Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

КОМПАС
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
КОМПАС
С този се боря вече 4 месеца,и не мога да му хвана цаката.

Показва си неговите градуси,но ги сменя на 3 сек,спрямо различните полюси.Докато го видя да показва 115 NEN,сменя примерно на 25 нещо друго,а стрелката все различни посоки показва.Замислил съм да си купувам нов,но най обикновен.Този ми е подарък,затова не ми се хвърля,а иначе си показва час,има хронометър,и още няколко джунджурии,но ми трябва основно компаса.
Показва си неговите градуси,но ги сменя на 3 сек,спрямо различните полюси.Докато го видя да показва 115 NEN,сменя примерно на 25 нещо друго,а стрелката все различни посоки показва.Замислил съм да си купувам нов,но най обикновен.Този ми е подарък,затова не ми се хвърля,а иначе си показва час,има хронометър,и още няколко джунджурии,но ми трябва основно компаса.
Re: КОМПАС
Колега ,за да показва вярно,този компас пьрво трябва да се "калибрира".Ако часовника е CASIO http://www.tempusbg.hit.bg/ ето тука има упьтване на бьлгарски език.Отзад на капачето,като го обьрнеш има многоцифрен код и по него ще намериш упьтването за твоя модел(там е описано как се тьрси). Иначе най добре е да си ползваш обикновен,щото тея хич не са сигурни.
- КИРО
- Обратна връзка:
Благодаря за информацията.Този е KONUS #4408.
- Светльо-toxin34
- разбира нещата
gsm-nokia 6110 navigator-освен gps има и компас при това доста точен.
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
- КИРО
- Обратна връзка:
Цена ?
- Светльо-toxin34
- разбира нещата
сега в магазините е около 690 лв но на старо може и 300КИРО написа:Цена ?
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
- КИРО
- Обратна връзка:
Предпочитам за тези пари да си взема фишфендер,все пак благодаря за инфото.
Здравей, преди време и на мен ми бе необходим истински компас ,щото тия от по 8 лв.- китайските са си скапани,мой познат ми показа това и съм много доволен .Оказа се, че това е армейски компас http://borika.org/product_info.php/cPat ... ucts_id/76
- КИРО
- Обратна връзка:
guggy,първо добре дошъл при нас.
А иначе,отдавна си взех друг компас,но сега ми е късно да го снимам.Най обикновен компас,но е много добър,и държи посока.
Друг е въпроса,че при някои ситуации,вземам на зетя GPS-а.Като ще обикалям по-дълго морето,тогава ми трябва,или при нестабилно време,но за сега ми е решен проблема.
А иначе,отдавна си взех друг компас,но сега ми е късно да го снимам.Най обикновен компас,но е много добър,и държи посока.
Друг е въпроса,че при някои ситуации,вземам на зетя GPS-а.Като ще обикалям по-дълго морето,тогава ми трябва,или при нестабилно време,но за сега ми е решен проблема.