Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Съвет и препоръка за макара за морски и океански риболов?
Модератор: sapuna
Съвет и препоръка за макара за морски и океански риболов?
Здравейте, не знам дали разделът е правилният! ако не - то моля да бъда извинен и темата преместена! Търся макара за морски/океански риболов. ще се ползва най-вече за последното. Не държа на лагери и екстри, търся нещо дървено и здраво, като единственото ми изискване е да побира 70-90 метра месина 0.7 до 1.0 ! става въпрос за риболов на океанска скумрия - крайно амортизиращ - затова търся нещо непретенциозно, ако е до 40-50лв макс. ще е супер! просто не търся нищо специално, а единствено едра шпула! това, което намирам тук в Бургас са макари с малки шпули или такива от 150лв., които били "точно за това, за което ти трябва!". Най-добре знам какво ми трябва, просто не го намирам, преди години имаше разни китайски боклуци за по ~30 лв. с характеристиките, които искам.... но изчезнаха нещо от пазара...
Ще съм Ви безкрайно благодарен ако ми дадете съвет или конкретен модел макара!
Благодаря Ви предварително!
Ще съм Ви безкрайно благодарен ако ми дадете съвет или конкретен модел макара!
Благодаря Ви предварително!
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Съвет и препоръка за макара за морски и океански риболов?
Колега,виждам,че си нов във форума и няма никакъв проблем.Ще се наложи да преместя темата в раздел Въдица и макара.Съжалявам,че немога да ти помогна.Надявам се да намериш каквото търсиш.
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.

Поздрави и Наслука!
П.С. ако намеря отговор на въпроса ще пусна снимки на разни мити океански скумрии и сафриди!

отиди в М.Рудник при Ванката има макара каквато търсиш около 50лв. беще
тарси модели на PENN - направени са да не влиса вода и да не раждисват поне неколко години
- Светльо-toxin34
- разбира нещата
пробваи нещо такова http://auction.bg/item.php?id=111254 и тояга http://auction.bg/item.php?id=106727 аз лично вече си ги поръчах
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа