Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

Относно сайтът:http://www.naRiba.com
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Относно сайтът:http://www.naRiba.com
Сайтът си е много готин относно риболовът,ако питате мен!
Re: Относно сайтът:http://www.naRiba.com
Кое му е толкова готиното.НИЩО ОСОБЕНО ПЛЮС ФОРУМ С ТЪПИ ИЗКАЗВАНИЯ В НЕГО ОТ ЯВНО НЕРАЗБИРАЩИ.ИНАЧЕ СЪЗДАТЕЛИТЕ НА САЙТА СА СТАБИЛНИ РИБОЛОВЦИ,НО ТОЗИ ФОРУМ Е ОПРЕДЕЛЕНО СЛАБ.nikishanoto написа:Сайтът си е много готин относно риболовът,ако питате мен!
- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка:
- altavoto_me4e
- научил се да хвърля
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Ето как ти отговарят на въпрос :nikishanoto написа:Благодаря хора,че помагате.
Ако на това му викаш помощ и то от някой определящ се като "Напреднал риболовец " - май скоро тука нищо няма да научиш.Просто се намирате на приказки.А че подхождате към риболова несериозно си личи от постовете ви - освен ако само ги пишете за да има все пак някакъв диалог.jonik написа:ПЪРВО ХОДИШ И САБИРАШ МУЬИ ,ПОСЛЕ ГИ СЛАГАШ НА ИСКРИВЕНИ КАРФИЦИ ВРЪЗВАШ ЕДИН КОНЕЦ ОТ ТИЯ ДЕТО БАБА ТИ ПЛЕТЕ ЧОРАПИ И ХВЪРЛЯШ ВЪВ ВОДАТА .ЧАКАШ,ЧАКАШ,ЧАКАШ,ЧАКАШ И ПОСЛЕ СИ НАВИВАШ КОНЕЦА И СЕ ПРИБИРАШ В КЪЩИ.А МОЖЕ И С ИЗВАРА АМА ТОВА Е ВЪПРОС НА ДРУГ РАЗГОВОР.
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Тогава ти кажи нещо като разбираш ве Гост1! 

Последно промяна от nikishanoto на Вто Авг 24, 2004 7:31 pm, променено общо 1 път.
Да умееш да обичаш,значи да умееш всичко!И не-забравяйте колеги,колежки-рибари,че любовта е магия!
- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Абе майна,що се ядосваш от истината право в очи а?От прехвърлянето на форума виждам,че нищичко сериозно относно рибарлъка няма.Просто няколко души си биете лафа.Като искате смислени диалози трябва и смислени теми и въпроси да задавате.KARAMEL написа:Абе БОТ(гост1) , като си толкова отворен напиши нещо смислено!!!Дай ни някакъв съвет,вземи ни открехни малко по майсторския риболов!!!Пък може и да се регистрираш . . .
Кажи какво точно (видове риби,монтажи и т.н.)те интересува и ще започнем разговор.Тогава няма никой да ви критикува и с удоволствие ще споделя опита си с вас.
П.С.Тва плямпало от Варна скапва целия форум с инфантилните си въпроси и коментари.
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Аз и горе го написах.Има достатъчно теми за риболов:кеф ти за щека,за директен , за риболов с match и др...А пък ако не ти харесват започни ти(Госта) една твоя си тема за каквото искаш.Щом може да си от полза на всички давай.Но защо критикуваш форума(в това лице и всички,който дават мнения)???Нали за това е този форум:да се питаме,да обясняваме и прочее...
Не го приемем толкова навътре,но някяк си е неетично да се изказваш по този начин.Както искаш...
Не го приемем толкова навътре,но някяк си е неетично да се изказваш по този начин.Както искаш...
Ей пич ,уважавай мнението на другите и не опорочавай труда на създателите на този форум.Явно си с проблемен характер и фрашкан с комплекси.Мисля,че ако замълчиш ще е по-добре за всички.Ако наистина се интересуваш от риболов - покажи го като коректен колега.Заради теб страдат останалите и мисля,че е време администратора тук да те ban по IP.nikishanoto написа:Аве я да мълчиш ти там плямпав гост!
Аре чао и да ме прощават другите,по точно карамел и мечето.
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
-
- ще става разбирач
Ti vseki den spirash a vsichki prostotii sa tvoinikishanoto написа:Добре вече спирам.Кажи на другите да пишат спокойно(и на теб естесвено гост1).