Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

кюспе в София
Модератор: Paublo_Eskobar
- Fishing Bear
- новобранец
кюспе в София
Преди десетина дни с един колега разбихме шараните на Плажа на Панчарево - той 7, а аз се спрях на шестия. За стръв ползвахме "тесто" от омесени хляб и кюспе - на плувка не на дъно! Резултатът беше (поне за мен) много изненадващ, на същото място друг път такова чудо не е имало. Около нас колегите на царевица и червей - много по-слабо. С една дума - откъде в София мога да си закупя кюспе?
(Говоря за нормални количества, а не за чували, така че не ме пращайте по фабрики и заводи
(Говоря за нормални количества, а не за чували, така че не ме пращайте по фабрики и заводи

"Сухо дупе риба не яде!"
-
- ще става разбирач
- georgi_sarafov
- научил се да хвърля
Риболовна захранка
Отиди в Слатина магазин "при майсторите"там има.В неделя купих от там.
Re: кюспе в София
Fishing Bear написа: С една дума - откъде в София мога да си закупя кюспе?
http://www.orozov.com/
Успех!

Ambitious people are simply too stupid to be lazy
- CERRUTI
- сериозен играч
Няма какво да се изненадваш,Панчерево е зарибено с шаранчета и ако има още такива като вас скоро няма да има от какви да се изненадваш.......колко бяха големи тея шаранчета които хванахте???Fishing Bear написа:Преди десетина дни с един колега разбихме шараните на Плажа на Панчарево - той 7, а аз се спрях на шестия. За стръв ползвахме "тесто" от омесени хляб и кюспе - на плувка не на дъно! Резултатът беше (поне за мен) много изненадващ, на същото място друг път такова чудо не е имало. Около нас колегите на царевица и червей - много по-слабо. С една дума - откъде в София мога да си закупя кюспе?

прочетете тук:
http://forum.fishing-mania.com/viewtopic.php?t=15817
- stoned
- научил се да хвърля
Тия шаранчета незнам закво им са по 300 гр. , ама както и да е. А иначе с колегата от горе не мога да се съглася , че на хляб с кюспе се хващат само малки екземпляри(ако това имаше предвид). Имал съм доста завидни успехи на реки и язовири(не говорим за платени) с тая стръв, основно едра каракуда се лови и шарани обикновено над кило, като доста често и над две
А на плувка е доста приятно изживяване да извадиш примерно 3 кила шаран, а не със сопата за чудовища да си го мъкнеш както си искаш. И общо взето е резултатна стръв стига да знаеш разбира се къде да търсиш рибата 

ЗАРИБЕН
- Protos_Immortal
- ще става разбирач
На Подуяне има един зообит пазар там продават кюспе.
Re:
КОСТИНБРОДhooligans написа:то за всеки магазин ок, а някой да каже къде мога да си купя примерно цял човал?

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...