Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Цонево
Модератор: Кърцата
Re: Цонево
По последни данни утре съм на ''Цонево''някъде около ''Ченге''.Наточил съм се на платиките 

Давай резултати, че неделя май и аз съм нататък 

Може и да се засечем ... там някъде ... в неделяrumci написа:Давай резултати, че неделя май и аз съм нататък

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
Няма какво да се засичаме, утре правим организацията(само да не ви уплаши дъжда) 

- каридата
- учете се от него
Сори че няма да сум там ама аз вече си взех дажбата.Инфотое от вчера можеби над 15 кг но аз се радвам на доста екземпляри над половинката и един 43 санта 1.1кг.Дет се вика в4ера имаше отмащението на косатите.Пожелавам на бургаската група успех в неделя а и на всичк останали.....------->>>>Галери.
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:

-
- новобранец
Привет и Наслука,колеги! Смятаме да отразим един риболов в събота и неделя с преспиване.Някой има ли инфо как е ситуацията около стената-кълве ли рибата там сега или е по-вече нагоре,към Чудните скали,Ченге,Дебелец ;къде са местата, където може да се стигне с кола /и да се излезе!/ и да се опъне палатка,от коя страна е по-добре? Ще съм ви благодарен за всякаква информация с обещанието да споделя за излета-къде?- ще видим!
- каридата
- учете се от него
Незнам Батка Аз само на скалите съм ходил досега.Но вие спреспиване хищник ли ше гоните.Чувам че бялата риба взимала само нощем.Според мен на палатка ще е яко от южната страна на язовира,само че там пътищата маи са черни
.Незнам ако имаш гугал ърт цъкни и виж.

Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
Хендмейдър
paranorm:

-
- новобранец
Все пак благодаря! Наточили сме и ще ходим,а като се върнем ще споделя! Вечерта ще пробваме за хищник а през деня ще тормозим платиката.Важното е да сме там!
- каридата
- учете се от него
да прав си
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
Хендмейдър
paranorm:

Колеги, в събота заминавам на Цонево за 2 дни, а мястото на което смятаме да ходиме е след с. Сава, някой ако скоро е ходил изобщо някъде на Цонево, моля да сподели. Дано да имам късмет, че така съм се наточил за риболов, сън не спя.
. На това място съм ходил само един път и имаше доста едри каракуди, освен платиките. Пътя до там е малък ад, ама сме се подготвили с една УАЗ-ка и дет се вика, риба да не хванем поне едно сафари ще спретнем. 

-
- научил се да хвърля
пътя наистина е ад,но щом сте с уаз-ка няма да ви е проблем! последно като ходих там тази година на едра платика неможах да се порадвам.според мен вечерта обезателно пробвай за сулка-на жива или мъртва рибка няма значение.важното е според мен да е на дълбочина не повече от6-7м.имаше достаnas написа: Пътя до там е малък ад, ама сме се подготвили с една УАЗ-ка и дет се вика, риба да не хванем поне едно сафари ще спретнем.
уклеи така че стръвта няма да ви е проблем.
лично мен ме учуди че всички удари бяха между 2 и 4.30 вечерта докато друг път съм имал най-много между 21 и 0 часа.както и да е важното е да кълве.
дано имате късмет!
успех и да се похвалиш!
Благодаря колега, ще се постарая да се представим добре, все пак един хубав язовир ни остана тука край. После ще се похваля, дано да има за какво де. 

Ще ходя след 2 седмици към Цонево.Някви скорошни впечатления?
The fish doesn't think.The fish knows.........everything.
Виж в успешни темата "Цоневски платики", бях на язовира на 12 и 13.07, описал съм горе долу кво е положението в района на с.Сава. Успех
Как може да ходите на този язовир? Никога няма да стъпя там. Ходих веднъж и това беше !