Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ХВАНАХ Я !!!
Модератор: dantho.mihov
- Николай Неделков
- учете се от него
ХВАНАХ Я !!!
ХВАНАХ Я !!!
Пускам темата тук , защото както ще разберете след малко излета не беше богат както на бройки , така и на килограми риба , но беше успешен от една друга страна - сбъдване на една мечта
След кратка уговорка предните дни с Paublo_Eskobar решихме днес да направим един излет на яз.Искър с цел платика. Около 7:30 бяхме на филмовата къща ( защото 20-тина минути обикаляхме в кръг около някакви къщи , понеже Уеко се поизгубихме
) та местата , на които искахме да ловиме бяха всичките заети и се принудихме да застенеме тука:

а местата , на които трябваше да сме се виждат от тук:

Бяхме в състав: Аз , Цецо (Paublo_Eskobar , 2-ма негови авери и един мой причтел - Орлин.
Още с меренето на дълбочината Цецо хвана едно костурче. Захранихме и зачакахме. След известно време Цецо закачи една доста едра платика , но точно преди да влезне в кепа се откачи
Последва 1 час затишие и тогава дойде дългоочаквания миг
Хванах платика !!!

После с Цецо направихме една обща снимка със "звяра" , че той и до сега не е хващал , милия

Стояхме до 10 часа на това място и поради никаквото кълване ( не броя една каракудка хваната от Цецо) решихме да сменяме мястото. Консултирах се с Чируса , който също беше на язовира , но и той се оплака , че не кълве. Явно рибата беше само на филмовата под пътя , ама и там кълвяеше много тегаво. Събрахме тъкъмите и газ към "Щъркела" . Но преди да тръгнеме на там от благодарност и уважение към мойта първа платика , реших да й подаря свободата:

На "Щъркела" дружинката на Цецо реши да похапне , а аз и Орлин се разходихме да видим какво е положението. При моста беше пълно с народ , но ловяха само малки костурчета и то рядко. Решихме да отидем на скалите , малко след "Щъркела" в посока Самоков.

Аз и Орлин стояхме до към 12:00-12:30 там и за това време той хвана 3 костурчета , Цецо едно , а аз тоя хубосник:

Цецо и компания останаха да морят искърските зверове , а ние 2-мата спретнахме една трапеза до колата на бързо , пуснахме си сръбското , хапнахме

и се прибрахме.
Останах доволен от излета с оглед на това , че при първото си ходене за платика , успях да я хвана, но си направих и 2 извода:
на Искър никога повече през уикенда , и никога повече пристигане след 6:00 сутринта
П.С. - ПРИЕМАМ ПОЗДРАВЛЕНИЯ

Пускам темата тук , защото както ще разберете след малко излета не беше богат както на бройки , така и на килограми риба , но беше успешен от една друга страна - сбъдване на една мечта

а местата , на които трябваше да сме се виждат от тук:
Бяхме в състав: Аз , Цецо (Paublo_Eskobar , 2-ма негови авери и един мой причтел - Орлин.
Още с меренето на дълбочината Цецо хвана едно костурче. Захранихме и зачакахме. След известно време Цецо закачи една доста едра платика , но точно преди да влезне в кепа се откачи

Хванах платика !!!
После с Цецо направихме една обща снимка със "звяра" , че той и до сега не е хващал , милия

Стояхме до 10 часа на това място и поради никаквото кълване ( не броя една каракудка хваната от Цецо) решихме да сменяме мястото. Консултирах се с Чируса , който също беше на язовира , но и той се оплака , че не кълве. Явно рибата беше само на филмовата под пътя , ама и там кълвяеше много тегаво. Събрахме тъкъмите и газ към "Щъркела" . Но преди да тръгнеме на там от благодарност и уважение към мойта първа платика , реших да й подаря свободата:
На "Щъркела" дружинката на Цецо реши да похапне , а аз и Орлин се разходихме да видим какво е положението. При моста беше пълно с народ , но ловяха само малки костурчета и то рядко. Решихме да отидем на скалите , малко след "Щъркела" в посока Самоков.
Аз и Орлин стояхме до към 12:00-12:30 там и за това време той хвана 3 костурчета , Цецо едно , а аз тоя хубосник:
Цецо и компания останаха да морят искърските зверове , а ние 2-мата спретнахме една трапеза до колата на бързо , пуснахме си сръбското , хапнахме
и се прибрахме.
Останах доволен от излета с оглед на това , че при първото си ходене за платика , успях да я хвана, но си направих и 2 извода:
на Искър никога повече през уикенда , и никога повече пристигане след 6:00 сутринта

П.С. - ПРИЕМАМ ПОЗДРАВЛЕНИЯ

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: ХВАНАХ Я !!!
Браво Ники!

За да не останем повече рибари отколкото риби в България: Kiss 'n Release!
http://www.youtube.com/watch?v=66sGSTZD ... _1UPUjx2SI
- Моряка
- кандидат преподавател
Ой ой ой мамини убавци.Честито за платичката и да ти спрат бъзиците.Е довечера полей 

А сега де? 

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Айде и от мен малко снимки.Аз приключих риболова с едно кленче и много тишина около мен,защото някои хора им дойде релакса в повече ще видите по снимките.Втора платика испускам и то се с добри размери,ама нищо така си ми е писано.Наскубах доста кустурчета и една каракуда
Мерси на Ники за излета!
Е те тука изпуснах рибока!

Кленчето

Релаксаджийте

Малко и малки рибки,но беше интересен риболов!

Е те тука изпуснах рибока!

Кленчето

Релаксаджийте

Малко и малки рибки,но беше интересен риболов!
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- malkia_joro
- разбира нещата
Браво
Никежо!Кажи каква е следващата цел,защото платика вече улови 

Красотата на живота е в това,че продължава.

- Николай Неделков
- учете се от него
malkia_joro написа:БравоНикежо!Кажи каква е следващата цел,защото платика вече улови
МАСОВ РОБОЛОВ на платика

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ех,ники...не четеш ти и не взимаш сьвети
що изобщо я пиша тая информация
http://forums.nariba.com/viewtopic.php?f=7&t=15482

http://forums.nariba.com/viewtopic.php?f=7&t=15482
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- Николай Неделков
- учете се от него
5кила написа:ех,ники...не четеш ти
Точно по съвети отидох днес , но уви , всички места бяха на 1000 % заети , но и си е бил тегав ден , рибата като цяло не е кълвяла на язовира

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Браво за платиката!
На лобош от към радибош одират линовете,можеш да опиташ.
На лобош от към радибош одират линовете,можеш да опиташ.
-
- вече хвърля и на тежко
Bраво 

- malkia_joro
- разбира нещата
Едно време,като бях ученик,ходихме на едно малко водоемче някъде около Горна Диканя и там хванах единственото си линче досега.Ама това беше някъде преди 23-24 години.nikejo написа:malkia_joro написа:БравоНикежо!Кажи каква е следващата цел,защото платика вече улови
МАСОВ РОБОЛОВ на платикашегувам се
сега лина е наред , защото съм хващал само с речилото , докато си ловях стръв , ама с него ще ми е малко по-сложно тука в Пернишко , но пък знае ли човек ...
Ако искаш разпитай и се пробвай!
Красотата на живота е в това,че продължава.

Разгеле, вече в списъка с уловени видове, вече фигурира и платиката! БРАВОС! За общо взето неуспешния, не се кахъри - сезона тепърва започна! Само да се поукроти времето и като се раздърпат ония ми ти рибоци...!!!
Една след друга, една след друга.....

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

-
- вече хвърля и на тежко
Браво за платичката можело е и повече, но ти с тази шарена тениска си ги подсплашил горките 

Колкото обичаме, толкова и мразим пороците си.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
не му е мястото тука,може би в "стрьв",но все пак сме в разни,та да посьветвам нещо конкретно за смотания яз искьр:ей тая елементарна и смешна далавера-чак ме е срам,ама брутално лови и не само там ,ами и на доста водоеми,както язовири,така и реки:некои мноо добре знаят това,некои не вярват,но некои не им е хрумнало,та аз да подскажа:

с някои забележки-изключително успешна за яз искьр
1 стиропора е доста мальк и не вдига куките от дьното
2 на пружината-разкиснат хляб с мляно кюспе или качамак е достатьчно(е,може и да си маате разни други захранки,но не виждам нужда)
3 куките не се забиват в топката,а висят свободно при замятане
и накрая....не мога да се вьздьржа да ПОДЧЕРТАЯ(за тези,които не гледат внимателно),че мАкарата(ударение на пьрво А) е рьоби,ама оригинално-японско
пише си даже маде ин джапон
надявам се да бях полезен-наслука по искьро 

с някои забележки-изключително успешна за яз искьр
1 стиропора е доста мальк и не вдига куките от дьното
2 на пружината-разкиснат хляб с мляно кюспе или качамак е достатьчно(е,може и да си маате разни други захранки,но не виждам нужда)
3 куките не се забиват в топката,а висят свободно при замятане
и накрая....не мога да се вьздьржа да ПОДЧЕРТАЯ(за тези,които не гледат внимателно),че мАкарата(ударение на пьрво А) е рьоби,ама оригинално-японско

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- и господ не е толокова добър
Днеска Митев ми звъни по тлефона и въодошевен ми съобщи новината,че Ники е хванал платичката
Браво,вече е време да ги запукваш промишлено 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.