Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

След срещата!!!!!!
След срещата!!!!!!
Тъй..... обещал съм на модерния димитровградски шаранист ( а отскоро и МИДИСТ), дълбоко уважавания и обичан от мен г-н Неделчоооооооооо Делееееееееееееев да пиша само у успешни и .....
След хубавата среща на брега на синия ( по скоро кафяв) ДУНАВ, където по-една или друга причина се капотирахме (почти)
и след огромните количества алкохол, които погълнахме , с Ивака решихме навръщане към софето да спрем нейде , да отморим, па и некоя риба да хванем. От много залягане около масите на Дунав ни бе останала половин кофа захранка, та немаше смисъл да фърляме хубавата храна напусто.
Речено сторено!!!!
Спряхме се на Янтра.
Погледите ни бързо бяха приковани от едно арно местенце

набързо разпънахме по една въдица, Ивака заложи на директна петица, а аз по липса на такава отпуснах от мача влакно колкото пръта и го ползвах за директен
и нашето момче изсипа магическата си храна във водата. Цялата. Га я отмаха и метна всичката налична захранка наведнъж. Причерна ми , ама съм свикнал да му се доверявам по отношение на рънъта и си замълчах ( почти).
Риболова започна тегаво. ЗАвъртяха се некакви уклей и взеха да ни мъчат.
По едно време ми писна и зарязвайки въдицата се поразходих из околността. Оказа се че в близост има няколко черници (дуди, бобонки) та се поназобах порядъчно от всичките.
Когато се върнах Ивака бе успял да прилъже няколко каракудки и морунажи, а и една мъздруга. Това ме подпали и се фанах да метам. Да ама само уклей дърпат. Лошо!!!
Поедно време успех да прилъжа и две каракудки. Това ме обнадежи.
И ето дългочакания миг. Първата ми мъздруга!!!!!

Не блестеше с големина , но....
Малко по малко риболова потръгна и уклеите изчезнаха, изместени от каракуди ( Някои от които доста едри) и епизодични морунажи.
Това ни зарадва , появи се емоция в риболова.
За жалост тази еуфория бе изместена от появилите се отнеиде каракуди с размер на длан, които кълвяха стръвно и не допускага друга риба да се приближи. дъното явно бе осеяно с тях, щом даже затърмъчихме няколко нвеволно.
Едрите риби изчезнаха и риболова стана монотонен и скоро ни омръзна Та си събрахме партакешите
Рибата бе толкова.... Кофата е 25 литра! За 4 часа толкова!!!

ей го маистора позира

Тука па и я съм се вредил

Какво ли ша правя с тая кофа?????????????

Ми ша я мия ЕСТЕСТВЕНННННО!!!!!!!!11
Че много риба я полазила...

Накрая снимахме и един друг рибар и се изнесохме към "любимата" столица

След хубавата среща на брега на синия ( по скоро кафяв) ДУНАВ, където по-една или друга причина се капотирахме (почти)
и след огромните количества алкохол, които погълнахме , с Ивака решихме навръщане към софето да спрем нейде , да отморим, па и некоя риба да хванем. От много залягане около масите на Дунав ни бе останала половин кофа захранка, та немаше смисъл да фърляме хубавата храна напусто.
Речено сторено!!!!
Спряхме се на Янтра.
Погледите ни бързо бяха приковани от едно арно местенце

набързо разпънахме по една въдица, Ивака заложи на директна петица, а аз по липса на такава отпуснах от мача влакно колкото пръта и го ползвах за директен

Риболова започна тегаво. ЗАвъртяха се некакви уклей и взеха да ни мъчат.
По едно време ми писна и зарязвайки въдицата се поразходих из околността. Оказа се че в близост има няколко черници (дуди, бобонки) та се поназобах порядъчно от всичките.
Когато се върнах Ивака бе успял да прилъже няколко каракудки и морунажи, а и една мъздруга. Това ме подпали и се фанах да метам. Да ама само уклей дърпат. Лошо!!!
Поедно време успех да прилъжа и две каракудки. Това ме обнадежи.
И ето дългочакания миг. Първата ми мъздруга!!!!!

Не блестеше с големина , но....
Малко по малко риболова потръгна и уклеите изчезнаха, изместени от каракуди ( Някои от които доста едри) и епизодични морунажи.
Това ни зарадва , появи се емоция в риболова.
За жалост тази еуфория бе изместена от появилите се отнеиде каракуди с размер на длан, които кълвяха стръвно и не допускага друга риба да се приближи. дъното явно бе осеяно с тях, щом даже затърмъчихме няколко нвеволно.
Едрите риби изчезнаха и риболова стана монотонен и скоро ни омръзна Та си събрахме партакешите
Рибата бе толкова.... Кофата е 25 литра! За 4 часа толкова!!!

ей го маистора позира

Тука па и я съм се вредил

Какво ли ша правя с тая кофа?????????????

Ми ша я мия ЕСТЕСТВЕНННННО!!!!!!!!11

Че много риба я полазила...

Накрая снимахме и един друг рибар и се изнесохме към "любимата" столица

само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
- MITKO70
- кандидат преподавател
Re: След срещата!!!!!!
"Разбойници",къде минат и няма празно
Ловете момци и за мен ,че с тоя строеж ми се взе акъла ,но като го избутам,леле,ще наваксам
Евала.

Всичко може,но не всеки го можe.

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Супер гот е да четеш как е минал излета ви!Много хубаво местенце за риболов и ако е нямало риба щеше да е грехота.Евала за измитата кофа

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Признавам без бой , имаше десетина умрели уклея и едно морунажче. Каракудите ги облъскаха в кофата докато снимахме
Кърца пусни им и другите снимки
Колега имаш лична покана от мен да се видим на по бира някъде да изясним пърженето на рибата

Кърца пусни им и другите снимки

Колега имаш лична покана от мен да се видим на по бира някъде да изясним пърженето на рибата

-
- учете се от него
Хехехе.... , бе колега .... ами ако я бяха снимали в обръча на кепа...
Аз , например като правя снимки на риба в кофа или в кеп , на водоема- всичките са живи и току що прехвърлени от живарник!!! Тази които са за излапване , после допълнително са снимани в тавичка или друг съд , ама не на плочките в банята, или в мивката , или изкормени и транжирани.....

-
- и господ не е толокова добър
Много рибка сте надърпали
Супер 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Браво Кърца, браво адаш 

-
- разбира нещата
Е то баш след среща става добрия риболов. Хем бързаш да се прибереш, хем рибата кълве...
Супер сте завършили. Поздравления!

Супер сте завършили. Поздравления!

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.
Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.
Знаещият не убеждава, убеждаващият не е знаещ."
Лао Цзи
IDA каза:
Нищо и никакъв човек, пък голям простак
Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.
Знаещият не убеждава, убеждаващият не е знаещ."
Лао Цзи
IDA каза:
Нищо и никакъв човек, пък голям простак
- bozhidar_kostov
- ще става разбирач
Браво бе момчета.Добре че сте намерили къде да си хванете рибка.А и тази захранка нямаше смисъл да си я връщате обратно.Супер!!!

КОГАТО НЯМА РИБА И РАКЪТ Е РИБА!!!!
Аз съм навит за пържената рибка и биратаIvak написа:...Колега имаш лична покана от мен да се видим на по бира някъде да изясним пърженето на рибата![]()
![]()

Пич, опичай си акъла овреме!
Dedy
Кърца ти затова ли избяга втората вечер от хотела ми бе
да одиш да са вреш пак в успешни
еей не се спряхте бре,обаче нещо не ми се връзват тук нещата
Ивака сигорно е хвърлил и оная туба с бялото вино за захранка иначе как ще хванете толкоз каракуда,Ивак признай си 

Eй, катили! Избихте рибата бе - сега какво ше фащат парашутистите...
Кърцата ги видя предния ден - млади момчета по на 18-20 години, с бял мерцедес, па като наметали едни парашути... идеше ми да извадя рапалата и да режа, кълцам...

Кърцата ги видя предния ден - млади момчета по на 18-20 години, с бял мерцедес, па като наметали едни парашути... идеше ми да извадя рапалата и да режа, кълцам...

-
- вече хвърля и на тежко
Добре, че само с риба се занимавате, ако се занимавахте с жени досега да сте управили всички отде минете
.

Колкото обичаме, толкова и мразим пороците си.