"ГАТЕР"

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

"ГАТЕР"

Мнение от КИРО »

Значи,не дърводелски гатер.Така се казвало съсезанието което се проведе днес,в околностите на село Генерал Кантарджиево.
Състезание за ловни кучета,в търсене на диво прасе.
Пускам темата специално за новия кандидат авджия GODZILATA,а знам че и доста от съфорумците са запалени ловджии.Предварително,снимките ги прави зетя,защото си имах други задължения,и отидох на мястото няколко часа по-късно.
Входа за навалицата беше 3лв.
Изображение

Застанахме си на поста,че почнаха много коли да идват,и като всеки български обичай,трябва да "гледаме" от колата,а мястото беше много ограничено,та отбивахме с колегата колите.
Изображение

Доста народ се извървя,за да докажат,че "мойто" е най.
Изображение

Не броих коли и кучета,но над 150 коли,и може би още толкова ловни кучета.А ето и някои от участниците.
Този беше най,най важния участник.
Изображение
играеше ролята на преследван.

И някои от главните герои.
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Журито си беше на ниво.
Изображение

Абе така като гледам,си е било голямо шоу,ние отидохме към края,да видим за какво иде реч.

И за края малко от номерата.Мисля че двата клипа са едно и също куче,но може и да се лъжа,както казах,прави ги зет ми.
http://www.vbox7.com/play:ab421407
http://www.vbox7.com/play:e7b039d1
ULtRA^CsKa
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: "ГАТЕР"

Мнение от ULtRA^CsKa »

Гатер е оградено място от няколко декара гора, поляна гъсти храсти :) вътре най често се пуска глиган защото е по Лют :lol: използва се за обучение на кучета свинари :roll: най лошото е че ако глигиге на глигана са големи може да се доведе до сериозни наранявания на непредпазливите кучета :( А тоя дето се опитва да изгони кучето от прасето с тоя колец аз бих му е..л мамата ако кучето беше мое :axe:
Изображение
Аватар
valeri
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от valeri »

Лошо качество ама и лоша организация. Как ще се допусне някой да бие кучето с кол , и то хванато вече прасе .Къде е организацията тука.А най вече каде е собственика на кучето.Както писа колегата ще му разкатая м...а . :axe: :evil:
гуслар написа:
Ползата от чалгата за развитието на музиката е толкова голяма ,колкото циганската махала за развитието на архитектурата

Изображение Изображение Изображение
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

valeri написа:Лошо качество ама и лоша организация. Как ще се допусне някой да бие кучето с кол , и то хванато вече прасе .Къде е организацията тука.А най вече каде е собственика на кучето.Както писа колегата ще му разкатая м...а . :axe: :evil:
Там нещо стана,така и не можах да разбера какво,май изтърваха кучето за втори път,та се получи тази олелия,но ловците много освиркваха журито.Не ги разбирам тези работи.
Обаче,малко преди да си тръгна,стана една олелия,едно малко като подгони главния герой,направо му разказа играта.Каква порода "превъзходна" беше,не знам,но дивото не можеше да му избяга,чак в калта онуй скачаше и не му даваше мира.Едвам го хванаха,а то цялото в кал,едва успяха да му измият само главата,та да може да диша.Прасето се забучи някъде в храсталаците.А преди това на къде по-големи кучета,не обръщаше внимание,но като пуснаха туй малкото,стана майко мила.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”