Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

От трън,та на глог!
Модератор: sapuna
- майсторчето страхил
- сериозен играч
От трън,та на глог!
Дълго се чудих къде да мушна мнението си за 5-те дена по яз.Йовковци,и комай тук му е мястото.Както почти всяка година имаме навика тайфата да релаксираме по някой от големите язовири,така че речено сторено.Бяхме се разбрали за Ястребино,но в последния момент някой предложи че на Йовковци вървяла едра каракуда и понеже сме с реална демокрация гласувахме ,и съответно цъфнахме там в понеделник на обяд.Аз си познавам хората и за мен беше без значение къде ще се напиваме,стига да сме до вода.Освен че не хванахме едра каракуда ,ами и другата риба беше бабушка ,и то дребна
,да ама природата,ракията,бирата, скарата и лошото време бяха на ниво ХИЛТАН
Въпреки слабия улов и гръмотевичните бури беще добър купон,но някой забрави
батериите на апарата и няма снимки ,ама повярвайте всечко беше приказка ,но за съжаление с край

Въпреки слабия улов и гръмотевичните бури беще добър купон,но някой забрави

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

Re: От трън,та на глог!
Браво/то май и ний напоследък се на банкет я удряме/ важното е ,че сте си прекарали страхотно
то ако секи път фащахме ,да не е останала риба досега

-
- научил се да хвърля
Позната картина

майсторчето страхил написа:Дълго се чудих къде да мушна мнението си за 5-те дена по яз.Йовковци,и комай тук му е мястото.Както почти всяка година имаме навика тайфата да релаксираме по някой от големите язовири,така че речено сторено.Бяхме се разбрали за Ястребино,но в последния момент някой предложи че на Йовковци вървяла едра каракуда и понеже сме с реална демокрация гласувахме ,и съответно цъфнахме там в понеделник на обяд.Аз си познавам хората и за мен беше без значение къде ще се напиваме,стига да сме до вода.Освен че не хванахме едра каракуда ,ами и другата риба беше бабушка ,и то дребна,да ама природата,ракията,бирата, скарата и лошото време бяха на ниво ХИЛТАН
![]()
Въпреки слабия улов и гръмотевичните бури беще добър купон,но някой забрави![]()
батериите на апарата и няма снимки ,ама повярвайте всечко беше приказка ,но за съжаление с край
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ПУКАМИ НА ШАПКАТА,КЕФА НЯМА ЦЕНА
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Пък аз още си чакам питието за "Ястребинското" насърчаване!

- майсторчето страхил
- сериозен играч
Че то пиенето пак си го имаш,това че не бяхме на Ястребино няма никакво значение.Друго ако някой ме е търсил по Ястребино и немее намерил
.Всъщтност това да сме на Йовковци се реши точно преди самото тръгване.

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ