Аквариумни

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
борислав енчев
ще става разбирач
ще става разбирач

Аквариумни

Мнение от борислав енчев »

Не знам колко от вас имат риби в къщи , но на мен ми доставя страшно удоволствие да ги наблюдавам как се хранят,как живеят,как се размножявят и т.н.
Последно промяна от борислав енчев на Нед Юни 15, 2008 5:21 pm, променено общо 1 път.
ЖИВОТА Е ЩАСТЛИВА СЛУЧАЙНОСТ СЪС СМЪРТЕН ИЗХОД !
Аватар
joroNH
сериозен играч
сериозен играч

Re: Аквариумни

Мнение от joroNH »

И аз имам всичко е готино ама като дойде време за смяна на водата :x и имаше подобна тема:http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... &sk=t&sd=a
Никога на колене пред когото и да е.
lovo-бай СТОЯН
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lovo-бай СТОЯН »

борислав енчев написа:Не знам колко от вас имат риби в къщи , но на мен ми доставя страшно удоволствие да ги наблюдавам как се хранят,как живеят,как се размножявят и т.н.Изображение.171291-thumb.jpgтова е моя аквариум.
ИзображениеНаистина е много красив.
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
Аватар
muerter
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от muerter »

борислав енчев написа:jpgтова е моя аквариум.
Изображение
Добьр е ,и аз бях много запален.Но заради малкият,тои е на 4 ,ми се наложи да го махна за известно време.
Иначе се бях запалил по цихлидите,и по точно Astronotus ocelatus.
Невероятна риба е ,дори подлежи на дресура :D :D Надявам се скоро да го пусна в употреба/аквариума/,и ще има снимков материал.
Успех,и не е лошо да преминеш на по капризни видове-но и много по красиви :smt023
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
jorko 18
новобранец
новобранец

Мнение от jorko 18 »

о страхотно е да ги гледаш как плуват.моите неса специални но си ги харесвам.
моите са от марица .два костура и една каракуда.но мн.е яко когато пъсна на костурите малки рибки.
изчезват за минути. :wink:
БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от БОВСКИЯТ КОРМОРАН »

Уффф! преди 20 тина години БЯХ! болен на тази тема ,по времето на "заплатите",давах по, 200 марки за водорасло само, в нас беше лаболатория,стена с аквариуми бутилки кислород ,въглерод,торф,няма риба която да не съм развъдил,започна се с винкели /завърши се с хидравлични капаци, от Русия пиранхи ,сомчета от Китай, ..................не ми се припомня, имах собствена селекция ,която я кръстих ,"воален хелер албинос" ,няма в света такава риба ,за 5 години я сътворих ,бе представете си по-едър Хелер ,бял и с воалите на златна рибка ,и с меча от зад ,бе уникална , и накрая от раз кофите с риби ,вънка, знаете ли какво е чувството ,риба за 500 марки ,в кенефа да хвърлиш ,цяла ЛАДА? ИЗЛЕКУВАХ СЕ
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
stoistoi
новобранец
новобранец

Мнение от stoistoi »

catch and release!!!!?????
и най-умния си е малко прост
Аватар
nikaro
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от nikaro »

Ето го и моето езерце:
Изображение
Ето ги и каракудките в него:
Изображение
Това са стари снимки.Сега вече е озеленено и вътре плуват
още 3 сомета и 8 костурчета.
борислав енчев
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от борислав енчев »

В момента има в него неонови тетри и златни рибки.Скоро може да се наложи да го махна заради малкия,сега е ма 4 мес.но като вземе да щъка може да стане нещо непридвидено :D :lol:
ЖИВОТА Е ЩАСТЛИВА СЛУЧАЙНОСТ СЪС СМЪРТЕН ИЗХОД !
Аватар
muerter
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от muerter »

борислав енчев написа:
.Скоро може да се наложи да го махна заради малкия,сега е ма 4 мес.но като вземе да щъка може да стане нещо непридвидено :D :lol:
Това беше и моята причина да го махна.Направо е задьлжително,ако питаш мен.Като гледам каква е лудница у дома :D добре че го няма :mrgreen:
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
Аватар
Protos_Immortal
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Protos_Immortal »

Несмея да снимам моя аквариум че е малко мрасна водата :oops: но ще го опиша.150 литра вътре е цяла екосистема както си му е рода.Моите риби са 2 шаранчета, 1 таранка, 2 трихогастера, 5 или 7 кубинки 30-35 щипока(бяха 7 ма се размножиха) ,10 Гупи ,3 бели сомчета, 2 акулоподобни сома,5 даниота и сам купил 5 сини кобински рака много са красиви и стават само 7 см.
drebens
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от drebens »

Аз бях луд на тая тема,гледах златни и сомове,незнам какви видове бяха ама най големия сом беше над 30 см,изведнъж нещо ги умори,ходех като болен,много ме беше яд и подарих всичкото оборудванв на братовчед ми.Едната златна я бях научил като чистех аквариума и трябваше да ги вадя си топях ръката и тя лягаше в нея.Много релаксиращо влияят на човек като ги гледа.
Аватар
Protos_Immortal
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Protos_Immortal »

Аз наскоро намерих един човек които зарежда зоомагазини със змиорки :wink: продава ги по 30 лева а по магазините са по 70 далавера.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”