От трън,та на глог!

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
майсторчето страхил
сериозен играч
сериозен играч

От трън,та на глог!

Мнение от майсторчето страхил »

Дълго се чудих къде да мушна мнението си за 5-те дена по яз.Йовковци,и комай тук му е мястото.Както почти всяка година имаме навика тайфата да релаксираме по някой от големите язовири,така че речено сторено.Бяхме се разбрали за Ястребино,но в последния момент някой предложи че на Йовковци вървяла едра каракуда и понеже сме с реална демокрация гласувахме ,и съответно цъфнахме там в понеделник на обяд.Аз си познавам хората и за мен беше без значение къде ще се напиваме,стига да сме до вода.Освен че не хванахме едра каракуда ,ами и другата риба беше бабушка ,и то дребна :oops: ,да ама природата,ракията,бирата, скарата и лошото време бяха на ниво ХИЛТАН :D
Въпреки слабия улов и гръмотевичните бури беще добър купон,но някой забрави :oops: :oops: батериите на апарата и няма снимки ,ама повярвайте всечко беше приказка ,но за съжаление с край :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗИзображение
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Re: От трън,та на глог!

Мнение от Митев »

Браво/то май и ний напоследък се на банкет я удряме/ важното е ,че сте си прекарали страхотно :drinkers: то ако секи път фащахме ,да не е останала риба досега :smt023 :smt023
cvetelinmitov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от cvetelinmitov »

Позната картина :lol: :lol:
майсторчето страхил написа:Дълго се чудих къде да мушна мнението си за 5-те дена по яз.Йовковци,и комай тук му е мястото.Както почти всяка година имаме навика тайфата да релаксираме по някой от големите язовири,така че речено сторено.Бяхме се разбрали за Ястребино,но в последния момент някой предложи че на Йовковци вървяла едра каракуда и понеже сме с реална демокрация гласувахме ,и съответно цъфнахме там в понеделник на обяд.Аз си познавам хората и за мен беше без значение къде ще се напиваме,стига да сме до вода.Освен че не хванахме едра каракуда ,ами и другата риба беше бабушка ,и то дребна :oops: ,да ама природата,ракията,бирата, скарата и лошото време бяха на ниво ХИЛТАН :D
Въпреки слабия улов и гръмотевичните бури беще добър купон,но някой забрави :oops: :oops: батериите на апарата и няма снимки ,ама повярвайте всечко беше приказка ,но за съжаление с край :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
ПУКАМИ НА ШАПКАТА,КЕФА НЯМА ЦЕНА
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Пък аз още си чакам питието за "Ястребинското" насърчаване! :wink: :D
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
майсторчето страхил
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от майсторчето страхил »

Че то пиенето пак си го имаш,това че не бяхме на Ястребино няма никакво значение.Друго ако някой ме е търсил по Ястребино и немее намерил :oops: .Всъщтност това да сме на Йовковци се реши точно преди самото тръгване.
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗИзображение
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи и Купони”