Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

утре или още тази вечер
Модератор: Кърцата
- Светльо-toxin34
- разбира нещата
утре или още тази вечер
колеги да се съберем повечко хора-от мен домашна ракийка и салатката + палатка одеала и спален чувал + част от парите за гориво и да се запилеем нейде из гьоловете какво ще кажете???аз иначе още утре изчезвам пак на огняново но този път с живи рибки за стръв пишете на лична или на телефон 02/8721063------че мобилките ми са аут за съжаление на домашния след 17.00 часа
Последно промяна от Светльо-toxin34 на Пет Юни 13, 2008 1:25 pm, променено общо 1 път.
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
- martin54
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: утре или още тази вечер
Колга здравей, аз съм от софия и също много искам да ходя някъде събота и неделя, имам кола, много голяма палатка и нова не изпробвана лодка, малко въдиците са се амортизирали ама стават, лошото е, че го дават много дъждовно събота и неделя, само това ме спира, иначе мислех да ида на студена. Но още се чудя ако само вали май няма много смисъл да се ходи.
- Светльо-toxin34
- разбира нещата
ами то нали затова са палатките дъждoбраните и дънните?martin54 написа:Колга здравей, аз съм от софия и също много искам да ходя някъде събота и неделя, имам кола, много голяма палатка и нова не изпробвана лодка, малко въдиците са се амортизирали ама стават, лошото е, че го дават много дъждовно събота и неделя, само това ме спира, иначе мислех да ида на студена. Но още се чудя ако само вали май няма много смисъл да се ходи.
- martin54
- новобранец
- Обратна връзка:
Да така е прав си, стига да не вали из ведро и под палатката да текат реки, защото и това съм го виждал
Ти със сигурност си решил за огняново така ли ?
Аз мислех на студена защото е близо, казват, че давало горе доло, а има и раци, много искам да си хвана, направил съм си рачила и така .

Ти със сигурност си решил за огняново така ли ?
Аз мислех на студена защото е близо, казват, че давало горе доло, а има и раци, много искам да си хвана, направил съм си рачила и така .
- Светльо-toxin34
- разбира нещата
се е тая къде само да не съм в софия,а за риба и релакс.а то и сега валиии.
Има един лаф"Сух гъз риба не яде"
тъй че грабвайте си такъмите и беш да ви няма,па такова вали не вали да не чувам,рибари с рибарите му
то ако няма риба барем емоции ще има,аз кво да кажа кат утивам лозе да копам
Блазе ви,ипосле да кажете как сте изкарали ей и късмет с големите риби

- CERRUTI
- сериозен играч
Колега на Студена лодката малко трудно ще я пробваш ако е с мотор.....martin54 написа:Аз мислех на студена защото е близо, казват, че давало горе доло, а има и раци, много искам да си хвана, направил съм си рачила и така .

А за палатка може да пробваш....досега не са правили проблем но знае ли човек?!?!?
Колата гледай да е на твърдо(асфалт или чакъл) защото вкараш ли я в тревата,калта,и те застигне дъжд може да откараш на язовира и до вторник(когато го дават затопляне)

а че има много раци и то едри това е истина,имал съм случаи да ходя за риба там а да се връщам с 20-25рака и то хванати на въдицата........
Айде и пазете чисто на язовира щото може и да го забранят скоро време за риболов......

- martin54
- новобранец
- Обратна връзка:
колега cerruti много ти благодаря за инфото, да ти кажа лодката е с гребла, малка лодка е, а колата ще гледам да е на сухо защото е градска не е офроуд и ще закъса. А за чистотата бъди на 10000% сигурен , че няма и 1 боклуче да хвърля, аз даже събирам и на селяндурите по манталитет сеира всеки път се връщам ако не с риба то с торба боклук. Дано хванем някой рак, бях обещал на жената ама не кадето ходих нищо не хванах, сега замина и ако хвана ще ги замразя. Дано да няма проблем за палатката, щом казваш, че сте опъвали там, а рибата дава ли ?
- Светльо-toxin34
- разбира нещата
хм забранено паленето на огън, опъването на палатки и т.н. а че то без скаричка цър-пър може ли???това гьолче да не е платено,а?
на съм ходил до сега там.

- CERRUTI
- сериозен играч
Аз лично не съм палил огън там но съм виждал огнища и палатки....а едно барбекю можеш да си спретнеш...toxin34 написа:хм забранено паленето на огън, опъването на палатки и т.н. а че то без скаричка цър-пър може ли?