ЯЗОВИР ПОД АРЕНДА

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Re: ЯЗОВИР ПОД АРЕНДА

Мнение от ivan_yo »

Veronika написа:Някой знае ли как се взема язовир под аренда че един познат е луднал да взема такъв обаче го моткат от инстанция на инстанция.
:idea: което неможе да се вземе с пари се взема с МНОГО ПАРИ :wink:
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
lz1igr
разбира нещата
разбира нещата

язовир под аренда

Мнение от lz1igr »

Лично аз не съм вземал,но знам как става.Мисля даже,че мога да помогна с информация.Значи,най напред се проучва къде,какъв водоем има-свободен разбира се.Към кое кметство се води,откъде се снабдява с вода и колко ще струва на година.И накрая се водят преговори с кмета и тн.Обаче мила колежке,на сегашния момент рибарниците се правят не толкова за развъждане на риба,колкото за пране на пари и то големи пари.Имам човек,който би могъл да осигури договор за такъв водоем,срещу заплащане.Проучил съм нещата,защото и аз имах такива мераци,но като разбрах колко мръсна е тази работа,се отказах.Проучи как стоят нещата и ми отговори.НАСЛУКА,че съм приготвил една стръв и отивам да я пробвам.
Аватар
КрасиПловдив
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от КрасиПловдив »

Zdravey Veronika. Pogledni vuv fishing-mania.com-"ribolovni obiavi".Dano vurshi rabota.
Uspehche!
stanko
новобранец
новобранец

Re: ЯЗОВИР ПОД АРЕНДА

Мнение от stanko »

Позволявам си в качеството на модератор на този форум да изтрия без предварително предупреждение този пост, поради неговото нецензурно и безсмислено съдържание!!!
хито
новобранец
новобранец

Мнение от хито »

..................................................
Последно промяна от хито на Съб Дек 31, 2005 8:01 pm, променено общо 1 път.
хито
новобранец
новобранец

Мнение от хито »

........................................
Последно промяна от хито на Съб Дек 31, 2005 8:01 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Упс!! Като модератор в "Сладководен риболов" взех, че "зачистих" поста на Станко, без да обърна внимание на този на Вероника. А и той, както самата тя отбеляза, е за затриване по същите причини. Та ще помоля това да бъде направено от администратора, щот' в този подфорум нямам такива права :oops: !
Или още по-правилно ще е май да се заключи темата, поради нейното изчерпване :roll:
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
executor
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от executor »

Вероника,що не питате за гьола до с.Калиманци.Съвсем близо до Варна е,а се говори че бившите арендатори са се отказали и сега е безстопанствен.Непроверена информация,но си струва да се пита :roll:
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Село калиманци е точно преди Николаевка даже се минава през него !

Нали си ходила на Николаевка ?

Ето и точно къде е селото язовира ще да е некаде там !

http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=15b91 ... 8&plz=9177
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Стефко забрави да каже обаче че самата аз му предложих след Станковите да истрие и моите цинизми. Така че Стефко ако админа вземе и че ме блокира да не мога да влизам и във форума на теб ще се сърдя. И остави темата още малко. От няколко дена е а има хора дето влизат на седмица, две че и на месеца веднъж. Може да получа важна информация от някой такъв пък.
Не, не съм забравил, а просто не ми се обясняваше целия процес на изтриване... Колкото до това на кой трябва да се сърдиш, ако те резнат от форума мисля, че аз съм последния виновен (все пак не аз съм написал поста ти :wink: ) И накрая - не съм аз човекът тук, който да оставя или маха темата ти, а и нямам нищо против който иска да си пише по нея. Щом ти е полезна... Нямам отношение по проблема, така че пишете, а аз съм съм ПАС! 8)
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
executor
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: RE

Мнение от executor »

Veronika написа:Още не съм ходила на Николаевка колкото и да е странно.Но разбрах къде е Калиманци поне сега. А знаеш ли защо се отказват старите арендатори?
Тръгваш през Аксаково по пътя за Добрич.Веднага след като изкачиш Аксаковския баир има разклон в ляво.Първото село е Калиманци.Язовирчето се намира в ляво след като излезеш от селото
Аватар
Niki(new)
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Re: ????????

Мнение от Niki(new) »

Veronika написа:Жоро, ми нали затова сте вие да помагате.
Обясни ми повече за тези иследвания на вода, кой ги прави всъщност. Иначе е проучено че язовира е идеален откъм водоснабдяване.
Пълни се от рекичка и пак се отлива естествено. Даже си има бая риба сега в него ама незнам що не го знаят много хора.В момента има най-вече костур-едричък, шаран , кефал. Тези риби знам че има но може да има и такива дето не знам. За шарана не съм сигурна лично, така са ми казали че има докато другите съм ги виждала там. А, и сулка има.
Привет на всички във форума от мен.Вероника има хора,които се занимават точно с такива изследвания.Тези хора са прочели някои от тях написали доста дебели книги -наричт се Ихитиолози.Според мен всеки ,който иска да се занимава с рибовъдство трябва да се допитва нерядко до такъв капацитет.Мисля ,че някой спомена за това ,че храната ще е най-малкият проблем.наситина е така.колко болести ходят по рибата ..лилили...също така съществуват и болести по самите язовири това са някакви видове водорасли,които ако започнат да се развиват във водоема...рибата трябва да се пренася .Водоема да се чисти.Бе доста тежка работа е това с ареднования водоем.Понеже съм от плевен,наскоро след наводненията ..на един човечец му избягала рибата от рибарника.Прелял рибарника карй село Обново и му избягала риба за 150 000 лв.Изтеглил тази сума под формата на кредит и я вложил в риба....действително е голяма загуба,говори се ,че собственика се бил самоубил...не е преживял загубата.мисълтта ми беше дай всевъзможни съвети на твоя приател...да си помисли хубаво...ако има наводнение има ли как да си спаси рибат.
Поздави от мен и стискампалци.

А забравих да ти препоръчам този сайт.www.adv.government.bg-агенцията за държавни вземания.там миналата година се продаваха два рираника за смешни пари...обаче ги бяха продали.

поздрави от ново на всички във форума
ники
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”