Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Къде са контролните оргони от ИАРА
Модератор: bobopeli
Къде са контролните оргони от ИАРА
Колеги, възмотен съм.От 02.06.08г.откривах на яз.Ивайловград стоях до 10. и никъде не срещнах проверяващи от ИАРА.А през това време в каньона по посока Митничарското селище- Камилски дол след първия залив от лявата страна,има цяло селище с около десетина обитатели, който са преградили каньона с комбаини и мрежи и най нагло заявяват че някой може да не излезе от язовира ако скъса някой комбаин или мрежа.И това продължава вече с години.Питам има ли кой да озапти тези хора или да считаме че ИАРИ толерира и закриля тези хора.

Пази боже от гнил мост,неканен гост и прост на висок пост.
-
- учете се от него
Re: Къде са контролните оргони от ИАРА
Ааа.... , митничарите са пряко подчинени на Министерство на Финансите и ИАРА-джиите да го ду....т
Ти звънна ли им???

- Светльо-toxin34
- разбира нещата
ето на а после защо стрелям с флоберка по лодките на подобни идиоти?????!!!нямало да излезе някои от язовира
маи трябва да отидем 10-ина юнаци и да си поговориме с тези "приятели".честно казано взе да ми писва от бракониерите ! че и заплашвали,а?! А ИАРА маи са винаги на друго място само не и там кадето им е работата.

Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
- danail kacarov
- научил се да хвърля
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Код за потвърждение: Избери целия код
Чл.29 от ЗРА - Органите на държавната власт и местното самоуправление, органите по чл.10, ал.1 и чл.11 и лицата по чл.17 и 22 са длъжни да оказват съдействие на служителите на ИАРА пр изпълнението на служебните им задължения по опазване на рибните ресурси.

п.п. Местя темата в "Бракониери"!
- martin54
- новобранец
- Обратна връзка:
Дам аз винаги като видя такова нещо и звъня, а и винаги си нося законно притежавания пистолет, дано не се налага да го използвам!
Колеги,нали се сещате че всеки който види такива нагли копелета,се сеща за ИАРА, но в каньона който е бил, знае че няма сигнал нито на М-тел нито на Глобъл. Когато излязох им звънах,но едва ли имало някъкъв ефект.Но това дали съм звънял или не според мен не е толкова важно колкото това че тези хора не се появиха през цялото време докато бях там. А това е вече нещо друго,сещаите се какво.

Пази боже от гнил мост,неканен гост и прост на висок пост.