жреб4ево

Модератори: bobopeli, sapuna

panika
новобранец
новобранец

жреб4ево

Мнение от panika »

колеги биах тази седмица там за 2 дена 3платики,4шаран4ета които пуснахме да растатоколо по10-15 сантиметра,10тина 4ерженоперки,и 15тина каракудки,рибата не6те6е да дава,язовира постоянно ка4ва6е и има6е много студен вятар
Аватар
csraptor
новобранец
новобранец

Мнение от csraptor »

Нищо чудно. Ако времето не се стабилизира малко поне, риболовния сезон е на път да приключи.
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Добре че не отидох тогава там...ама отидох на до язовир венелин се казва пълно капо щото работех на царевица и косъм и захраних с протеинови топчета ама малко и с още 2 кила захранка и просто ефекта нулев !
www.***.com
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от www.***.com »

kalkan4o написа:Добре че не отидох тогава там...ама отидох на до язовир венелин се казва пълно капо щото работех на царевица и косъм и захраних с протеинови топчета ама малко и с още 2 кила захранка и просто ефекта нулев !
:D :D :D Сладур :)

Колко топченца хвърли? И защо си хранил с топчета, а си ловил с царевица?. То и храненето не е само да бухш във водата някакви неща и после да чакаш магически ефект.
ХВАНИ, СНИМАЙ И ПУСНИ!!!
panika
новобранец
новобранец

зле

Мнение от panika »

наистена работата с времето е много зле и може и да приклу4и сезона само за щуки мойе да отидаама малко да спрат валежите.наслука колеги
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

www.***.com написа:
kalkan4o написа:Добре че не отидох тогава там...ама отидох на до язовир венелин се казва пълно капо щото работех на царевица и косъм и захраних с протеинови топчета ама малко и с още 2 кила захранка и просто ефекта нулев !
:D :D :D Сладур :)

Колко топченца хвърли? И защо си хранил с топчета, а си ловил с царевица?. То и храненето не е само да бухш във водата някакви неща и после да чакаш магически ефект.

Виж ся аз не съм опитен рибар освен това утре ставам на 14 :D !

Неможех да разчитам само на технологията на косъм и реших и на царевица !

Мисля че проблема е в това че топчетата падат на дъното а аз работех на плувка и косъм понеже там има страшно много треволяк по дъното и да оцелиш място без треволяк ще е цяло щастие ако въобще има такива места !

Мисля че 1 път едно от топчетата беше изсмукано или изкълвано но там мисля че няма големи таранки че да захапят чак това топче 15мм има и бял амир ама за него незнам ! Но това топче беше на колегата !

Самият такъм мно ми допадна мисля следващият път да работя с него пак !
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”