Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Морски риболовни излети.
naRiba.com

Форум

Покани колега на риболов
Модератори: emo vasilev, alekst
- EU_BG_akademika
- ще става разбирач
Покани колега на риболов

Ако искаш да си щастлив 2 часа-напий се, ако искаш да си щастлив 1 месец- ожени се, ако искаш да си щастлив цял живот- стани рибар.
/китайска мъдрост/
/китайска мъдрост/
Re: Покани колега на риболов
абе то убавец си вика некои да му помогне да занесе лодката и после 6е се возите хахахахаха те тва му се вика риболовхаха

За бракониерите само ЦАРИЦИ
Здравеи EU.Май ще направим излет с теб. 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
EU.......,с твоята лодка/сега разбрах за какво иде реч/спокойно можеш да влезеш от буната на НОЙ,вляво.Ще мъкнеш багажа към 10-15м.От там като тръгнеш,излез срещу хотел Журналист,на 1-2км навътре.Има и кая,има и сафрид,и чернокоп се обаждаше.Става въпрос за предните години.Казвам ти го,защото много години от там си пусках по-малката лодка.
Може и на Кранево. Където има лодкостоянка има и места за пущане на лодки.
Болата сьщо е много удобно място.
- EU_BG_akademika
- ще става разбирач
Не става въпрос някой да ми помага за пущането, аз и жената сме достатъчно ячки за целта
, просто нямам много опит, не познавам местата а и в морето не е добре да си сам, всичко се случва. Ама днес вали, утре ако искаш, чечо71, и ако не вали може да се видим след 7 където се разберем и да опитаме, стига морето да позвалява де, ако не става отивам за попчета на езерото. Че аз си купих маса оборудване и още едно попче не съм извадил
На всички колеги дълбоки благодарности за инфото, ще намеря местата и ще ги огледам Кранево е много добро като идея, нямаше да се сетя, а там откъдето казава КИРО, няма какво да гледам ясно е че човека си разбира от занаята и може да се влезе. На Камчия има от къде да се пусне в реката ама е много мръсно, Аз бях вчера на обяд там, имаше 4-5 лодки в морето, аз ги изчаках в една кръчма на реката като се прибираха и казаха, че нищо няма. Сега тръгвам на оглед, към обяд пак ще пусна нета от някъде.........
Лек и успешен ден на всички

Лек и успешен ден на всички
Ако искаш да си щастлив 2 часа-напий се, ако искаш да си щастлив 1 месец- ожени се, ако искаш да си щастлив цял живот- стани рибар.
/китайска мъдрост/
/китайска мъдрост/
Днес след 15 часа времето ще е идеално. Ела на Траката да си хванеш сафрид. Попчета има винаги.
Магазина не работи днес. Навсякъде трябва да има зелено чепаре номер 8 , модел флуо, на "Горещи куки". Това е евтино не флуокарбоново чепаре но дава добър резултат сега. Ползвай 40 гр. тежест и задължително плаваща котва.
- EU_BG_akademika
- ще става разбирач
Магазина работи, има вътре едно младо момче което изобщо не беше чувало за такива чепарета, продаде ми на бърза ръка 5 по10 куки и 5 по 15, каза че много добре си работят, продаде ми и тежести и толкоз. Сега съм на Кранево тук става за пускане ама е бурничко, иначе има лодки в морето. Сега имам 25 чепарета мога и аз да отворя магазин.
Та така с тия флорокарбонови чепарета, до този има едно малко магазинче в мазе, да не би да е там? Тоя пич каза че шефа му само с тези риболува, днес е бил в морето, шефа му де, влязъл в 5 часа в морето и изкарал около 3 кила.. сафрид
Това е за сега отивам да огледам траката, аз минах на идване ама стигнах до едно свлачище, явно трябва да мина от горния край. Сега на прибиране ще мина да видя.

Та така с тия флорокарбонови чепарета, до този има едно малко магазинче в мазе, да не би да е там? Тоя пич каза че шефа му само с тези риболува, днес е бил в морето, шефа му де, влязъл в 5 часа в морето и изкарал около 3 кила.. сафрид
Това е за сега отивам да огледам траката, аз минах на идване ама стигнах до едно свлачище, явно трябва да мина от горния край. Сега на прибиране ще мина да видя.
/китайска мъдрост/
/китайска мъдрост/
- turing
- вече хвърля и на тежко
от плажа на аспарухово също е удобно влизането.спираш колата на буната и имаш пет метра до водата.
- EU_BG_akademika
- ще става разбирач
Ами аз сега минах долу по буните, има бая места за пускане, утре на изгрев ще съм около таляна нейде, има едино капанче "буната" се казва там някъде се пада, неможах да намеря траката трябва ми подробно упътване
, иначе на таляна бяха изкарали половин каса сафрид и сигурно имаха още.
А иначе благодаря за поканата ама за един един следобед не разгъвам лодка, утре от сутринта до мръкнало ще съм там. Колата ми е СА1885АА деу-рейсър тъмносив металик. Кучето ще е вътре, то е пазача
, а и жената ще е около него не го изоставя
, ако никой не дойде влизам сам, пък ако някой по късно дойде да се обади на жената, тя на мен, и ще излезна да го взема.
Не си давам телефона защото веднъж го оставих в един форум и ми звъняха цял месец после да се подиграват.

А иначе благодаря за поканата ама за един един следобед не разгъвам лодка, утре от сутринта до мръкнало ще съм там. Колата ми е СА1885АА деу-рейсър тъмносив металик. Кучето ще е вътре, то е пазача

Не си давам телефона защото веднъж го оставих в един форум и ми звъняха цял месец после да се подиграват.
/китайска мъдрост/
/китайска мъдрост/
ни евлизахме срещу галата има дост алихмус и доста сафрид-граца
- EU_BG_akademika
- ще става разбирач
това да се чува 

/китайска мъдрост/
/китайска мъдрост/
Eu, евала за ентусиазма, но за да си хванеш риба трябва да влезеш в морето, не само да обикаляш буните. Днешната вълна не е проблем за твоята лодка. Днес беше сафридено време - източен вятър.
Магазина за който ти писах е "Go fish"Този който можеше да те посъветва за избора беше с мен в лодката и от 16 до 20 часа сам наскуба петнадесетина килограма/това е повече от половин лонда/ . Не ти трябва сега специално чепаре , риба има много и не е капризна. Не е навсякъде обаче. Местата където се върти риба са пред Галата, пред Траката, Ной и Панорама / не пред градските буни/ Днес бяхме на Панорама и наистина там имаше най-много сафрид. За да стигнеш до траката карай за Дружба и след като качиш баира и излезеш от големия завой на прав участък завий на дясно и пак на дясно. Успех.
Магазина за който ти писах е "Go fish"Този който можеше да те посъветва за избора беше с мен в лодката и от 16 до 20 часа сам наскуба петнадесетина килограма/това е повече от половин лонда/ . Не ти трябва сега специално чепаре , риба има много и не е капризна. Не е навсякъде обаче. Местата където се върти риба са пред Галата, пред Траката, Ной и Панорама / не пред градските буни/ Днес бяхме на Панорама и наистина там имаше най-много сафрид. За да стигнеш до траката карай за Дружба и след като качиш баира и излезеш от големия завой на прав участък завий на дясно и пак на дясно. Успех.