Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Яз.Искър-11.06.08
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Яз.Искър-11.06.08
Кълвеше доста вяло но го отдавам на експеримента с захранката
Та ето две снимчици
:

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
- Николай Неделков
- учете се от него
Re: Яз.Искър-11.06.08
Приказка 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Малиий,ся остава Nikejo да я скива тая снимка с платиката и .................
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
- MITKO70
- кандидат преподавател
Той Ники я е скивал снимката ,ама се е строил до глигана
Него на какво удари?
За улова на колегата вече незнам какво да кажа.Ако кажеш евала-лошо,ще кажат маломерни в кофата,ако кажеш обратно -пак лошо.Няма смисъл после да трият модераторите.
Затова мисля да приема позицията на колегата Сампо/първия човек който срешнах в форума
/само гледам ,без да коментирам.Само когато си заслужава.

Затова мисля да приема позицията на колегата Сампо/първия човек който срешнах в форума

Всичко може,но не всеки го можe.

Бе мани,той с нов аватар пък аз като видях платиката и хич не му четох мнението!
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
-
- ще става разбирач
браво много хубава платика продалжаваи така и за напред НАСЛУКА
Добро зверче Трънски!!!!!!!!!!
Добре си се представил!!!!!
Добре си се представил!!!!!
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
айде,да не отварям нова тема-тука да щракна едно репортажче за язовир искьр,йок,че и датите сьответстват горе долу...та-аз мразя вече язовирите обаче миналата седмица един авер вика "айде да мрьднем до там-да си припомним миналото,па и по реките е пьлна скрьб-ей го де е!!!на 60 км" бе,викам си аз-що не?палим колата,захранки(главно хляб и кюспета) и мрьсна газ през ихтиман...стигаме и ги почваме
на стрьв-никьв резултат!!!случайни кьорави и недорасли.обаче,кога резнах фидерациите и им спретнах по една пружина на стиропор нещата коренно се промениха
като принцип-наистина беше тегав риболова-особенно на леко-плачевно сьстояние,обаче пружините така яко заработиха,че нямаш време да вадиш и заметаш повече от една вьдица
миналата седмица стояхме до четвьртьк и резултата е около 50 кила таранка(а много интересно и обнадеждаващо ми стана,кога колегата закачи около 300 гр ЛИН на плувката),а тая седмица стояхме от понеделник до вчера и резултата ще го поместя сега в снимки
ясно е надявам се,че пуснахме доста от рибата,ама и доста хапнахме на място,както и си взехме най накрая вчера по 10тина бройки
от сиромашия дет се вика-не за друго
предната седмица,на откриването,колегите до нас закачиха и извадиха 10тина килограмов шаран и през нощта им скьса нещо подобно,та аз заради това озверех относно тоя язовир,но уви0-кьсмета ни подмина,а и ме мьрзеше да си нося лодките,да праим шамандури и пр...с ИВАКА като се организираме-тогава ще е
инак-бая стабилни шарани се разхождат из шавара,ама и утре е ден.втората седмица и около 15 стабилни платики закачихме,но като цяло-гледайте снимките.няколко маломерни шаранчета сьщо успяха да се изльжат,но си заминаха по предназначение обратно.като цяло-доволен сьм и имам надежди(базирайки се на лина и малките шаранчета) за бьдещето на язовира.за БОКЛУКА няма кво да отварям вьпрос-вие си знаете.просто е крайно неприятно и тьжно.ааа,пропуснах-местото е яз искьр,шипочански залив-нейде по средата
стрьвта е-стиропор и бял червей с доста кюспе,хляб и шоколадена галета...интересното е,че имаше некво крайно досадно животно,което нахлуваше всяка вечер вс палатката и изплюскваше всичко от птичи произход вьпреки гнусните ми и дебелашки псувни и закани
мисля,че мернах лисица,ама не сьм сигурен дали е тя...бе мноо долно и нахално животно!!!добре,че не го влечеше кьм бира и ракия
ебал сьм ги и пилетата-ама БЕЗ ракия!!!!
общо взето-това е-нужно ли е все пак и да споменавам,че наоколо никой нищо не вадеше с изключение на колегите с шарана пьрвата седмица
дьжда ни смля през откриването,но общо взето времето беше екстра тая седмица-вие знаете,какво е кога се наводни палатката
а аз си мислех да забравя тая работа,но уви
леко вьведение в обстановката....

пьрви удари...

последно зареждане..

овче стадо по време на порой...

така оставихме миналия четвьртьк..

ТАКА намерихме в понеделник!!!

нощни страсти..

неколко екземпляра..

и накрая-един от(ЕДИН ОТ....) живарниците

опс-имаме си и манекенка

ами-това е общо взето..утре с БКД мислим да цепим кьм дунав?КИРЕЕЕЕЕЕЕ,годзила-де си брате да пазиш места на флорентин

ААААААААААААА?нещо по вьпроса?

дьжда ни смля през откриването,но общо взето времето беше екстра тая седмица-вие знаете,какво е кога се наводни палатката

леко вьведение в обстановката....

пьрви удари...

последно зареждане..

овче стадо по време на порой...

така оставихме миналия четвьртьк..

ТАКА намерихме в понеделник!!!

нощни страсти..

неколко екземпляра..

и накрая-един от(ЕДИН ОТ....) живарниците

опс-имаме си и манекенка

ами-това е общо взето..утре с БКД мислим да цепим кьм дунав?КИРЕЕЕЕЕЕЕ,годзила-де си брате да пазиш места на флорентин

ААААААААААААА?нещо по вьпроса?
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Много ви е убава манекенката, дае жива и здрава!
Със стръвта ли се е снимала?
Със стръвта ли се е снимала?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Напрао сте им разказали играта не тея каракуди. Браво. Пожелавам ти на Дунава да не успееш да седнеш като нас:

Все пак си вземи пиячка и кльопачка, де! Дано се раздвижи дунавската риба!
Все пак си вземи пиячка и кльопачка, де! Дано се раздвижи дунавската риба!
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

Пич си Чичи! Ама гледам нещо слабичко си се представил, другия път повече!
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Миро наглото животно е едно рижаво куче, през деня се крие в гората над пътя през ноща върлува по брега. Преди време спрях за малко там само да огледам отсрещният бряг и моито куче кат подгони въпросният рижав дзвер изчезна в гората а моито по него чаках три часа докато ми се върне кучето.