Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Тролинг-сезон 2008г!
Модератор: bobopeli
Re: Тролинг-сезон 2008г!
"Това го знае всяко хлапе"anonimen написа:разрешен размер-45см

На платено не одим !
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
sampo написа:"Това го знае всяко хлапе"

-
- кандидат преподавател
Сампо нали знаеш че мойто ФБР работи безупречно та ми докладваха за 2бр сомчета ,ще потвърдиш ли информацията 

За едно , да /100%/ , зад лодката на уловителите се е движил бат'Саше /Войнеговци/ и е видял рибето .Поборников написа:та ми докладваха за 2бр сомчета ,ще потвърдиш ли информацията
Наши приятели - форумисти /имената им не споменавам , бяха на лагер до нас/са им помогнали на хората да си го извадят , щото нещо са се пообъркали .
Наддаването почна със 7 кг. , ама грамчетата май били дървени , като поисках да го видя се оказа към 80-85 см. , но така и не го водях , беше в дълъг живарник

На платено не одим !
Бе ние тоя Войнешкия за това ли го пратихме да ходи по хората и да им гледа рибитеsampo написа:За едно , да /100%/ , зад лодката на уловителите се е движил бат'Саше /Войнеговци/ и е видял рибето .Поборников написа:та ми докладваха за 2бр сомчета ,ще потвърдиш ли информацията
Наши приятели - форумисти /имената им не споменавам , бяха на лагер до нас/са им помогнали на хората да си го извадят , щото нещо са се пообъркали .
Наддаването почна със 7 кг. , ама грамчетата май били дървени , като поисках да го видя се оказа към 80-85 см. , но така и не го водях , беше в дълъг живарник.
Симо аз тръгвам така че заповядяй при нас
Въпрос на вкус, казало кучето и си облизало гъза !!!!!
Колеги,какво ви е мнението за туйстерите?Аз на туйстер преди 1 год.имам резултат од 4кг.екземпляр.
-
- кандидат преподавател
Специално за Жребеца са удачни пролетно време и през зимата когато бялята са групира но тогава само от лодка.kraso1971 написа:Колеги,какво ви е мнението за туйстерите?Аз на туйстер преди 1 год.имам резултат од 4кг.екземпляр.
Не споменах,че става въпрос за Дунав.Бял туйстер.На него излизат и добри щуки.От скоро се регистрирах в този сайт.Мисля,че обмяната на опит и мнения е нещо полезно.На тези дето си крият чалъмите,казвам,че няма да им изловиме рибата,тяхната си е тяхна. 

Сампо,разочароваш ме!
В събота заковах една 4кг.-80см. и една 1.6кг!
Неделята ги набарах 4 бели риби между 1.2кг. и 1.8кг.,една сулка-пусната и бонус щука 69см.-2кг.!
Ще кача и снимки! 

Troli,
Bah maamu, ти изби рибата ! Яко парче.Е те на такова да налетя -съгласен съм и да го
изтърва...ама малко да се побориме.Нямам думи - дай боже всекиму.
Bah maamu, ти изби рибата ! Яко парче.Е те на такова да налетя -съгласен съм и да го
изтърва...ама малко да се побориме.Нямам думи - дай боже всекиму.

Браво баткаTroli написа:Сампо,разочароваш ме!В събота заковах една 4кг.-80см. и една 1.6кг!
Неделята ги набарах 4 бели риби между 1.2кг. и 1.8кг.,една сулка-пусната и бонус щука 69см.-2кг.!
Ще кача и снимки!

Нема начин..майстор тролингист

- turing
- вече хвърля и на тежко
евала колега . разбираш ги тия работи