Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

2 пьти по 3 дни на Бата нищто
- Поморийския
- ще става разбирач
2 пьти по 3 дни на Бата нищто
2 излета на бата по 3дни капо захранка варена царевица нищто поне 5 6 колеги минаха исподелиха че миналата година на сьщтото място са вадели шаран и амур и друго забелязах рибата стои на 9 10 12 метра при дьлбочина 22 24 м на плиткото не доближава говорих ме си и с други колеги и споделиха че бившите арендатори хвьрлят мрежи и после с ракети ибомби карат рибата да се набива вмрежите и може би рибата е наплашена и стои в дьлбокото дано скоро ги изгонят и от оризаре тези боклуци че риба не остана а за тьрмакчиите да не говорим
Re: 2 пьти по 3 дни на Бата нищто
Вярна ти е информацията за мрежите. Наскоро и аз го посетих и освен дребни кленчета друго не излезе 

- Поморийския
- ще става разбирач
освен кленчета и червеноперки нищто друго рибата е много наплашена поне 30 кг варена царевица сьм хвьрлил и пускане на монтажи на дьлбочина от 3 до 12 м е няма 1 удар
-
- научил се да хвърля
ета вие пак и кленчета сте си хванали.аз миналата година по същото време бех там за цел ден,е такъв куц гиол нема ви казвам.а сутринта с идването испратих едни хора,които за цяла нощ,бяха хванали 2 кофи от латекс с риба-уклей,костур,клен и кво ли не оште.попитах ги на какво са ги хванали,а те се засмяха и си тръгнаха.сетете се на какво са ги ловили
п.п.Там с необеспокоявани мрежари е пълно

п.п.Там с необеспокоявани мрежари е пълно
и ловец съм и рибар съм,и на тъщата.......съм
- Поморийския
- ще става разбирач
уклеи и костур несьм чувал някои до вади
Не само там ами в цялата Бургаска област е пълно с необезпокоявани мрежари, парашутисти и търмъци разни. Миналата година нямаше излет от Бата без да хвана шаран или едри каракуди.
- Поморийския
- ще става разбирач
Прочети Форумните правила!
Dedy
Dedy
-
- и господ не е толокова добър
Не се хаби нищо не става,лодката им беше запалена и бой ядоха,но си имат хора където трябва.Истината е че хората покрай морето са свикнали да гледат на рибата като начин на препитание и не ги интерсува дали е море,река или язовир.На батаджийския съм ги гонил и мрежари и парашутисти и какво,всички отсрани ме гледат като престъпник,единственото което стана,че сега като ходя спа с няколко вида хладно оръжие до мен.По цялото черноморие и 100км.навътр няма един язовир който да не е обезрибен.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- научил се да хвърля
зашто не бяха повече като тебsnegk написа:Не се хаби нищо не става,лодката им беше запалена и бой ядоха,но си имат хора където трябва.Истината е че хората покрай морето са свикнали да гледат на рибата като начин на препитание и не ги интерсува дали е море,река или язовир.На батаджийския съм ги гонил и мрежари и парашутисти и какво,всички отсрани ме гледат като престъпник,единственото което стана,че сега като ходя спа с няколко вида хладно оръжие до мен.По цялото черноморие и 100км.навътр няма един язовир който да не е обезрибен.

и ловец съм и рибар съм,и на тъщата.......съм