За ловенето в язовир Конпинка язовир Домлян

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Колко пъти в седмицата ходите за риба!!!

1
8
57%
2
4
29%
3
0
Няма гласували
4
0
Няма гласували
5
2
14%
6
0
Няма гласували
7
0
Няма гласували

Общо гласове: 14

Димитър П. Ламбрев
новобранец
новобранец

За ловенето в язовир Конпинка язовир Домлян

Мнение от Димитър П. Ламбрев »

В язовирите Копринка и Домлян има ли големи шарани и други големи риби!!! Някои ходил ли е скоро!!! Надявам се на много отговори!!! И пишете кои е гласувал!!!!!!!!!!!!!!
Аватар
lifestyle_987
новобранец
новобранец

Мнение от lifestyle_987 »

Аре земи млакни с твоите теми бе прочети малко в форумите ..... егати всичко на готово иска :evil: :evil: :evil:

Абе и много пъти съм се замислял тука в този форум има ли модератори бе ????? :evil: :evil:
Не рибата къса влакното, а търпението на човека зад въдицата.
Аватар
HOOLIGAN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от HOOLIGAN »

lifestyle_987 написа:Аре земи млакни с твоите теми бе прочети малко в форумите ..... егати всичко на готово иска :evil: :evil: :evil:

Абе и много пъти съм се замислял тука в този форум има ли модератори бе ????? :evil: :evil:
Не мисля че трябва да има модераторска намеса относно темите и мненията на колегата Димитър Ламбрев, най-малкото защото е на 13 години и забелязвам че е много запален, но има много да учи. Момчето наскоро се е регистрирало и още не е наясно как и какво да търси из форумите.

Апел към всички: не бъдете така критични , а по възможност го насочете към темите от които се интересува!

Предварително благодаря!!!

П.С. колега Ламбрев, лична молба към теб първо разгледай добре и прочети какво е писано по форумите и след това не се притеснявай да задаваш въпроси!
Изображение
www.***.com
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от www.***.com »

HOOLIGAN написа: Не мисля че трябва да има модераторска намеса
Иваше намеса от моя страна, защото темата бе пусната там дето не и е мястото :wink: Тук е по-добре :P
ХВАНИ, СНИМАЙ И ПУСНИ!!!
Аватар
HOOLIGAN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от HOOLIGAN »

www.***.com написа:Иваше намеса от моя страна, защото темата бе пусната там дето не и е мястото :wink: Тук е по-добре :P
Нямаше ме няколко дена , и не съм знаел че е била пусната в "Риболов на шаран" :oops: но благодаря на колегата http://www.***.com за съдействието :wink:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”