Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

И пак на яз. Студена
И пак на яз. Студена
Неделя е , късния следобяд. Решаваме че пак ще отскочим до Студена, поне за няколко часа. Заметнахме дънните и докато чакаме си викам да повръткам воблерчето. На третото замятане - ей тоя хубостник:

А ето го и главния виновник :

На дънните не можахме да се разпишем, освен 1 малка каракудка, която отплува

А ето го и главния виновник :

На дънните не можахме да се разпишем, освен 1 малка каракудка, която отплува

- maycal
- ще става разбирач
Re: И пак на яз. Студена
Поздравления! Колко, горе-долу е тежък този воблер (явно е от малките -4 см?), и на какво разстояние замяташ с него?
Доколкото си спомням е 3.6 гр. потъващ.... за разстоянието приблизително 15 може би, (да не се изложа сега...
)

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Супер парче,евала
Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- indalo
- фен клуб-скобар

п.с. А на блеснички пробва ли

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- ivotatos
- ще става разбирач
бравоооо!!!
Никога не забравяй от каде си трагнал!!!
ихииийййй това като го чуете значи съм на язовира и вадя риба!!!
ихииийййй това като го чуете значи съм на язовира и вадя риба!!!
Браво колега.
Много хубав кефал.
Все по-големи да хващаш
Много хубав кефал.
Все по-големи да хващаш

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
- antonio83
- новобранец
- Обратна връзка:
евала Паке евала, браво много хубаво парче !!!!! и да почерпиш за него така вика дедо попо от кв.църква 

Последно промяна от antonio83 на Пон Юни 09, 2008 8:45 pm, променено общо 1 път.
http://ribolov-ezero-kladnitsa.alle.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ще почерпя бе Антонио.... ама трябва да черпя и Бобо ( не тоя от Църква )antonio83 написа:евала Паке евала, браво много хубаво парче !!!!! и да почерпиш за него така вика дедо бобо от кв.църква

- antonio83
- новобранец
- Обратна връзка:
браво на вас и аз мислех да сляза ма нещо ми станна лошо и сега съм нещо болен 

http://ribolov-ezero-kladnitsa.alle.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Браво колега!!!
Колегите, кажете ми стига ли се с кола непосредствено до язовира и по кой път? Язовира с риболовен билет ли е или се плаща? Аз зададох във форумите този въпрос, но нещо никой не иска да ми даде информация. По всяка вероятност и сам бих се справил, но ми се искаше да не губя ценно време в лутане.
Ще се радвам да ми обърнете внимамие и да ме подкрепите с малко информация.
Наслука на всички!
Колегите, кажете ми стига ли се с кола непосредствено до язовира и по кой път? Язовира с риболовен билет ли е или се плаща? Аз зададох във форумите този въпрос, но нещо никой не иска да ми даде информация. По всяка вероятност и сам бих се справил, но ми се искаше да не губя ценно време в лутане.
Ще се радвам да ми обърнете внимамие и да ме подкрепите с малко информация.
Наслука на всички!
Важен е майстора, а не такъмите.
- Bob Nudd
- ще става разбирач
Свободен е водоема, естествено трябва да имаш билет. До самия бряг с кола не се стига, път има но не дават да се влиза с коли. По пътя за Перник, на кръстовището на Драгичево свиваш в ляво, по посока Рударци, малко след това има разклон в дясно. Това е пътя който ще те отведе до язовира, имаше табела за някакво ново селище на въпросното разклонение.
Коце © написа:"Секс с манекенка" няма да донесе такъв кеф брат!![]()
![]()
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Благодаря колега.Bob Nudd написа:Свободен е водоема, естествено трябва да имаш билет. До самия бряг с кола не се стига, път има но не дават да се влиза с коли. По пътя за Перник, на кръстовището на Драгичево свиваш в ляво, по посока Рударци, малко след това има разклон в дясно. Това е пътя който ще те отведе до язовира, имаше табела за някакво ново селище на въпросното разклонение.
На картата ми се вижда, че язовира е покрай магистралата. Има ли подход от към другата страна или от към Е-79?
По постовете чета, че преди язовира има бариера с пазач, който не пускал с коли по-нататък.
Колко далече от водата трябва да оставя колата?
Извинявай, че искам толкова информация, но багажа ми е много и искам да преценя какво да не взимам с мен.
Предварително благодаря.
Важен е майстора, а не такъмите.
-
- новобранец
1.5 km...teo67 написа:Благодаря колега.Bob Nudd написа:Свободен е водоема, естествено трябва да имаш билет. До самия бряг с кола не се стига, път има но не дават да се влиза с коли. По пътя за Перник, на кръстовището на Драгичево свиваш в ляво, по посока Рударци, малко след това има разклон в дясно. Това е пътя който ще те отведе до язовира, имаше табела за някакво ново селище на въпросното разклонение.
На картата ми се вижда, че язовира е покрай магистралата. Има ли подход от към другата страна или от към Е-79?
По постовете чета, че преди язовира има бариера с пазач, който не пускал с коли по-нататък.
Колко далече от водата трябва да оставя колата?
Извинявай, че искам толкова информация, но багажа ми е много и искам да преценя какво да не взимам с мен.
Предварително благодаря.