Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Добре ли съм я свършил?
Модератор: dantho.mihov
Добре ли съм я свършил?
Абе какво да Ви разправям-простотия
То не е нито за разказване нито за ..........Станах неволен свидетел след последният си излет на десант от "колеги" парашутисти.Та казано с няколко думи,пристигат си "пичовете" по най-невъзмутимият начин ,изваждат си оная работа/парашута/ и почват да си меткат.Точно по това време аз отмарях и страшно се учудих от факта ,че най-удачното място подбрано от тях е след моята "стоянка"
Позеленях
Рипнах и беж към тях и чувам тъпото обяснение ,че нямали стръв
Опаля абе мамини златни ,те ви един буркан червеи .....................но в замяна на парашутчето
Онея клекнаха без бой/аз самия се учудих/Стана "трампата" и гордо се оттеглих на софрата си която бях изоставил
Познайте какво стана с "парашута"-ами на тръгване го напълних със собствените си боклуци и бе извозен до най-близкият контейнер
А сега най-пикантното от тази случка :действието се развива в Гърция и главни действащи "десантчици"-БЪЛГАРИ
Много ще ми е интересно да чуя коментарите Ви

То не е нито за разказване нито за ..........Станах неволен свидетел след последният си излет на десант от "колеги" парашутисти.Та казано с няколко думи,пристигат си "пичовете" по най-невъзмутимият начин ,изваждат си оная работа/парашута/ и почват да си меткат.Точно по това време аз отмарях и страшно се учудих от факта ,че най-удачното място подбрано от тях е след моята "стоянка"

Познайте какво стана с "парашута"-ами на тръгване го напълних със собствените си боклуци и бе извозен до най-близкият контейнер

А сега най-пикантното от тази случка :действието се развива в Гърция и главни действащи "десантчици"-БЪЛГАРИ

Много ще ми е интересно да чуя коментарите Ви

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- ще става разбирач
Re: Добре ли съм я свършил?
Без коментар , вече ме е срам да влизъм в гръдско, и в някои части на европа също имаме „слава„.
- emo vasilev
- сериозен играч
bkd написа:действието се развива в Гърция и главни действащи "десантчици"-БЪЛГАРИ
И даже се учудваш ?
Там - парашутисти , на Потами - мрежари ........ абе скапана работа !!!
Лошото е , че заради такива , като тия ще го отнесеме ние !

Ти много добре си я свършил, но тея нашите десантчици (и не само те!)ще направят така, че да не видите вече гръцка риба!
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

Направи ми впечатление ,че като подходиш от позиция на силния доста неща фащат декиш
На нашенеца му "изкълчи ръката "за да му се "размърда главата"
Но явно схемата проработи ,като ги "имформирах" ,че глобите на гърците са вдигнати драстично и прагматизма им "подсказа"-трампа
Абе странна порода хора сме
НЕАМ ДУМИ

НЕАМ ДУМИ

-
- разбира нещата
Добре си постъпил Боби!!!Едвали тези хубавци са тръгнали от България за Гърция на редовен риболов без стръв
Аз си мислих че българин за да бие път до Гърция трябва да е много запален рибар и да ходи там да си прави кефа на нормален риболов а то се оказва че и месари бъхтали път до там.
Заради тая зган ще страдаме и ние.

Аз си мислих че българин за да бие път до Гърция трябва да е много запален рибар и да ходи там да си прави кефа на нормален риболов а то се оказва че и месари бъхтали път до там.
Заради тая зган ще страдаме и ние.

На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
Коце,тея разбойници ми се сториха "бачкатори"
Поже и да бъркам ,но най-малкото това не е извинение за който и да е било-особено за хора които сме гости на тези хора
А в крайна сметка домакините ни търпят и още как/най-малкото за боклуците които им "вливаме" от нас/ 

Очаквайте най скоро време или забрана за Българите или някакви космически такси за риболов в Гърция
И то с пълното си право ще са си хората

И то с пълното си право ще са си хората
- emo vasilev
- сериозен играч
Kok0 написа:Очаквайте най скоро време или забрана за Българите
И как мислиш да стане това - отиваме с nikola polizovski да речеме на Киркини и какво- той ще си лови ,а за мене забранено !!!
Виж с въвеждането на такси е друга работа - там мърдане няма !!!
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Да бе,аз ште си ловим а ти ште ми правиш салататаemo vasilev написа:Kok0 написа:Очаквайте най скоро време или забрана за Българите
И как мислиш да стане това - отиваме с nikola polizovski да речеме на Киркини и какво- той ще си лови ,а за мене забранено !!!
Виж с въвеждането на такси е друга работа - там мърдане няма !!!

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
стига стези кирки ,к"Е"ркини е?emo vasilev написа: да речеме на Киркини !
браво Боби уан Кеноби

- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
В магазините по центъра на Варна има серкмета по 30-35лв.,има и парашути по 2.50.За какво говорихме,колеги!? 

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
Не може ли да се забрани производството и продажбата на тая гад и също моля не купувайте нищо от магазинчета в които се продават парашути.
Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.