Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Язовира между бакалово и оногур
Модератор: sapuna
Язовира между бакалово и оногур
някои да има инфо за састоянието на яз оногур

Re: Язовира между бакалово и оногур
и аз да се включа към питането на колегата, че ми се очертава лятото ходене на лов в района и за едно риболовче мисля да отделя време:)чувал съм че излиза бяла риба и щука, а дали е така?

Здравейте колеги в язовира има сом шаран каракуда амур толстолоп и щука и аз за нея се точа амасе не намирам време.Само не знам за тия няколко години от както са я разселили до долко се е овеличила популацията защтото до колкото знам в мрежите които е пускал собственика се е вадело инцидентно щука но прлична.Понеже месноста влиза в Натура 2000 може би и да му прекратят договора не знам !И аз сенадявам да е така иначе за какво ги правим тия билети.Беше лепнал такса 5 лв па после10 лв иначе евала бая материал пусна човека и аз се интересувам какъв е в момента статута на крисивия язовир оште не съм ходил тая година
Не винаги съм прав но никога не греша
Благодаря много за изчерпателната информация!ако науча нещо друго за там веднага ще пиша във форумаvagler написа:Здравейте колеги в язовира има сом шаран каракуда амур толстолоп и щука и аз за нея се точа амасе не намирам време.

колеги този понеделник бях на язовира хванах 2 кг каракида дребна на червеи и ака захранка и 3 6туки около кило но живо рибе.таксата е 10 лв.от другите риби нямя и следа ама то о6те е рано.пак 6тиката е слабо 6тото сега си е хварлила хаивера
-
- новобранец
днес бях на въпросното място около 4кг каракуда и едра и дребна преди обед само на царевица кълве след обед само на червей бахти рибата и меню си има явно а инъче има и едра риба и то доста едра днес се накъса да скача в гьола а не на куката
много толстолоб има фраш е говори се и за много шаран ама другата седмица като ида ще проверя мястото за което казват че има много шаран там им е хвърлена и мрежата на гадовете
другата неделя ще кажа резултата от излета за мноооооооого шаран стига да не вали