Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Щуките в Бремен
Модератор: sapuna
Re: Щуките в Бремен
Привет, приятели!
Разказвах ви за успешните блесни и ето, че вчера един приятел ми услужи с неговата такава. Та прилагам снимка на описаната блесна трепач. Тази година с такава лових веднъж (преди да ги изпокъсам из лилиите) и хванах 3 щуки. Миналата година всички излети бяха успешни с нея, но я открих края на юли и така до 9 октомври и после спря да пипа.

Разказвах ви за успешните блесни и ето, че вчера един приятел ми услужи с неговата такава. Та прилагам снимка на описаната блесна трепач. Тази година с такава лових веднъж (преди да ги изпокъсам из лилиите) и хванах 3 щуки. Миналата година всички излети бяха успешни с нея, но я открих края на юли и така до 9 октомври и после спря да пипа.

Днес от 5 сутринта до 10 мятах блесни. Пълен карък. Нямаше щуки. И си рекох чакай да зарибим малко хищника. Омесих тесто от едни кифли и минах на плувка. Хванах 4 едри бабушки и ги накълцах. После нахвърлях тестото и месцата на мястото, където ловя обикновено и отидох да търся нови места. Намерих 2 чудесни места, но и там нищо. След час и нещо се върнах на зарибеното ми място и на второ хвърляне изкарах прилично костурче с великата си блесна - както вече казах, с нея няма капо. После си отвинтих ръцете да мятам на всичко, което имах. За рибите не знам, но накрая аз огладнях и се добутах с колелото до къщи (блатото е на 8 минути от къщи с колело). Сега топля манджата и после следобеден сън. Ето малко снимки на костура:

И още 2 пособия за офиса - писалки като в първия ми пост. Днес следобяд на мега блесната куча марка ги хванах, което си беше случайност според мен. Бяха в най-големите лилии, а там воденето на блесна е абсурд, защото се закача и като дръпна се късат лилиите и се плаши всичко живо. Първата се хвана на 1 м от брега, а втората мислех, че пак съм закачил лилиите. Дребни, но на безрибие и това прави кеф...

И още 2 пособия за офиса - писалки като в първия ми пост. Днес следобяд на мега блесната куча марка ги хванах, което си беше случайност според мен. Бяха в най-големите лилии, а там воденето на блесна е абсурд, защото се закача и като дръпна се късат лилиите и се плаши всичко живо. Първата се хвана на 1 м от брега, а втората мислех, че пак съм закачил лилиите. Дребни, но на безрибие и това прави кеф...

Последно промяна от sonixian на Нед Юни 15, 2008 11:06 pm, променено общо 2 пъти.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Само така приятелю!Мнение с повече от петдесет думи си струва да се прочете,а твоите са направо радост за окото и душата.Сбирай си ги,записвай в едно тетрадче и след време ще се наслаждаваш на мемоарите си!
Ще се включа отново в темата след като постнеш някоя кака над 2кг!
Дерзай и ни радвай!!!
УСПЕХ и Наслука!!!

Ще се включа отново в темата след като постнеш някоя кака над 2кг!

УСПЕХ и Наслука!!!
- Диканаров
- кандидат преподавател
Разкошен фото разказ ! Продължавай все така и ни радвай с репортажите си! 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
-
- научил се да хвърля
Здрасти, Сони!
Така и така си се запалил по спининга, от което отърване няма
, опитай, както те посъветваха и колеги, с повърхностни примамки - попъри и уокъри!Сигурен съм, че там ще имаш успех, тъй като е видно, че щука има.А и адреналинът ще е много як.
Опитай и със спинербайт, мисля, че това е "твоята" примамка там.
Освен това, купувай си "Raubfisch", излиза на 2 месеца, както и другите немски списания.
Ако искаш повече инфо за тях, дай на лични.
Поздрави и успех!
Така и така си се запалил по спининга, от което отърване няма

Опитай и със спинербайт, мисля, че това е "твоята" примамка там.
Освен това, купувай си "Raubfisch", излиза на 2 месеца, както и другите немски списания.
Ако искаш повече инфо за тях, дай на лични.
Поздрави и успех!