Добре ли съм я свършил?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

fider
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Добре ли съм я свършил?

Мнение от fider »

Не може ли да се забрани производството и продажбата на тая гад и също моля не купувайте нищо от магазинчета в които се продават парашути.
Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

fider написа:Не може ли да се забрани производството и продажбата на тая гад и също моля не купувайте нищо от магазинчета в които се продават парашути.
Колега , страхотен аватар имаш :D :D :D :D :D Като гледам колко хора са гласували , това с парашутите да го няма- около 16 000 регистрирани потребители на Форума могат да си сложат същия аватар ( само трябва да се промени правилника на Форума- много потребители да са с един и същи аватар) :D :D :D Поздрави за парашута и да те попитам: (виж ми подписа)
Изображение
fider
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fider »

Подписал съм я одавна а що се отнася до регистрираните потребители тук има хора които всеки ден си хвърлят боклука в реката ама кво да праиш простотия
Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

chapara написа:Добре ,добре си я свършил,добре обаче ,че не са ти изтупали перушината :lol:
Абе не искам да се правя на мъж,ама бая перушина можеше да похвърчи :mrgreen:
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

fider написа:Подписал съм я одавна а що се отнася до регистрираните потребители тук има хора които всеки ден си хвърлят боклука в реката ама кво да праиш простотия
Еее..... , то не са необходими 17 000 подписа , трябват само 7001 :D :D :D
Изображение
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Като я подпишем всички та , какво ще стане? Онзи ден на Марица пред перото ми хвърлят 8 парашута и то на оживено място в Пловдив без да им пука! И какво от тая петиция? Ще спрат ли парашутите? И как ша стане тоя номер? Ако ще спрат съм готов да ангажирам целия блок с подписи .. само поясни как ще стане това ...
TICA FAN
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Сони , задал съм въпроса на колегите , които пряко се занимават с работата по петицията ( в подфорум "Бракониери") . Понеже въпроса ти е към мен- аз специално се мъча да съдействам , до колкото мога , за популяризирането на този проект и набирането на изискуемия минимум от 7001 подписа в най-кратки срокове!!!
Поздрави!
Изображение
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Аз петицията съм я подписал одавна , но е хубаво хората да знаят как ще се процедира и евентуално , какви компетентни мерки ще се вземат по въпроса , най-вече с мрежарите и подчертавам парашутите , които си нямате на идея , колко много са по река Марица.Просто ви е бедна фантазията , че и много нагли , хвърлят точно пред плувката или дънната ти.Дано се направи нещо! Айде поздрави :wink:
TICA FAN
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”