Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

14-15.06 съм на Тракиец
Модератор: Кърцата
14-15.06 съм на Тракиец
Ще съм с колегата zako от страната на Николово . Инфо като се приберем. Ако има колеги от форума да търсят бяло Пежо 405 или сиво Волво .
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: 14-15.06 съм на Тракиец
градски не ти ли умразна тва капо на тракиец.мамка му и язовир. 

-
- сериозен играч
Те ще са за гъби
.Може и аз да ги посетя.

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
така ли му викате вечеHAZART написа:Те ще са за гъби.Може и аз да ги посетя.

Последно промяна от chestarfield на Нед Юни 15, 2008 8:21 pm, променено общо 1 път.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
А де бееееееееее!Давайте продължението!
Уиски с.... и Манастирска с джинджифил го знам!Давайте на татък!
Уиски с.... и Манастирска с джинджифил го знам!Давайте на татък!
- Zako
- ще става разбирач
Хайде аз да започна пък другите ще допълват. Значи аз отидох в Николово още в петък вечерта, а колегата Краси пристигна към 10 ч в събота. Пихме по едно кафе и се захванахме за работа (трябваше да налепим плочки на мивката на бабата и да постегнем ВиК инсталацията), един вид съчетаване на полезнато с приятното
Приключихме с работата набързо (както се оказа в последствие на две - на три, т.к. след Краси останаха нефугирани плочки, а след мен тук - таме капеше) и право на язовира. Разпънахме такъмите, палатката, а след това и софрата. До вечерта на въдиците нямаше нито един удар, но за сметка на това ние кълвяхме усилено на масата. Към 23 ч прибрахме такъмите и се ориентирахме към леглата, а малко по-късно се започна епопеята ни. Заваля като из ведро. По някое време през нощта пристигна и Васко (HAZART) и се опита да ни примами с бира да излезем от палатката в дъжда, но не успя( ако беше изкарал от манастирската можеше и да ме съблазни). Сутринта към 7 ч се събудих и какво да видя - вън продължава да вали все така силно, а по средата на палатката ромоли поточе
Към 8 30 ч дъждът спря и аз се заех с въдиците, а Васко напомпи лодката и влезе за бяла риба. До 10 ч имах два удара от червеноперка на пружините и пак заваля, при което ние с Краси се заехме с прибирането на багажа и се ориентирахме към приключване на излета. За разлика от нас Васко излезе по - луд и излезе от язовира колкото да си заключи колата (беше я оставил отключена, а ние си тръгвахме) и отново се отдада на тролинг. Прибрахме се в селото, хапнахме и тръгнахме да се прибираме в Асеновград. Докато бяхме в селото дъждът отново спря, но около Паничково ни запука такъв порой, че предишните два ни се видяха като росене. Ако трябва да обобщя с две думи - мокър и неуспешен. Оставям на Васко да разкаже как е протекъл риболовът му след като си тръгнахме,т.к той остана до вечерта. Съжалявам, че нямам снимки, но фотото остана в селото и въпреки, че жените идваха да ни носят храна не благоволиха да ни го донесат. Това е от мен. Поздрави на всички и наслука.

Не замръквай там където си осъмнал. Не умирай там където си роден!
Истината беше само в джинджифиловата с една гола бира можеш ли да ни дигнеш в тоя дъжд.
Остана 1 нефугирана плочка , ама щея фугираме
другия път.