Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

как ви се вижда тази макара
Модератор: sapuna
-
- новобранец
как ви се вижда тази макара

става ли за данно най вече
Re: как ви се вижда тази макара
teben. чисто китайска.не е лоша.
става за перо
- ЗАЕКА
- ще става разбирач
Какъв е капацитета за корда ?
-
- новобранец
0.30-210
0.35-160
0.40-110
е само за перо ли става
шарко ще я победи ли
0.35-160
0.40-110
е само за перо ли става
шарко ще я победи ли
Последно промяна от kingcastle на Чет Юни 12, 2008 10:23 pm, променено общо 2 пъти.
имам същата- за цената си са перфектни - редят добре влакното, здрави са - вадил съм доста клони от баластриерите около Богров.Ползвам я за щука и не мисля че ще имаш проблем да я ползваш за дъно - това е моето мнение, надявам се да съм бил полезен.
П.П: малко е тежичка за перо /плувка/ колега:)

-
- ще става разбирач
тази макара е добра и двете ми макари са тебен едната ми е като твойта 400 но със заден аванс а другата ми е 500 с преден аванс аз съм много доволен от тях
-
- новобранец
Благодаря за отговораRAMIREZ написа:имам същата- за цената си са перфектни - редят добре влакното, здрави са - вадил съм доста клони от баластриерите около Богров.Ползвам я за щука и не мисля че ще имаш проблем да я ползваш за дъно - това е моето мнение, надявам се да съм бил полезен.
-
- вече хвърля и на тежко
Колега,
от няколко години продавам Тебен и трябва да ти кажа че за цена и качество - няма равна на себе си!
Не бързай да я купуваш ако ти трябва да я ползваш за дъно. Тази е страхотна но все някога шще ти се наложи да нанасяш и 6те ти трябва по-голям метраж. Аз имам няколко такива ( 4) - умишлено не съм си вземал по-реномирани щото тази не отстъпва по нищо на големите марки, а ако ти кажа кави са доставните цени ще паднеш със сигурност. За съжаление не мога сега да си спомня точно самия модел който искам да ти препоръчам, но е 500 на 4+1 лагера, 0.35 - около 280м. Мисля че беше FW но не съм сигурен, с горен аванс е и е страхотна. Ако беше в нашия ррегион бих ти я дал за много по-малка сума от търговската мрежа, но уви.
Но горещо ти я препоръчвам. Реденето н влакното е едно от най-добрите, дори макарите на OKUMA не правят това като тази. Но избора си е твой
от няколко години продавам Тебен и трябва да ти кажа че за цена и качество - няма равна на себе си!
Не бързай да я купуваш ако ти трябва да я ползваш за дъно. Тази е страхотна но все някога шще ти се наложи да нанасяш и 6те ти трябва по-голям метраж. Аз имам няколко такива ( 4) - умишлено не съм си вземал по-реномирани щото тази не отстъпва по нищо на големите марки, а ако ти кажа кави са доставните цени ще паднеш със сигурност. За съжаление не мога сега да си спомня точно самия модел който искам да ти препоръчам, но е 500 на 4+1 лагера, 0.35 - около 280м. Мисля че беше FW но не съм сигурен, с горен аванс е и е страхотна. Ако беше в нашия ррегион бих ти я дал за много по-малка сума от търговската мрежа, но уви.
Но горещо ти я препоръчвам. Реденето н влакното е едно от най-добрите, дори макарите на OKUMA не правят това като тази. Но избора си е твой
- maycal
- ще става разбирач
Някои от макарите ( по-"скъпите")на "Тебен" са супер, особено за цената им!Вярно, моите са още сравнително нови, но засега-много добре! 

-
- научил се да хвърля
колега...,това е страхотна макара за цената си разбирасе.имам същата ,даже две.втората по малкия размер я ползвам за спинарката..
чудесно работи,а другата ,като твойта яползвам пак като спинарка,само че за щука.също я ползвам и за мача с резервната шпула,която събира 0,18-180метра.
п.п.доста са добри въпреки произхода си

п.п.доста са добри въпреки произхода си

и ловец съм и рибар съм,и на тъщата.......съм
- MITKO70
- кандидат преподавател
Имам я същата ,отворих от любопитсво ,вътре всичко е ок.Ето още инфо http://www.tebenfish.com/about.asp
Всичко може,но не всеки го можe.

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Кой предлага тебен на едро в България-вносител де и къде мога да им видя другите модели
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
а моя въпрос е - къде продават в София от тях- моята си я взех от Варна - до колхозния пазар.