Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

яз.Батак...къде и как
Модератор: Кърцата
яз.Батак...къде и как
Утре ще хода на батак за риба.Имам няколко важни въпроса към вас по-опитните(до сега не съм бил там).Та искам да попитам от коя страна ще е по добре да отида-откъм Цигов Чарк или от към Константин и Елена.Ако има още някакво място плс кажете.Също така ако някой може да ми даде информация за бунгало или хижа(до 30 лв на вечер) на максимум 2-3 мин пеша до язовира ще съм мн благодарен.Моля помогнете с каквото можете!
-
- и господ не е толокова добър
Re: яз.Батак...къде и как
На Цигов чарк е хубаво.За местата ще питаш на място.Аз приспивах в хотел Йоана,миналата година цената беше 24лв.в началото,за стая.Сега незнам.На 10мин. пеш.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- сериозен играч
Здравей,няма такъв филм 2-3мин пеша!!!!!!Рибата е доста наплашена и просто не взима на по-уживените места,поради тази причина по усамотените места са и по-дашни.Принципно местата откъм Св.Константин и Елена са доста дълбоки и да се търси шаран там е просто загуба на време,а откъм курорта няма да стане поради доста масирано присъствие на почиващи(особенно събота и неделя)Та моят съвет е да зарежеш тези вили и бунгала и да дремнеш някоя и друга вечер на брега на язовира(ако целта е риболовна шаран разбирасе д е
),желателно е да си намериш място след контра стената,а ако сте с високо проходим автомобил най-добре е в момента на Костандовския залив.Шанс да се засечете с някой шарко имате и в Пазарджишкия залив,също така и на Студенец а можеби и на Македонския бурум!!!!!От уловените ми там шарани за 15-16-год ходене 90% са нощно време,а ако целта ви е каквато и да била риба,можеш спокойно да си спиш в курорта Цигов чарк и да ходиш пеша до втечалото под курорта!
Желая ви успех!

Желая ви успех!
Хуу ся та кво да праа...към цигов чарк или в другата посока.Се пак искам и да е хубаво:)
Колата ми е ниска,месността непозната
Колата ми е ниска,месността непозната