги хвана
аз сам от изгрев и ходя редовно кам шлузовете
Какви воблери изпозлвате за кефала ? благодаря за отделеното време !
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Поздравления!Блазя ви,че си имате такава готина река!
Колега,да те питам макарата,дето се вижда на първата снимка с кефала каква марка и кой модел е?Щото мисля че е от любимите ми Тебенчета(AKE),или Mancho.Става дума за едни и същи макари.
Колега,да те питам макарата,дето се вижда на първата снимка с кефала каква марка и кой модел е?Щото мисля че е от любимите ми Тебенчета(AKE),или Mancho.Става дума за едни и същи макари.
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
Камба , тебен е макарата! Много съм доволен за сега , скоро я взех.А що се отнася до воблера - написал съм по горе ъгли дъкинг - потъващ 3 см дължина 

TICA FAN