Някой бил ли е на Стряма до Пловдив?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

SONY
учете се от него
учете се от него

Някой бил ли е на Стряма до Пловдив?

Мнение от SONY »

Та , реката винаги се отчита с доста прилични мряни и кефали , че доста често и чаушана е на ниво! Някой бил ли е скоро , и какво е нивото на реката? Визирам по специялно участъка до с.Калековец :wink:
TICA FAN
Аватар
gera
новобранец
новобранец

Re: Някой бил ли е на Стряма до Пловдив?

Мнение от gera »

много вода има риба не
lazar
новобранец
новобранец

Мнение от lazar »

На чернозем (или черноземен не съм сигурен) има страхотни места,на 2 километра надоло по реката има прагове,парашутисти има колкото искаш,но има и риба :D :D :D
lazar
новобранец
новобранец

Мнение от lazar »

До село Калековец сигурно имаш предвид онзи затворения мост?Там не съм ходил от 2-3 седмици нямам представа какво е положението.Забелязвам,че там водата дори да не е валяло дълго време е постоянно леко замътена.Отдавам го на факта,че на няколко километра нагоре по течението има багери,пясък ли вадят не знам,но определено оказва влияние.Преди 2 години направих първите си излети с мухарка по тези места и хванах доста риба,въпреки че още се учех.Миналата година есента не съм видял и чул за кефал над 300 грама.Тази година 2 пъти хода-дребосъци бол,а няма и следа от по едрите кефали.Ходя основно нагоре по течението спрямо затворения мост.Това са само мои обеждения,ако някои колега има друго мнение нека го каже.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”