Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Распер-3,760кг. р.Марица
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Распер-3,760кг. р.Марица
уникален разпер ...
Може ли малко инфо на каква проводка удари ... имаше ли и други удъри на този воблер?
Май тея 6 -ци са универсални .. Я сега питайте вие ЛОРДА кво е хванал на 6 -ца там вчера?
За позналите черпя бира
Може ли малко инфо на каква проводка удари ... имаше ли и други удъри на този воблер?
Май тея 6 -ци са универсални .. Я сега питайте вие ЛОРДА кво е хванал на 6 -ца там вчера?
За позналите черпя бира

Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
- Стара Видра
- ще става разбирач
Мрянаmaznislav написа:уникален разпер ...
За позналите черпя бира

Грешиш.Стара Видра написа:Мрянаmaznislav написа:уникален разпер ...
За позналите черпя бирасега кажи къде да дойда да ме почерпиш няколко аминки

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Удари както си въртях за сом, проводка бе като за сом-аз и това търсех. Удари в дълбокото, но не с пададено на воблера а след това-даже в момента на удара помислих че е сом. Но след 10 сек. олекна и бях вече сигурен че не е сом-имах предполозенич че е распер но не със сигурност.
За деня бе само този удар, аз бях на реката от 19.15 до 21.00 а удари както казах в 19.50., но предния ден на същият хорнет имах един голям кефал и един сом(от предочилищна възраст-около 350гр.), като го пусках му заръчах разни неща за по възрастните му роднини и ще ги чакам това лято..
За деня бе само този удар, аз бях на реката от 19.15 до 21.00 а удари както казах в 19.50., но предния ден на същият хорнет имах един голям кефал и един сом(от предочилищна възраст-около 350гр.), като го пусках му заръчах разни неща за по възрастните му роднини и ще ги чакам това лято..
Последно промяна от GODFATHER на Пон Юни 09, 2008 10:05 pm, променено общо 1 път.
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
- Стара Видра
- ще става разбирач
Аре не се прави сега........ми кво тогава,да не е било попчеlorda написа:Грешиш.Стара Видра написа:Мрянаmaznislav написа:уникален разпер ...
За позналите черпя бирасега кажи къде да дойда да ме почерпиш няколко аминки

здрасти колеги и аз имах подобна слука.моят распер бе6е 1,5кг.на сащия воблер.
дали 6те вземе да удари на плетено влакно.Иначе браво як распер.
дали 6те вземе да удари на плетено влакно.Иначе браво як распер.
Интересен въпросjorko 18 написа: дали 6те вземе да удари на плетено влакно.

Мислиш да ползваш плетено влакно като примамка ли

але човек ти базикаш ли се нещо.питах прост вапрос.няма ли да се оплаши от конеца.тои не е като кордата. не изчезва в водата.
естествено че хварлям с воблер.
- Стара Видра
- ще става разбирач
Ми плаши се ама Марица си е мътна рекаjorko 18 написа:але човек ти базикаш ли се нещо.питах прост вапрос.няма ли да се оплаши от конеца.тои не е като кордата. не изчезва в водата.

Важното, е ти да не се "плашиш", че тя се плашиjorko 18 написа:але човек ти базикаш ли се нещо.питах прост вапрос.няма ли да се оплаши от конеца.тои не е като кордата. не изчезва в водата.

Пък дали ще се уплаши тва, е друг въпрос и лично нейна работа.
Остави я сама да вземи решение

А ти от личен опит ли го казваш тва или си ловил някогаСтара Видра написа:Ми плаши се ама Марица си е мътна рекаjorko 18 написа:але човек ти базикаш ли се нещо.питах прост вапрос.няма ли да се оплаши от конеца.тои не е като кордата. не изчезва в водата.

аз в момента имам две шпули.едната е с корда а другата сплетено влакно.
но сам забелязалче с плетеняка няма удари.
щото след 20ч.започвам да вартя за сом.иначе през останалота време гоня сякакав хишник.иначе когато реша да
вартя за щука слагам повод.преди седмица изпуснах един сом,стана кам 22ч драпна 3 пати но не засякох.
щото след 20ч.започвам да вартя за сом.иначе през останалота време гоня сякакав хишник.иначе когато реша да
вартя за щука слагам повод.преди седмица изпуснах един сом,стана кам 22ч драпна 3 пати но не засякох.
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Изобщо не си и помисляи да хвърляш на Марица без плетено влакноjorko 18 написа:аз в момента имам две шпули.едната е с корда а другата сплетено влакно.

То не оказва никакво влияние върху кълването ,а ти дава невероятен контрол върху примамките и ти спасява честото ходене по магазините

И внимавай с горните изказвания ...

Със здраве
- Стара Видра
- ще става разбирач
Просто знам....lorda написа:
А ти от личен опит ли го казваш тва или си ловил някога
пп.Тия плетени влакна да не са стоманени?и да са,и те понякога се късат

Ич не съм съгласен с теб, ама карай.Стара Видра написа:Просто знам....lorda написа:
пп.Тия плетени влакна да не са стоманени?и да са,и те понякога се късат![]()
![]()
Пълен боклук са тия въженца наречени"плетено влакно",първо това не е никакво влакно и второ,се късат в най-неподходящия момент!!!Неможе да дърпам дънери от реката цял ден без да се скъса а след удър на под кило щука да ми се скъса от макарата чак
и това не е единичен случай-говоря за Пауър Про.Пробвал съм и ПИ за 100лв цена в Москва,неможах да извадя няй-обикновенно клонче което беше пред мен на 1 метър
Моля те, не си НАЛАГАЙ мненията.
Всеки има право на такова.
И не, е нужно да обявяваш мен или Вальо едва ли не за лъжци.
Моля те сдържай емоцията.

- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Еи пак осрахме хубавата тема на човека с хубавата рибаСтара Видра написа:Просто знам....lorda написа:
пп.Тия плетени влакна да не са стоманени?и да са,и те понякога се късат![]()
![]()
Пълен боклук са тия въженца наречени"плетено влакно",първо това не е никакво влакно и второ,се късат в най-неподходящия момент!!!Неможе да дърпам дънери от реката цял ден без да се скъса а след удър на под кило щука да ми се скъса от макарата чак
и това не е единичен случай-говоря за Пауър Про.Пробвал съм и ПИ за 100лв цена в Москва,неможах да извадя няй-обикновенно клонче което беше пред мен на 1 метър

Който с каквото иска да лови

Аз съм късал и от 2 -те , ловил съм и с 2 -те и съм сигурен само в едно
Вечно влакно няма... Когато си закачил примаката и направиш няколко напъна се получава адско натоварване и всяко нараняване на влакното се докарва почти до точката на скъсване ... това че не се е скъсало тогава , не означава че не е повредено. И на мен един кефал ми взе 15 м плетено като го гледах как се изнизваше от водачите ама прешния ден с много напън спасих един воблер на марица ...
Та така

И стида с тези офф -ове ...
Нека не спорим тук