яз''Цонево''(Дебелец)

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
pluv4o
разбира нещата
разбира нещата

яз''Цонево''(Дебелец)

Мнение от pluv4o »

Според предварително зададен план трябваше да риболовстваме в района около ''Чудните скали''.Но с наближаване на крайната цел се разтроихме(понеже бяхме трима).Аз предложих да се пробваме по ''черно''и да се спуснем към ''Малкия язовир'',Васко(Рибарче)държеше на всяка цена да пробваме на ''Дебелец''(за което му благодаря),а Пламен(третият от групата,но не и по маловажност :wink: )искаше да си следваме начертания маршрут(доре,че не го послушахме).Първо се отпавихме към предложеното от мен място(имах си Аз-нали съм шофьор),но след пътят след няколкото обилни валежи бе доста ракален и не рискувахме.И така..отправихме се към "Дебелец".След кратко разузнаване и избор на место се "приземихме в залива.И се започнаха обичайните приготовления.Васко разпъна своята щека,Пламен-7-ца,а аз скромния-6-ца(донякъде добър избор,впредвид гората от водорасли навсякъде).Оказа се,че ще ''работим''с различни подхранки.Васко като спец щекар разбира се с Van den Eynde,Пламен с Респект(по негови думи респектира рибата-и нея никаква в нвма),а аз със Insa(непозната за мен като каяество).Марковата захранка си ''каза думата''.Васко влезе рано "в мача"и направи бърза серия от добри платики,докато ние се е....хме с разни дребни червенопрки.След известно време(около половин час)и при нас се появиха платички(натъртвам-платички),а при Васко започнаха да наедряват.Е и аз дръпнах 2-3 по добри(най-голямата ми 29см),ама очичките ми се в чуждия кеп(много го позва бе).Ама нали е мой човек не му завиждам(ама хич)...Е малко ,но благородно :D .Мен ме навести и една добра каракуда(31 см),която ми учести пулса след като на няколко пъти се заплита из разни водорасли.Много рибки съм издърпал от този яз.,но това е първата ми каракуда от там и аз много и се радвах(затова и си я задържах-да си я :tonqe: :drinkers: )Добър риболов се получи според мен.Имаше добри емоции,имаше и и риба..и бира..Изкефих се.Ама как изгорях(защото си забравих чадъра)...Има и снимки от водема със улова,но не са умен.По късно като ми ги пратят ще се опитам да ги пусна.
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: яз''Цонево''(Дебелец)

Мнение от Камбата »

Браво,браво!Все така да се чува!Бил си в този район,да те питам чул ли си нещо за Елешница?
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
Velikana
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Velikana »

Браво... :D :D :D това си е за успешни!!!!Все така зана пред.....а аз като се освобода се надявам най накрая да пусна нещо достойно за "Успешни"... :oops:
Имаш крава - пиеш мляко , нямаш крава - пиеш ...уиски
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

След 40 мин. тръгваме и ние, довечера ще пишем тема. Браво колега за слуката, готин риболов. :wink:
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
ioska70
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ioska70 »

Браво за добрия рибоулов.Крайно време беше някой да даде хубава инфармация за това Цонево :D
Наслука.
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

Добър риболов се е получил, ай давай и картинките, че съвсем да се израдвам! :wink:
Изображение
LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS
Аватар
каридата
учете се от него
учете се от него

Мнение от каридата »

Тва дебелец залятото от язовира село ли беше?
Ходене му е майката.
Хендмейдър

paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим'' :)
Аватар
pluv4o
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pluv4o »

Камбата написа:Браво,браво!Все така да се чува!Бил си в този район,да те питам чул ли си нещо за Елешница?
След риболов преди седмица на яз.''Цонево''се разходих до ''Елешница'' и останах леко озадачен.При наличието на десетки(да не казвам стотици-зашото си бяха доста)риболовци на ''Цонево'' на ''Елешница''-ни един. :smt017 Не знам какво да си мисля ...Някой да знае нещо :?:
Аватар
felippemassa
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от felippemassa »

Добър улов :D
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”